aces Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτό βλέπω κι εγώ στο skroutz. Καθημερινή πτώση τιμής και θέλω να καταλήξω κάπου πριν γίνει πάλι καμία αύξηση. Τελικά ποιο; Γιατι ακομα έχω δεν έχω καταλήξει. εσυ αποφασιζεις αν θες κατι νεωτερο σε κυκλοφορια με μεγαλ.αυτονομια κ οριακα μεγ. οθονη κ καλυτερο σημα (οπως παρα πολλοι ισχυριζονται στο θεμα του myyhone) παρε το G8 αν θες κατι πιο κομψο κ ελαφρυτερο 20-22gr πας στο p8. (το G8 δεν με τραβαει σαν εμφανιση παντως) Το p8 θα αντικατασταθει πιο γρηγορα χρονικα με το p9 (πολυ συντομα) ενω το g8 ειναι νεωτερης κυκλοφοριας αρα θεωρητικα θα παει παραπανω διαστημα για να ανακοινωσει το επομενο για την σειρα G. (θεωρητικα παντα) Και ta 2 σε καλυπτουν παντως για καθημερινη νορμαλ μεση χρηση κ παραπανω (κ αυτο μαλλον ειναι το σημαντικοτερο) 1
leo06 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 με το p8 θα έχεις καλύτερη υποστήριξη και ήδη πήρε την Μ,το g8 δεν ξέρω πότε και αν την πάρει 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 εσυ αποφασιζεις αν θες κατι νεωτερο σε κυκλοφορια με μεγαλ.αυτονομια κ οριακα μεγ. οθονη κ καλυτερο σημα (οπως παρα πολλοι ισχυριζονται στο θεμα του myyhone) παρε το G8 αν θες κατι πιο κομψο κ ελαφρυτερο 20-22gr πας στο p8. (το G8 δεν με τραβαει σαν εμφανιση παντως) Το p8 θα αντικατασταθει πιο γρηγορα χρονικα με το p9 ενω το g8 ειναι νεωτερης κυκλοφοριας αρα θεωρητικα θα παει παραπανω διαστημα για να ανακοινωσει το επομενο για την σειρα G. (θεωρητικα παντα) Και ta 2 σε καλυπτουν παντως για καθημερινη νορμαλ μεση χρηση κ παραπανω Έχεις δίκιο σ αυτό. Θεωρητικά με τα μέχρι τώρα δεδομένα το P8 θα αντικατασταθεί σύντομα. Άρα G8 ,μεγαλύτερη οθόνη,μεγαλύτερη αυτονομία,μεγαλύτερη Ram και fingerprint. Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σου και την πολύτιμη βοήθεια σου. με το p8 θα έχεις καλύτερη υποστήριξη και ήδη πήρε την Μ,το g8 δεν ξέρω πότε και αν την πάρει Δεν ήξερα ότι πέρασε ήδη η M στο P8. Λογικά μέσα στο άμεσο μέλλον θα περάσει και στο G8 η M τότε... 1
leo06 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 3 γίγα ραμ έχουν και τα δυο, δεν ξέρω πότε θα πάρει την Μ το g8,επισης ρίξε μια ματιά και στο honor 7 Έχεις δίκιο σ αυτό. Θεωρητικά με τα μέχρι τώρα δεδομένα το P8 θα αντικατασταθεί σύντομα.Άρα G8 ,μεγαλύτερη οθόνη,μεγαλύτερη αυτονομία,μεγαλύτερη Ram και fingerprint.Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σου και την πολύτιμη βοήθεια σου.Δεν ήξερα ότι πέρασε ήδη η M στο P8.Λογικά μέσα στο άμεσο μέλλον θα περάσει και στο G8 η M τότε...
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 3 γίγα ραμ έχουν και τα δυο, δεν ξέρω πότε θα πάρει την Μ το g8,επισης ρίξε μια ματιά και στο honor 7 Μνήμη εννουσα. Σωστή παρατήρηση. Δεν το έχω ψάξει το Honor 7,δεν το ξέρω αλλά όσο το ψάχνω τόσο θα μπερδευομαι αν κοιτάω και κάτι άλλο. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σ αυτά τα δυο...
leo06 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 για το honor 7 https://www.vmall.eu/uk/honor-7-grey-281214/300 ευρώ θα σου έρθει με την εκπτωση Μνήμη εννουσα. Σωστή παρατήρηση. Δεν το έχω ψάξει το Honor 7,δεν το ξέρω αλλά όσο το ψάχνω τόσο θα μπερδευομαι αν κοιτάω και κάτι άλλο. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σ αυτά τα δυο... 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ποια η διαφορα G8 με GX8? Ειναι το ιδιο κινητο,απλα ειναι γνωστο ως G8. 1
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μνήμη εννουσα. Σωστή παρατήρηση. Δεν το έχω ψάξει το Honor 7,δεν το ξέρω αλλά όσο το ψάχνω τόσο θα μπερδευομαι αν κοιτάω και κάτι άλλο. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σ αυτά τα δυο...Το Honor 7 ειναι καλυτερο απο το Ρ8,για δεστω και αυτο!!!!Σωστος ο leo06 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το Honor 7 ειναι καλυτερο απο το Ρ8,για δεστω και αυτο!!!! Σωστος ο leo06 το εχω ακουστα αλλα δεν το ειχα ψαξει μεχρι που το προτεινε ο φιλος leo06. εκανα και συγκριση με τ αλλα δυο http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7269&idPhone2=7513&idPhone3=7006 ειναι πανομοιτυπα με το P8 αν εξαιρεσεις 3 σημεια που δειχνει να ειναι καλυτερο το honor 7. δεν το εχω δει και απο κοντα και δεν ξερω πως ειναι στο χερι. δεν βρηκα και κριτικες γι αυτο να παρω μια γενικη εικονα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα