Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να δωσω το xperia z2 στην μανα μου και να παρω καινουρια συσκευη.
Ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα στο g4 και s6 εχει απαντηθει πολλες φορες το θεμα το ξερω και δυστυχως ειμαι και απαιτητικος χρηστης, εχω χρονια συσκευες android απο την εκδοση 2.1 ολες ρουτ και συχνα με αλλαγμενο λογισμικο.
Ξερω οτι και τα δυο ειναι αρκετα κλειδωμενα αν και στο s6 ως μια εκδοση υπηρχε τροπος να παρακαψεις το know να βαλεις ροοτ και να φλασαρεις και twrp οπως και να φλασαρεις οτι θες χωρις να γραψει το knox..
Τωρα τι ζηταω απο τα κινητα;
Μεγαλη οθονη θα ηθελα και πανω απο 5,5 αλλα μονο το nexus 6 μου αρεσει αν και με χαλαει να δωσω 300 ευρω για μια συσκευη που ειναι πλεον λιγο παλιο σε σχεση με τις hi end προτασεις.
Λοιπον εχουμε και λεμε θετικα του g4:
Μεγαλη οθονη οπως θελω
Απροβληματιστο στην χρηση
Τρομερη καμερα, καλυτερη στις φωτο απο το s6 αυτη την στιγμη
Αποσπομενη μπαταρια
Και σιγουρη αναβαθμηση και σε επομενες εκδοσεις..

Τωρα παμε στο s6:
Γυαλιανο οπως και το z2 μου οποτε ειδη ξερω την αισθηση στο χερι

Καλυτερη cpu&gpu ποιο γρηγορες ραμ
Το μονο για μενα και μεγαλο αρνητικο ειναι η οθονη του θα την ηθελα 5,5 τουλαχιστον
Μην μου πειτε για το edge+ δεν εχω δυνατοτητα για τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο αν μπορουσα θα το περνα χωρις δευτερη σκεψη.
Εχω χειριστει το g4 και ξερω πως ειναι το θεμα μου ειναι οτι ποτε δεν εχω παιξει με το s6.
Το κινητο εχει να φαει πολυ λιωσιμο σε παιχνιδια ιντερνετ οποτε θελω να ξερω υπαρχει πραγματικη διαφορα στις επιδοσεις τους ή ειναι μονο στα χαρτια;

Τωρα οσο αφορα το δευτερο κινητο θα αγορασω και δευτερο κινητο εως 300 ευρω ειμαι αναμεσα σε g3 32 gb, flex 2 και huawei p8, ειχα το P8 lite το καλοκαιρι και ξερω πως ειναι περιπου αλλα το κινητο θα ειναι για μια κοπελα και θελω να της παρω κατι που να κρατησεις τουλαχιστον 2 χρονια αφου αρχισε και της κολλαει το g2 mini

Δημοσ.

Οσον αφορα το πρωτο σκελος δεν μπορω να σου απαντησω γιατι κι εγω ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα και μαλλον θα παω για S6 λογω του οτι ειναι καλυτερο σε Automode και δεν θα εχεις το χρονο παντα να κατσεις να ρυθμιζεις iso, f, ταχτητα και wb.

Εχω την φωτογραφικη μου και μου φτανει εκει :P

Βεβαια ακομα ειμαι υπο σκεψη γιατι το lg παιρνει sd που οπως και να το κανουμε ειναι μεγαλο συν.

Απο την αλλη το s6 ειναι κοσμιμα..

Τωρα για το δευτερο σκελος.

Αν ημουν η κοπελα θα ηθελα το Huawei P8.

Πολυ καλο κινητο, καλη καμερα και πανεμορφο.

Απο την αλλη για το συγκεκριμενο μοντελο της Lg (g3) δεν εχουν ακουστει τα καλυτερα σχολια, ολο προβληματα εβγαζε.

Βεβαια καποιοι λενε οτι με το καινουριο λογισμικο εφτιαξε.

Οπως και να εχει σαν κοπελα που ειμαι θα ηθελα το P8.

Ουτως ή αλλος ηταν η 3η μου επιλογη.

Το εχει ο θειος μου και το ψαχουλευα τις προαλλες και μου ειπε οτι ποτε δεν ειχε κανενα θεμα και το εχει για επαγγελματικη χρηση σκεψου,

Το μονο αρνητικο ειναι το υψηλο sar οπως και στα iphone..

• Like 1
Δημοσ.

Οσον αφορα το πρωτο σκελος δεν μπορω να σου απαντησω γιατι κι εγω ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα και μαλλον θα παω για S6 λογω του οτι ειναι καλυτερο σε Automode και δεν θα εχεις το χρονο παντα να κατσεις να ρυθμιζεις iso, f, ταχτητα και wb.

Εχω την φωτογραφικη μου και μου φτανει εκει :P

Βεβαια ακομα ειμαι υπο σκεψη γιατι το lg παιρνει sd που οπως και να το κανουμε ειναι μεγαλο συν.

Απο την αλλη το s6 ειναι κοσμιμα..

Τωρα για το δευτερο σκελος.

Αν ημουν η κοπελα θα ηθελα το Huawei P8.

Πολυ καλο κινητο, καλη καμερα και πανεμορφο.

Απο την αλλη για το συγκεκριμενο μοντελο της Lg (g3) δεν εχουν ακουστει τα καλυτερα σχολια, ολο προβληματα εβγαζε.

Βεβαια καποιοι λενε οτι με το καινουριο λογισμικο εφτιαξε.

Οπως και να εχει σαν κοπελα που ειμαι θα ηθελα το P8.

Ουτως ή αλλος ηταν η 3η μου επιλογη.

Το εχει ο θειος μου και το ψαχουλευα τις προαλλες και μου ειπε οτι ποτε δεν ειχε κανενα θεμα και το εχει για επαγγελματικη χρηση σκεψου,

Το μονο αρνητικο ειναι το υψηλο sar οπως και στα iphone..

Οσο αφορα το sar το ξερω και ξερω και τα θετικα και τα αρνητικα και των αλλων δυο απλα σκεφτομαι οτι θα θελει να βαλει και κανενα παιχνιδι στο κινητο και με το p8 δεν προκειτε να παιξει γιατι εχει πολυ αδυναμη gpu και για καποιο λογο βρισκει ποιο ομορφο το g3  :blink:

Σκεφτομαι σοβαρα για το flex το θεωρω το ποιο ομορφο κινητο που χω δει και πιστευω να αντεξει με τον snapdragon 810 δυο χρονια..

Οσο αφορα το g4 vs s6 χαθηκε να ειχε 5,5 ιντσες οθονη το s6? θα το περνα χθες χωρις σκεψη

Δημοσ.

Απο την στιγμη που της αρεσει το G3 τοτε δεν τιθεται θεμα.

Ειδικα στο θεμα των παιχνιδιων οντως λενε οτι υστερει λιγο το huawei.

Βεβαια αναλογα τι παιχνιδια παιζει..

Παντως για το G3 λενε οτι πλεον με την αναβαθμιση δεν εχουν θεμα, αλλα καλυτερα να μιλησουν κατοχοι του κινητου.

Οσο για εσενα κυριε αν τωρα εχεις κινητο κε 5,5" τοτε μην πεσεις στις 5 θα σου κακοφανει σιγουρα.

Εγω που εχω λιγοτερες (εχω και ταμπλετ για να ειμαι ειλικρινης :P) δεν με χαλαει καθολου το S6 οπως ειναι.

Αν δεν ειχα ομως ταμπλετ και ηθελα το κινητο για αρκετα συχνη χρηση θα επαιρνα 5,5" :)

Δημοσ.

Απο την στιγμη που της αρεσει το G3 τοτε δεν τιθεται θεμα.

Ειδικα στο θεμα των παιχνιδιων οντως λενε οτι υστερει λιγο το huawei.

Βεβαια αναλογα τι παιχνιδια παιζει..

Παντως για το G3 λενε οτι πλεον με την αναβαθμιση δεν εχουν θεμα, αλλα καλυτερα να μιλησουν κατοχοι του κινητου.

Οσο για εσενα κυριε αν τωρα εχεις κινητο κε 5,5" τοτε μην πεσεις στις 5 θα σου κακοφανει σιγουρα.

Εγω που εχω λιγοτερες (εχω και ταμπλετ για να ειμαι ειλικρινης :P) δεν με χαλαει καθολου το S6 οπως ειναι.

Αν δεν ειχα ομως ταμπλετ και ηθελα το κινητο για αρκετα συχνη χρηση θα επαιρνα 5,5" :)

Το xperia z2 εχω που χει 5,2 ιντσες οθονη αλλα θελω κατι 5,5 μην σου πω και 6  :P  Εχεις ενα φιλος μου το nexus 6 και πραγματικα ζηλευω την οθοναρα του

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να δωσω το xperia z2 στην μανα μου και να παρω καινουρια συσκευη.

Ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα στο g4 και s6 εχει απαντηθει πολλες φορες το θεμα το ξερω και δυστυχως ειμαι και απαιτητικος χρηστης, εχω χρονια συσκευες android απο την εκδοση 2.1 ολες ρουτ και συχνα με αλλαγμενο λογισμικο.

Ξερω οτι και τα δυο ειναι αρκετα κλειδωμενα αν και στο s6 ως μια εκδοση υπηρχε τροπος να παρακαψεις το know να βαλεις ροοτ και να φλασαρεις και twrp οπως και να φλασαρεις οτι θες χωρις να γραψει το knox..

Τωρα τι ζηταω απο τα κινητα;

Μεγαλη οθονη θα ηθελα και πανω απο 5,5 αλλα μονο το nexus 6 μου αρεσει αν και με χαλαει να δωσω 300 ευρω για μια συσκευη που ειναι πλεον λιγο παλιο σε σχεση με τις hi end προτασεις.

Λοιπον εχουμε και λεμε θετικα του g4:

Μεγαλη οθονη οπως θελω

Απροβληματιστο στην χρηση

Τρομερη καμερα, καλυτερη στις φωτο απο το s6 αυτη την στιγμη

Αποσπομενη μπαταρια

Και σιγουρη αναβαθμηση και σε επομενες εκδοσεις..

Τωρα παμε στο s6:

Γυαλιανο οπως και το z2 μου οποτε ειδη ξερω την αισθηση στο χερι

Καλυτερη cpu&gpu ποιο γρηγορες ραμ

Το μονο για μενα και μεγαλο αρνητικο ειναι η οθονη του θα την ηθελα 5,5 τουλαχιστον

Μην μου πειτε για το edge+ δεν εχω δυνατοτητα για τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο αν μπορουσα θα το περνα χωρις δευτερη σκεψη.

Εχω χειριστει το g4 και ξερω πως ειναι το θεμα μου ειναι οτι ποτε δεν εχω παιξει με το s6.

Το κινητο εχει να φαει πολυ λιωσιμο σε παιχνιδια ιντερνετ οποτε θελω να ξερω υπαρχει πραγματικη διαφορα στις επιδοσεις τους ή ειναι μονο στα χαρτια;

Τωρα οσο αφορα το δευτερο κινητο θα αγορασω και δευτερο κινητο εως 300 ευρω ειμαι αναμεσα σε g3 32 gb, flex 2 και huawei p8, ειχα το P8 lite το καλοκαιρι και ξερω πως ειναι περιπου αλλα το κινητο θα ειναι για μια κοπελα και θελω να της παρω κατι που να κρατησεις τουλαχιστον 2 χρονια αφου αρχισε και της κολλαει το g2 mini

Δες αυτο και θα με θυμηθεις: http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_style-7229.php

Για την κοπελα δες αυτο: http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a7-6763.php

Δημοσ.

Δες αυτο και θα με θυμηθεις: http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_style-7229.php

Για την κοπελα δες αυτο: http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a7-6763.php

Μισει τα samsung και προτιμω να παρει το g flex 2 πιστευω για κοπελα ειναι ενα πολυ ομορφο κινητο καθως ειναι και ιδιετερο,

Τωρα οσο αφορα εμενα μου αρεσει πολυ το μοτορολα αλλα μας τα χαλαει η τιμη ειναι ακριβως το ιδιο με το g4 σαν χαρακτηριστικα, με λιγο μεγαλυτερη οθονη αλλα τιμη 100 ευρω πανω, βαζω αλλα λιγα και βρισκω edge+ μεταχειρησμενο αν ειναι...

Αυτο που με χαλαει στο μοτορολα οπως και στο g4 ειναι ο snapdragon 808 θα ηθελα να ειχαν το 810 απλα δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στην πραγματικοτητα η διαφορα σε σχεση με τον 810 και τον exynos του s6

Δημοσ.

Για το flex 2

Θετικά:

Εξαιρετικός κυρτός σχεδιασμός

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Πολύ καλή αυτονομία.

Έχει το ταχύτερο SoC της αγοράς(Snapdragon 810)

Self Healing κάλυμμα στο πίσω μέρος

Αρνητικά

To UI της LG είναι αρκετά βαρύ

Πολλές περιπτώσεις υπερθέρμανσης λόγο του Chipset.

H κυρτή οθόνη έχει και κακές στιγμές, οπως η προβολή γεωμετρικών σχημάτων.

Για τα αλλα που λες δες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/596813-moto-x-style-vs-lg-g4/

Δημοσ.

Για το flex 2

Θετικά:

Εξαιρετικός κυρτός σχεδιασμός

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Πολύ καλή αυτονομία.

Έχει το ταχύτερο SoC της αγοράς(Snapdragon 810)

Self Healing κάλυμμα στο πίσω μέρος

Αρνητικά

To UI της LG είναι αρκετά βαρύ

Πολλές περιπτώσεις υπερθέρμανσης λόγο του Chipset.

H κυρτή οθόνη έχει και κακές στιγμές, οπως η προβολή γεωμετρικών σχημάτων.

Για τα αλλα που λες δες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/596813-moto-x-style-vs-lg-g4/

Τι εννοεις με αυτο εννοεις για τις σκιες που αφηνε στις πρωτες παρτιδες;

Κοιταω και για το one plus two μου βγαινει 400 απο ευρωπαικη αποθηκη απλα σκεφτομαι το θεμα εγγυηση μονο

Δημοσ.

Κοιταω και για το one plus two μου βγαινει 400 απο ευρωπαικη αποθηκη απλα σκεφτομαι το θεμα εγγυηση μονο

Και το one plus two πολυ καλο μην το σκεφτεσαι!!!

Αν μπορεις παρε οτι νομιζεις απο εξω(ευρωπαϊκη αποθηκη).

Εγγυηση εχουν κανονικα αφου θα ειναι απο Ευρωπη!

Δημοσ.

Και το one plus two πολυ καλο μην το σκεφτεσαι!!!

Αν μπορεις παρε οτι νομιζεις απο εξω(ευρωπαϊκη αποθηκη).

Εγγυηση εχουν κανονικα αφου θα ειναι απο Ευρωπη!

Δυστυχως οχι απ'οσο ξερω οτι και να γινει θα γυρισουν πισω κινα για επισκευη αλλιως δεν ειχα θεμα μονο η Oppo εκανε επισκευες ευρωπη αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.

Δυστυχως οχι απ'οσο ξερω οτι και να γινει θα γυρισουν πισω κινα για επισκευη αλλιως δεν ειχα θεμα μονο η Oppo εκανε επισκευες ευρωπη αν θυμαμαι καλα

Τη να σου πω!!!

Το δικο μου ξερω οτι παει Κινα σιγουρα...

Δημοσ.

το one plus 2 έχει 399 από το επίσημο site της one plus χωρίς μεταφορικά πλέον και με δυο χρόνια εγγύηση

Δημοσ.

το one plus 2 έχει 399 από το επίσημο site της one plus χωρίς μεταφορικά πλέον και με δυο χρόνια εγγύηση

δυο χρονια εγγυηση ομως και να το στειλω κινα; και δεν μπορω να περιμενω εναν μηνα να ρθει για αυτο θελω απο αποθηκη ευρωπαικη γιατι σε λιγο καιρο φευγω και πρεπει να παρω το κινητο στις επομενες τρεις βδομαδες

Δημοσ.

το επίσημο site ανέφερα που στέλνει από Αγγλία, για την εγγύηση ρωτησε τους στ live chat

δυο χρονια εγγυηση ομως και να το στειλω κινα; και δεν μπορω να περιμενω εναν μηνα να ρθει για αυτο θελω απο αποθηκη ευρωπαικη γιατι σε λιγο καιρο φευγω και πρεπει να παρω το κινητο στις επομενες τρεις βδομαδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...