Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Την Κυριακη αγορασα αυτο: http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/mls-iqtab-marine-tablet-8-8gb-mple/prod7853332pp/ και απο εχτες εχει αρχισει να μου εμφανιζει μηνυματα τυπου "Δυστυχως,η εφαρμογη Launcher εχει σταματησει" "Δυστυχως,η εφαρμογη Facebook εχει σταματησει"(χωρις καν να εχω ανοιξει το Facebook, "Δυστυχως η εφαρμογη Ρυθμισεις εχει σταματησει"
και γενικα "Δυστυχως η εφαρμογη Χ εχει ΠΑΝΤΑ σταματησει,χωρις να την  εχω ανοιξει καν....
Τι συμβαινει και μου τα παρουσιαζει αυτα;Μπορω να το διορθωσω εγω η ρεπει να τ παω σε τεχνικο κλπ??
Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Εγγύηση έχει αυτό;

Επαναφορά (χάνεις ότι έχεις μέσα) μπορείς να κάνεις;

Αγορασα αυτο το πακετο εγγυησης που δινουνε στα public αρα λογικα εχει 3 χρονια εγγυηση...

Με το reset λογικα αν το πατησω θα μπορω

Εχω κατι βλακειουλες εμσα αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο..Χωρις επαναφορα δεν γινεται?

Δημοσ.

Χωρίς επαναφορά θα πρέπει να βρεις τι χτυπάει, και αμα είναι θέμα Hardware τότε δεν θα βρεις τίποτα..

Πήγαινε στο μάρκετ και κάνε update σε όλες τις εφαρμογές για αρχή, μετά δες τι τρέχει και αν δεις τίποτα παράξενο σούταρε το, δες και στα προγράμματα σου τι υπάρχει και αν δεις τίποτα παράξενο και εκεί πόρτα και σε αυτό. Μετά πας καπάκι σε επαναφορά, αν στο κάνει και μετά την επαναφορά υπάρχει θέμα....

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς επαναφορά θα πρέπει να βρεις τι χτυπάει, και αμα είναι θέμα Hardware τότε δεν θα βρεις τίποτα..

Πήγαινε στο μάρκετ και κάνε update σε όλες τις εφαρμογές για αρχή, μετά δες τι τρέχει και αν δεις τίποτα παράξενο σούταρε το, δες και στα προγράμματα σου τι υπάρχει και αν δεις τίποτα παράξενο και εκεί πόρτα και σε αυτό. Μετά πας καπάκι σε επαναφορά, αν στο κάνει και μετά την επαναφορά υπάρχει θέμα....

Με ολες τις εφαρμογες το παθαινει,ακομη και με το ρολοι το παθαινει,και τις ρυθμισεις και το play store λεει πως ολα εχουν σταματησει..

Τωρα το εκανα επανεκκινηση και φορτωνει επι κανα 10λεπτο,δειχνει το MLS iQ  tab και δεν ανοιγει..

Δημοσ.

Επανεκκίνηση ή restore του έκανες;

Πρέπει να έχει κανένα ρεσέτ αυτό να πατήσεις αλλιώς κράτα πατημένο το power για να σβήσει αν αργεί και μετά πάλι απο την αρχή.

Ποιο τάμπλετ είναι;

Δημοσ.

Επανεκκίνηση ή restore του έκανες;

Πρέπει να έχει κανένα ρεσέτ αυτό να πατήσεις αλλιώς κράτα πατημένο το power για να σβήσει αν αργεί και μετά πάλι απο την αρχή.

Ποιο τάμπλετ είναι;

Του εχω κανει πολλες επανεκκινησεις και την τελευταια την εκανα πριν 1 ωρα.Απο τοτε εχει κολλησει στο αρχικο που δειχνει MLS κλπ.Οταν παταω παρατεταμενα το off μπας και κλεισει,κλεινει και μετα απο 3 δευτερλεπτα ξαναανοιγει μονο του.. Αυτο το ταμπλετ ειναι:

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/mls-iqtab-marine-tablet-8-8gb-mple/prod7853332pp/%C2%A0

Δημοσ.

Πρέπει πως κλάταρε...

Είτε το πας πίσω να στο φτιάξουν με την εγγύηση είτε δοκίμασε όταν σβήσει να το βάλεις μπρος με power+vol+ ή power+vol+ για να μπει στο recovery, απο εκεί σβήνεις κάνεις factory reset και αν πάρει πήρε, αν δεν πάρει έχει θέμα.

Δημοσ.

Πρέπει πως κλάταρε...

Είτε το πας πίσω να στο φτιάξουν με την εγγύηση είτε δοκίμασε όταν σβήσει να το βάλεις μπρος με power+vol+ ή power+vol+ για να μπει στο recovery, απο εκεί σβήνεις κάνεις factory reset και αν πάρει πήρε, αν δεν πάρει έχει θέμα.

Πολυ πιθανο να τα φτυσε γιατι τωρα εκλεισε και δεν ξαναανοιγει οτι και να του κανω.Προσπαθω με power+vol+ αλλα δεν ανοιγει καν Μπαταρια ειχε 30% δεν ξεφορτισε,αρα χαλασε

Θα παω σημερα στα Public  να δω...

Ευχαριστω πολυ!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...