Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ups παιδια μετα απο 1 χρονο που ειχα αλλάξει την μπαταρία μου έκανε πάλι τα ίδια.Άνοιξα να δω τι γίνεται και τελικά η μπαταρία ειχε φουσκώσει υπερβολικά.Παρατήρησα επίσης οτι ο μετασχηματιστής εχει αρχίσει και σκουριάζει.Η Ψύκτρα φαίνεται να έχει χαλάσει σε ενα σημείο.Η Πλακέτα του κυκλώματος δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.Το εχω καπου στα 5-7 χρόνια.Αξίζει να πάρω το κρατήσω ή να πάω καλύτερα σε ένα καινούργιο?Αν χρειαστείτε φωτογραφίες πείτε μου

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες επικίνδυνο ακούγεται αλλά για ανέβασε και καμιά φώτο. Ως τότε μη το βάζεις να δίνει ρεύμα στο PC σου.

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες επικίνδυνο ακούγεται αλλά για ανέβασε και καμιά φώτο. Ως τότε μη το βάζεις να δίνει ρεύμα στο PC σου.

Το απόγευμα παιδιά θα ανεβάσω.Ενωείται οτι το έχω βγάλει απο το ρεύμα.

Δημοσ.

Α.Τι μαρκα μπαταρια εβαλες?

Β. Υπαρχει περιπτωση να εχει η πλακετα βλαβη και να σου υπερφορτιζει την μπαταρια και να την ξεκατινιαζει σε συντομο χρονικο διαστημα.

Χρειαζεται μετρηση πανω στην μπαταρια την ωρα που την φορτιζει το κυκλωμα.

Δημοσ.

Α.Τι μαρκα μπαταρια εβαλες?

Β. Υπαρχει περιπτωση να εχει η πλακετα βλαβη και να σου υπερφορτιζει την μπαταρια και να την ξεκατινιαζει σε συντομο χρονικο διαστημα.

Χρειαζεται μετρηση πανω στην μπαταρια την ωρα που την φορτιζει το κυκλωμα.

Αν μπορείς να βγάλεις ακρη απο αυτές τις φωτογραφίες κομπλε

post-258084-0-68336900-1453394936_thumb.jpgpost-258084-0-93497900-1453394910_thumb.jpgpost-258084-0-54267000-1453394876_thumb.jpgpost-258084-0-86388500-1453394852_thumb.jpgpost-258084-0-20887800-1453394831_thumb.jpg

Δημοσ.

Ακρη να βγαλω σε τι?Φυλλο και φτερο γιατι το εκανες το μηχανημα?

Παει για ανακυκλωση?

Δημοσ.

Ακρη να βγαλω σε τι?Φυλλο και φτερο γιατι το εκανες το μηχανημα?

Παει για ανακυκλωση?

Αν φαίνεται να εχει χαλάσει κάποιο εξάρτημα.Δεν πάει για ανακύκλωση.Απλα θα τα ξανασυνδέσω.

Δημοσ.

Σαν να έχει φάει αρκετά ζόρια μου φαίνεται δε θα το ρίσκαρα να του αλλάξω μπαταρία γιατί αν το πρόβλημα είναι στη πλακέτα τότε μπορεί να στο ξανά παρουσιάσει. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να την αλλάξεις και να το χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού να δεις αν θα πηγαίνει καλά. Εγώ πάντως δε θα το ρίσκαρα και θα πήγαινα για κάποιο καινούριο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...