Gigamestin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το ups παιδια μετα απο 1 χρονο που ειχα αλλάξει την μπαταρία μου έκανε πάλι τα ίδια.Άνοιξα να δω τι γίνεται και τελικά η μπαταρία ειχε φουσκώσει υπερβολικά.Παρατήρησα επίσης οτι ο μετασχηματιστής εχει αρχίσει και σκουριάζει.Η Ψύκτρα φαίνεται να έχει χαλάσει σε ενα σημείο.Η Πλακέτα του κυκλώματος δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.Το εχω καπου στα 5-7 χρόνια.Αξίζει να πάρω το κρατήσω ή να πάω καλύτερα σε ένα καινούργιο?Αν χρειαστείτε φωτογραφίες πείτε μου
veteranos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Για ανέβασε καμιά φωτογραφία. Τι μάρκα είναι το ups
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έτσι όπως τα λες επικίνδυνο ακούγεται αλλά για ανέβασε και καμιά φώτο. Ως τότε μη το βάζεις να δίνει ρεύμα στο PC σου.
Gigamestin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έτσι όπως τα λες επικίνδυνο ακούγεται αλλά για ανέβασε και καμιά φώτο. Ως τότε μη το βάζεις να δίνει ρεύμα στο PC σου. Το απόγευμα παιδιά θα ανεβάσω.Ενωείται οτι το έχω βγάλει απο το ρεύμα.
Roger Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Α.Τι μαρκα μπαταρια εβαλες? Β. Υπαρχει περιπτωση να εχει η πλακετα βλαβη και να σου υπερφορτιζει την μπαταρια και να την ξεκατινιαζει σε συντομο χρονικο διαστημα. Χρειαζεται μετρηση πανω στην μπαταρια την ωρα που την φορτιζει το κυκλωμα.
Gigamestin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Α.Τι μαρκα μπαταρια εβαλες? Β. Υπαρχει περιπτωση να εχει η πλακετα βλαβη και να σου υπερφορτιζει την μπαταρια και να την ξεκατινιαζει σε συντομο χρονικο διαστημα. Χρειαζεται μετρηση πανω στην μπαταρια την ωρα που την φορτιζει το κυκλωμα. Αν μπορείς να βγάλεις ακρη απο αυτές τις φωτογραφίες κομπλε
Roger Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ακρη να βγαλω σε τι?Φυλλο και φτερο γιατι το εκανες το μηχανημα? Παει για ανακυκλωση?
Gigamestin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ακρη να βγαλω σε τι?Φυλλο και φτερο γιατι το εκανες το μηχανημα? Παει για ανακυκλωση? Αν φαίνεται να εχει χαλάσει κάποιο εξάρτημα.Δεν πάει για ανακύκλωση.Απλα θα τα ξανασυνδέσω.
Roger Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν φαινεται προβλημα στις φωτο,οσο μπορει να διακρινει καποιος.
Gigamestin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν φαινεται προβλημα στις φωτο,οσο μπορει να διακρινει καποιος. Οκ ευχαριστώ.Θα περιμένω και άλεες γνώμες βέβαια
veteranos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το πάνω καπάκι της μπαταρίας γιατί το έχεις βγάλει; Τι μάρκα είναι το ups (και μοντελο)
Gigamestin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το πάνω καπάκι της μπαταρίας γιατί το έχεις βγάλει; Τι μάρκα είναι το ups (και μοντελο) Δεν το εβγαλα εγω.Απο το "σκάσιμο" έφυγε μάλλον.Η μάρκα ειναι ένα Trust και το Ups ειναι αυτο: http://www.trust.com/en/product/15600-1000va-ups-pw-4100t
La_MoRt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σαν να έχει φάει αρκετά ζόρια μου φαίνεται δε θα το ρίσκαρα να του αλλάξω μπαταρία γιατί αν το πρόβλημα είναι στη πλακέτα τότε μπορεί να στο ξανά παρουσιάσει. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να την αλλάξεις και να το χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού να δεις αν θα πηγαίνει καλά. Εγώ πάντως δε θα το ρίσκαρα και θα πήγαινα για κάποιο καινούριο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα