Προς το περιεχόμενο

Απορίες για σύνθεση PC γραφείου

bardnil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα το οποίο είναι μια σύνθεση ενός υπολογιστή για χρήση η οποία έχει να κάνει κυρίως με διαχείριση εγγράφων στο Office, σκανάρισμα εγγράφων και αποθήκευση αυτών στον δίσκο, περιήγηση στο Internet μέσω browser και παράλληλα ανοιχτά τα Skype και viber. Το μέγιστο budget που διαθέτω μόνο για το κουτί (δεν χρειάζομαι οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι καθώς και ούτε αγορά των Windows) είναι MAX τα 500 ευρώ (και λιγότερα να είναι καλοδεχούμενα).

Ουσιαστικά αυτό που θέλω επειδή πρόκειται για εργασιακό χώρο είναι να είναι ταχύτατος σε αυτά που περιέγραψα πιο πάνω.

Έχω κάνει κάποια builds στα οποία θέλω τη γνώμη σας (εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό οπότε καλοδεχούμενες και οι προτάσεις) και είναι αυτά:

Intel Based

AMD Based

Οι απορίες μου είναι:

-Καλύτερα να πάω στον i3 ή ο τετραπύρηνος της AMD θα είναι μια πιο "σταθερή" λύση, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θέλω να αναβαθμίσω κάτι απλά αυτό το σύστημα να πάει για αρκετά χρόνια (εκτός απροόπτου);

-Επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε 2TB εσωτερικό δίσκο και διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για τον συγκεκριμένο Barracuda, ποιά η γνώμη σας;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, αναμένω για τις προτάσεις σας!

Υ.Γ. Η αγορά επιθυμώ να γίνει από e-shop.

Να προτείνω και μια εναλλακτική,

Πάρε ένα PC με τα παρακάτω,

AMD A8-7600 και ρύθμισε το στα 50W TDP.  Τετρα-πύρινος με προσιτή Τιμή από 93.00 Ευρώ.

Μητρική : μια FM2+ με το X88, ανάλογα τι θέλεις ξεκινάνε από 55-60 Ευρώ.

Μνήμη 2x  4GB DDR-3 στα 2133MHz ξεκινάνε από 45.00 Ευρώ

Έναν SSD  στα 250GB, Ξεκινάνε από τα 90 Ευρώ.

Case το Cougar MG100, ξεκινάει από τα 21,00 Ευρώ

Και PSU ένα στα  300W 80+ Gold ξεκινάνε από 55-60 Ευρώ.

Σύνολο = περίπου στα 355-360 Ευρώ.

Τώρα πάρε ένα Office 365 Home premium  2016 στα 80.00 Ευρώ ετήσια συνδρομή.

Έχει τα Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, and Publisher.

5 άδειες που μπορείς να το βάλεις σε 5 διαφορετικές συσκευές όπως το PC, Tablets, Phones κλπ

1TB Cloud storage για να έχεις όλα τα έγγραφα που θα σκανάρεις χωρίς να σε απασχολεί αν θα χαλάσει ο δίσκος και χάσεις τα αρχεία σου αλλά και θα τα έχεις έτοιμα να τα δεις και να τα χρησιμοποιήσεις από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκεσαι από όποια συσκευή έχεις στην κατοχή σου.

Σύνολο = 440-450 Ευρώ.

NewNewChooser._CB292762782_.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...