Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν περηφανεύτηκα για τπτ προσωπικά. Το μόνο που έψαξα και προσπάθησα να κάνω κουβέντα είναι να μάθω περισσότερα για το exploit που είπες, επιπλέον βλέπω  στο site των δημιουργών ότι είναι δοκιμασμένο μόνο σε LAN, λένε επίσης ότι θεωρητικά θα μπορούσε να δουλέψει αν η ταχύτητα σύνδεσης το επιτρέπει και αν η πόρτα 137 είναι ανοιχτή, μαζί με όλα τα άλλα και διαβάζοντας διάφορες πηγές για αυτά φτάνω στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος είναι ελάχιστος εως ανύπαρκτος.

Όπως είπα και πριν δεν περηφανεύομαι για τπτ,χρήστης του OS είμαι και όχι δημιουργός,αλλά σουρωτήρι λέμε κάτι που έχει πολλές τρύπες (άσχετα αν είναι εκμεταλεύσιμες). Σύμφωνα λοιπόν με το παρακάτω άλλα OS φαίνεται να 'ναι σουρωτήρια

Πρέπει να κάνει μία σούμα όλες τις εκδόσεις windows όπως στο os x. 

Δημοσ.

Aυτά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την Μ$ και άλλες μεγάλες εταιρίες. Δεν μπορούν να προνοήσουν για λειτουργικά που βασίζονται σε rolling releases και συνεχόμενα updates. Kανονικά η Google θα έπρεπε να χρησιμοποιεί LTS Kernel στα Android για να έχει τουλάχιστον υποστήριξη 2-3 χρόνων.

Δημοσ.

Πρέπει να κάνει μία σούμα όλες τις εκδόσεις windows όπως στο os x. 

Αν το χω πιάσει 100%

Αν μπεις να δεις λεπτομέρειες για 2 Windows OS θα δεις ότι τα περισσότερα bugs είναι κοινά, αλλά μερικά πχ είναι μόνο για Windows 7 και δε δουλεύουν στα 10αρια.

Στο OSX δεν έχει νόημα να το κάνει αυτό γιατί φαίνεται να παίζουν παντού. Άρα θα έπρεπε να λέει 

El Capitan 370

Mavericks 370

M. Lion 370

κοκ

Δεν κολλάει να γίνει σούμα στα Windows λοιπόν γιατί κάθε bug θα το μετρούσε παραπάνω απο μία φορές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το χω πιάσει 100%

Αν μπεις να δεις λεπτομέρειες για 2 Windows OS θα δεις ότι τα περισσότερα bugs είναι κοινά, αλλά μερικά πχ είναι μόνο για Windows 7 και δε δουλεύουν στα 10αρια.

Στο OSX δεν έχει νόημα να το κάνει αυτό γιατί φαίνεται να παίζουν παντού. Άρα θα έπρεπε να λέει 

El Capitan 370

Mavericks 370

M. Lion 370

κοκ

Δεν κολλάει να γίνει σούμα στα Windows λοιπόν γιατί κάθε bug θα το μετρούσε παραπάνω απο μία φορές 

Το OS X ακολουθεί τους κανονες της πληροφορικής. Πχ. το El capitan ειναι 10.11. x  Aυτή την στιγμη εχει βγει το 10.11.3. Που πιστεψε με έχει καποιες αλλαγές σε σχέση με το 10.11.1, που θα τις διαπιστώσεις και εσύ ο ιδιος στο link που παρέθεσες, παραπάνω και προχωρόντας στο 2016 ,που είναι η εκδοση 10.11.3 που τρέχει τώρα.

Το 2015 βγήκε το El capitan, αλλα πως απο τα 370 vulnerabilities που είχε το OS X(Yoesemite + El Capitan), ξαφνικά το 2016 έχει το Εl capitan μονο 4?Εξηγείται απο αυτο που σε έγραψα παραπάνω.

Το OS X ακόμα και μεταξύ update διαφέρει και μάλιστα αρκετα. Οταν βγάζει κάποιος το συμπέρασμα οτι ένα λειτουργικό είναι τρυπιο, θα πρέπει να διευκρινίσει τουλάχιστον στο OS X , τις συγκεκριμένες εκδόσεις που έχει προβλημα.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Το OS X ακολουθεί τους κανονες της πληροφορικής. Πχ. το El capitan ειναι 10.11. x  Aυτή την στιγμη εχει βγει το 10.11.3. Που πιστεψε με έχει καποιες αλλαγές σε σχέση με το 10.11.1, που θα τις διαπιστώσεις και εσύ ο ιδιος στο link που παρέθεσες, παραπάνω και προχωρόντας στο 2016 ,που είναι η εκδοση 10.11.3 που τρέχει τώρα.

Το 2015 βγήκε το El capitan, αλλα πως απο τα 370 vulnerabilities ξαφνικά το 2016 έχει το Εl capitan μονο 4?Εξηγείται απο αυτο που σε έγραψα παραπάνω.

Το OS X ακόμα και μεταξύ update διαφέρει και μάλιστα αρκετα. Οταν βγάζει κάποιος το συμπέρασμα οτι ένα λειτουργικό είναι τρυπιο, θα πρέπει να διευκρινίσει τουλάχιστον στο OS X , τις συγκεκριμένες εκδόσεις που έχει προβλημα.

Ξέρω πως κάνει το versioning το OSX, από OSX γράφω.

Για το πως γίνεται να έχει 4 από 370 ξέρω γω, νομίζω ότι αφορά το πόσα ανακαλύφθηκαν το 2016,όχι πόσα είναι ενεργά.

Η αιτιολόγηση του τρύπιου πάει λογικά στο ότι μέσα στο 2015 ανακαλύφθηκαν x τρύπες ασφαλείας παραπάνω απ' ότι στο άλλο OS.

Δημοσ.

Ξέρω πως κάνει το versioning το OSX, από OSX γράφω.

Για το πως γίνεται να έχει 4 από 370 ξέρω γω, νομίζω ότι αφορά το πόσα ανακαλύφθηκαν το 2016,όχι πόσα είναι ενεργά.

Η αιτιολόγηση του τρύπιου πάει λογικά στο ότι μέσα στο 2015 ανακαλύφθηκαν x τρύπες ασφαλείας παραπάνω απ' ότι στο άλλο OS.

Δεν σημαίνει οτι τα κενά ασφαλείας που υπάρχουν στην 10.11.2 θα υπαρχουν και στην 10.11.3. Παρουσιαστηκαν  370 κενα ασφαλείας τα οποια δεν σημαίνει οτι υπάρχουν και τωρα. Τα περισσότερα εμφανίστηκαν με την παροουσιαση του 10.11 και για αυτο εγιναν και τα update σε 10.11.3 τωρα. Οποτε να πω οτι το El capitan είναι τρυπιο ? Ναι ηταν οταν πρωτοβγηκε, αλλα το El capitan που τρεχει τωρα δεν είναι το ιδιο...

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...