mkpk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπέρα σας......Πριν μερικες ημερες αγορασα την 4Κ LG 49uf8407 .....όλα τελεια και καλα ...πολύ ευχαριστημένος εκτος από κατι που δεν καταφερα να κανω...Ειδα πως εχει καπου στα μενου της να συνδεεις το κινητο σου με την τηλεοραση για να δειχνει -παιζει βιντεο ηχο κτλ στην ΤV μεσω wifι ότι παιζει κ το κινητο.Κατευασα μεσω QR barcode που δινει η τηλεοραση το App στο κινητο μου (iPhone) και δεν βλεπει την Τν μου το κινητο....επισης στο app εχει τις supported τηλεοράσεις αλλα όχι την δικη μου γιατι το δινει σαν επιλογή τοτε?....Καμια ιδεα?μηπως μου διαφευγει κατι?Ευχαριστω εκ των προτερων!
Gas74 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 To εκανες με το miracast απο το τηλεφωνο και η τηλεοραση δεν το ειδε?Ασε την εφαρμογη
mkpk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Miracast???αυτη δεν ειναι εφαρμογη για android κινητα;εχω iphone οπως προαναφερα Sent from my iPhone using Insomnia
Gas74 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 οχι φιλε...ποιο iphone εχεις?στο 4αρι δεν υπαρχει......airplay? http://www.ebay.com/itm/Wireless-Display-Miracast-DLNA-Airplay-EZCast-Dongle-HDMI-for-iPhone-5S-6-Plus-/231336349725 ισως αυτο?
mkpk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ναι ενα iphone 4 εχω... Θα το κοιταξω...ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπέρα σας...... Πριν μερικες ημερες αγορασα την 4Κ LG 49uf8407 .....όλα τελεια και καλα ...πολύ ευχαριστημένος εκτος από κατι που δεν καταφερα να κανω... Ειδα πως εχει καπου στα μενου της να συνδεεις το κινητο σου με την τηλεοραση για να δειχνει -παιζει βιντεο ηχο κτλ στην ΤV μεσω wifι ότι παιζει κ το κινητο.Κατευασα μεσω QR barcode που δινει η τηλεοραση το App στο κινητο μου (iPhone) και δεν βλεπει την Τν μου το κινητο....επισης στο app εχει τις supported τηλεοράσεις αλλα όχι την δικη μου γιατι το δινει σαν επιλογή τοτε?.... Καμια ιδεα?μηπως μου διαφευγει κατι? Ευχαριστω εκ των προτερων! Υπάρχουν 2 app για τις LG τηλεοράσεις. Έχεις κατεβάσει στο iphone αυτό που αναφέρει πως είναι για WebOS?
mkpk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ναι φυσικα ... Γραφει για webos αυτο που κατευασα! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα