EVZONAS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ....!!!Αφησα το στικακι μου καπου που δεν επρεπε και περιειχε προσωπικα δεδομενα,οπως κωδικους τραπεζης,αφμ,αδτ κ.α.Πως μπορω να δω να εχει αντιγραφει ο φακελος με τα προσωπικα μου αρχεια?????
nikomas50 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος για να διαπιστώσεις αυτό που σ' ενδιαφέρει!
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ο μόνος ίσως τρόπος να δεις αν έχει γίνει πρόσβαση στον φάκελο είναι να δεις την ημερομηνία τελευταίας αλλαγής. Και εξηγούμαι... Όταν έχεις ενεργοποιημένη την προβολή μικρογραφιών και υπάρχει κάποια εικόνα στον φάκελο, τα windows εμφανίζουν την εικόνα και ενημερώνουν το thumbs.db αρχείο (το οποίο είναι κρυφό) και με επακόλουθο να αλλάξει και η ημερομηνία αλλαγής του φάκελου. Αν όμως μπεις εσύ στον φάκελο ή αν δεν υπάρχει εικόνα ή αν όποιος μπήκε στον φάκελο το έκανε σε xp με μόνιμη προβολή σε λεπτομέρειες τότε δεν θα γίνει καμία αλλαγή. Επίσης, αν αντέγραψε όλα τα περιεχόμενα στον δίσκο του τότε πάλι δεν μπορείς να δεις τίποτα. Μην μπεις όμως στον φάκελο αυτό γιατί η ημερομηνία μπορεί να αλλάξει. Επίσης έλεγξε και άλλους φάκελους για ημερομηνίες αλλαγής , ιδίους όποιον περιέχει εικόνες γιατί αν κάποιος ανοίξει ένα ξένο στικάκι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να δει μήπως υπάρχουν προσωπικές φωτογραφίες. Ξέρω ότι είναι πολλά τα "ή" αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεις αν κάποιος μπήκε ή αντέγραψε κάτι. Για το μέλλον, πάρε ένα secure usb ή βάλε κανένα πρόγραμμα που να προστατεύει τέτοιους φακέλους. Δες στα αποτελέσματα παρακάτω πως να προστατεύσεις έναν φάκελο.https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=protect+folder+with+password Εναλλακτικά μπορείς να μαζέψεις τα αρχεία αυτά σε ένα zip ή rar αρχείο με έναν καλό κωδικό. Στο winrar έχεις την επιλογή να κρύψεις και τα περιεχόμενα του αρχείου ώστε να μην εμφανίζεται τίποτα αν δεν δώσεις τον κωδικό. Προσοχή στους κωδικούς γιατί αν τον ξεχάσεις δεν θα μπορείς να ανοίξεις το αρχείο, εκτός αν βάλεις έναν απλό κωδικό γιατί μπορεί να "σπάσει" σε λίγα λεπτά (ένας εξαψήφιος κωδικός μόνο με νούμερα). Ένας καλός κωδικός είναι τουλάχιστον 8 ψηφία με γράμματα (μικρά και μεγάλα), αριθμούς και τουλάχιστον ένα σύμβολο. Αυτός δύσκολα σπάει αλλά αν τον ξεχάσεις σιγά μην τον ξαναθυμηθείς!!!. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα