Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτο δε μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειμαι απο σαλονικη, αλλα ψαχτο τι παιζει με το κτεο. Μην σε τρεχουν.

Αλλα νομιζω μονο εγω πρεπει να μουν ο πιο ατυχος που φορουσε μεμβρανες και του ειπαν να τις βγαλει στο κτεο.

Δημοσ.

Σε αυτο δε μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειμαι απο σαλονικη, αλλα ψαχτο τι παιζει με το κτεο. Μην σε τρεχουν.

Αλλα νομιζω μονο εγω πρεπει να μουν ο πιο ατυχος που φορουσε μεμβρανες και του ειπαν να τις βγαλει στο κτεο.

Νομίζω έχει να κάνει με το πόσο σκούρες είναι και σε ποια τζάμια. Μπροστά πρέπει να είναι λιγότερο φιμέ ή να μην έχεις καθόλου.

Δημοσ.

μπαινεις στο αμαξι, κανεις οπισθεν και πας και σκας τα 50€ αλλου. :P

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πλεον ουτε το χαρτι που δινει ο εγκαταστατης των φιμε δεν κοιτανε :P

Δημοσ.

Η carglass συνεχίζει την προσφορά για την τοπ σειρά της madico με έκπτωση 40%. Εγώ βέβαια δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος αλλά γενικά ακούγονται πολύ καλά σχόλια (γι αυτό και πήγα). Ωστόσο η μεμβράνη είναι φοβερή

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω να σου πω κάποιο στη Θεσσαλονίκη (δεν είμαι από εκεί) αλλά αυτό που θα σου πω να προσέξεις είναι να κοιτάξεις να βάλεις "νόμιμες" μεμβράνες οι οποίες περνούν στο ΚΤΕΟ.

Εγώ αυτές που είχα βάλει, είναι πολύ λίγο σκούρες, κόβει νομίζω 15% από το φως. Είναι κυρίως για την UV και μπορώ να πω ότι είδα μια μικρή διαφορά, ακόμα και στην απόδοση του κλιματιστικού. Επίσης εφόσον είναι νόμιμες και πληρούν τις προδιαγραφές, σου δίνουν από εκεί ένα χαρτί με όλες τις λεπτομέρειες των μεμβρανών ώστε να περνάει στο ΚΤΕΟ (έχω περάσει ΚΤΕΟ σε δυο διαφορετικά και δεν μου είπαν τίποτα).

Δημοσ.

Η carglass συνεχίζει την προσφορά για την τοπ σειρά της madico με έκπτωση 40%. Εγώ βέβαια δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος αλλά γενικά ακούγονται πολύ καλά σχόλια (γι αυτό και πήγα). Ωστόσο η μεμβράνη είναι φοβερή

Τι πρόβλημα είχες στην car glass?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...