Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα στην παρέα του insomnia. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αυτά τα δυο κινητά στο ποιο είναι καλύτερο. Τα χαρακτηριστικά τους και τα νούμερα τους στα χαρτιά τα ξέρω. Στην πραγματική τους χρήση είναι το θέμα. Ποιο είναι πιο αξιόπιστο;ποιο είναι πιο γρήγορο;έχουνε πραγματικές και μεγάλες διαφορες στην κάμερα και στην οθόνη; Η χρήση που κάνω είναι κάτι απ´ολα... Αν εξαιρέσεις ότι το κινητό είναι συνέχεια συνδεδεμένο στο wifi. Μ ενδιαφέρει να είναι γρήγορο και να μην κολλάει. Ευχαριστώ πολύ.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το Huawei P8 για εμενα ειναι καλυτερο αν εξαιρεσης την μπαταρια που το Huawei G8 εχει μεγαλητερη. 1
MrLifeguard Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Θεωρω οτι το P8 κερδιζει στα σημεια...Εχοντας καλυτερες καμερες,gorila glass,καλυτερη συνδεσιμοτητα bluetooth - wifi.Μονο το ενα P8 εχω πιασει στα χερια μου και μου αφησε θετικες εντυπωσεις,το δανειστηκα απο φιλο και το κρατησα δυο μερες.Σε καθημερινη εμπειρια χρησης,θεωρω πως και τα δυο θα σε αφησουν το ιδιο ικανοποιημενο! 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις σας. έχουν μικρές διάφορες μεταξύ τους,γι αυτό προσπαθώ κι εγώ να βρω τελικά ποιο έχει αυτό το κάτι παραπάνω. Και τα δυο έχουν κοινά σημεία αλλά και σημεία + - μεταξύ τους. Μπέρδεμα....
aces Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 κ τα ειναι ειναι πανομοιοτυπα. Οι κατοχοι του G8 λενε οτι πιανει πολυ καλυτερο σημα κ εχει πολυ καλυτερη αυτονομια. Αυτα νομιζω ειναι και τα 2 πλεονεκτηματα εναντι του p8. Εξαρταται ποιο σ αρεσει περισσοτερο αφου κ στην τιμη δεν υπαρχουν διαφορες πλεον. 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς,πανομοιότυπα και ίδια τιμή. Το G8 έχει 32gb, 5,5" οθόνη,μεγαλύτερη αυτονομία και fingerprint ενώ το P8 16gb , 2Ghz gpu, λίγο καλύτερη κάμερα και gorilla glass. Σχεδιαστικά και λειτουργικά (Gpu)μου αρέσει λίγο παραπάνω το P8 αλλά οι λεπτομέρειες του G8 μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Εκεί έγινε το μπέρδεμα ψάχνω κάποιον που τα έχει δοκιμάσει μήπως και βοηθήσει στα σημεία. 1
aces Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς,πανομοιότυπα και ίδια τιμή. Το G8 έχει 32gb, 5,5" οθόνη,μεγαλύτερη αυτονομία και fingerprint ενώ το P8 16gb , 2Ghz gpu, λίγο καλύτερη κάμερα και gorilla glass. Σχεδιαστικά και λειτουργικά μου αρέσει λίγο παραπάνω το P8 αλλά οι λεπτομέρειες του G8 μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Εκεί έγινε το μπέρδεμα ψάχνω κάποιον που τα έχει δοκιμάσει μήπως και βοηθήσει στα σημεία. Για εμενα επελεξε το νεοτερο σε κυκλοφορια απο τα 2 δηλ. το G8, ή περιμενε να ανακοινωθει το P9 (κοντευει ο καιρος) k βλεπουμε Αν δινεις μεγαλη βαση στο σχεδιασμο (design) αλλαζει το κριτηριο επιλογης αγοράς κατα προτεραιοτητα οποτε πας σ αυτο που σ αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα δηλ. to P8. (κ εμενα αυτο μ αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα) αλλα εξαρταται αν δινεις βαση στο design κ ποση προτεραιοτητα (ποσο μετραει ) για εσενα το design για αγορα συσκευης (design Vs specs δηλαδη) οι περισσοτεροι δινουν βαση κ προτεραιοτητα στα specs αλλα κακως για εμενα αφου πρωτα πρεπει να σ αρεσει κατι κ μετα τα υπολοιπα. (τα specs στις συσκευες πλεον καλυπτουν πανω απο το μεσο χρηστη εκτος αν ζηταμε full games κ γραφικα κλπ) 1
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Και το sar αν σε ενδιαφερη. G8 FCC measured SAR: Head: 0.97 W/kg Body: 0.86 W/kg Product Specific Use: 1.40 W/kg Simultaneous Transmission: 1.52 W/kg P8 στο αυτί είναι 0,473 W/kg και για λειτουργία με τη συσκευή φερόμενη στο σώμα είναι 1,720 W/kg. 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Για εμενα επελεξε το νεοτερο σε κυκλοφορια απο τα 2 δηλ. το G8, ή περιμενε να ανακοινωθει το P9 (κοντευει ο καιρος) k βλεπουμε Αν δινεις μεγαλη βαση στο σχεδιασμο (design) αλλαζει το κριτηριο επιλογης αγοράς κατα προτεραιοτητα οποτε πας σ αυτο που σ αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα δηλ. to P8. (κ εμενα αυτο μ αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα) αλλα εξαρταται αν δινεις βαση στο design κ ποση προτεραιοτητα (ποσο μετραει ) για εσενα το design για αγορα συσκευης (design Vs specs δηλαδη) οι περισσοτεροι δινουν βαση κ προτεραιοτητα στα specs αλλα κακως για εμενα αφου πρωτα πρεπει να σ αρεσει κατι κ μετα τα υπολοιπα. (τα specs στις συσκευες πλεον καλυπτουν πανω απο το μεσο χρηστη εκτος αν ζηταμε full games κ γραφικα κλπ) Εννοείται ότι πρέπει να σου αρέσει και σχεδιαστικά. Εκεί κρίνεται και η πρώτη προσοχή. Δεν είμαι όμως μόνο της εμφάνισης, μ ενδιαφέρει περισσότερο τα specs και εδώ έχω το βασικό διλημα. Τα 2Ghz του P8 έχουν μεγάλη διάφορα από τα 1.5Ghz του G8 στην καθημερινή χρηση? Όσον αφορά το P9 εκεί θα μπερδέψουν τα πράγματα περισσότερο.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 τωρα με το sar του βαλες φυτιλια Εε κατσε να κανουμε σωστη δουλεια Και την λεπτομερια..... 1
aces Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Όσον αφορά το P9 εκεί θα μπερδέψουν τα πράγματα περισσότερο. το P9 ειναι πολυ κοντα στο να ανακοινωθει δεν εχω ιδεα τι θα εχει περα απο διπλες καμερες στο πισω μερος. Πιθανο κ το δαχτυλ.αποτυπωμα. Αν δεν ειναι σουπερ επειγον η αγορα μεχρι Μαρτιο '16 θα ανακοινωθει κ απο Μαιο ξεκινανε οι πωλησεις (ετσι ειχανε κανει περσυ κ προπερσυ με τα p7-p8) Απο τη Huawei εχω απογοητευτει με την τιμολογηση της πλεον εχει καβαλησει κατα πολυ το καλαμι κ βαραει τιμες φευγα. Εε κατσε να κανουμε σωστη δουλεια Και την λεπτομερια..... απλα οσο το ψαχνεις τοσο μπερδευεσαι ειδικα με δεικτες SAR χανεσαι κυριολεκτικα με τα (μεγιστα επιτρεπτα) ορια. 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Και το sar αν σε ενδιαφερη. G8 FCC measured SAR: Head: 0.97 W/kg Body: 0.86 W/kg Product Specific Use: 1.40 W/kg Simultaneous Transmission: 1.52 W/kg P8 στο αυτί είναι 0,473 W/kg και για λειτουργία με τη συσκευή φερόμενη στο σώμα είναι 1,720 W/kg. Σημαντικό κομμάτι και σημείο με διάφορα μεταξύ τους. Δεν είναι όμως κάτι που θα με βάλει σε μεγάλο διλημα. Δεν είναι η σούπερ βιαστική αγορά αλλά δεν μπορώ να το αναβάλλω και μέχρι τότε,να περιμένω τι θα παρουσιαστεί, πως θα είναι λειτουργικά και αν θα είναι αξιόπιστο και το βασικό όπως αν έφερες σε τι τιμή θα είναι αν κρίνουμε με την μέχρι τώρα πολιτική της εταιρίας. Έχω ξεμείνει με κινητό 5ετιας με σπασμένη μισή οθόνη και καθυστέρηση πιο αργή από το ριπλεϊ στην γραφή του και σε όλα του γενικά. Το δικό μου μας άφησε πλέον.
aces Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 παντως με το που ανακοινωθει το P9 ισως πεσει κ αλλο η τιμη του P8 ακομη περισσοτερο ηδη εχει πεσει αρκετα κ πεφτει εβδομαδιαια κατα λιγο. Για καθημερινη normal μεση χρηση δεν νομιζω οτι υπαρχει χαοτικη διαφορα μεταξυ 1.5 κ 2 ghz αρα περιπου τα ιδια. Στην αυτονομια ομως υπαρχει διαφορα οπως και ελαφρως (μισο κλικ που λεω) κ στην οθονη του G8 για αυτο και το G8 ειναι πιο βαρυ (λογικο) κ το p8 σου γεμιζει το ματι περισσοτερο ελαφρυτερο στο σχεδιασμο.(144 εναντι 167 gr) 1
Haris555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτό βλέπω κι εγώ στο skroutz. Καθημερινή πτώση τιμής και θέλω να καταλήξω κάπου πριν γίνει πάλι καμία αύξηση. Τελικά ποιο; Γιατι ακομα έχω δεν έχω καταλήξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα