Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας......
Πριν μερικες ημερες αγορασα την 4Κ LG 49uf8407 .....όλα τελεια και καλα ...πολύ ευχαριστημένος εκτος από κατι που δεν καταφερα να κανω...
Ειδα πως εχει καπου στα μενου της να συνδεεις το κινητο σου με την τηλεοραση για να δειχνει -παιζει βιντεο ηχο κτλ στην ΤV μεσω wifι ότι παιζει κ το κινητο.Κατευασα μεσω QR barcode που δινει η τηλεοραση το App στο κινητο μου (iPhone) και δεν βλεπει την Τν μου το κινητο....επισης στο app εχει τις supported τηλεοράσεις αλλα όχι την δικη μου clear.png γιατι το δινει σαν επιλογή τοτε?....
Καμια ιδεα?μηπως μου διαφευγει κατι?
Ευχαριστω εκ των προτερων!​

Δημοσ.

Miracast???αυτη δεν ειναι εφαρμογη για android κινητα;εχω iphone οπως προαναφερα

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

Kαλησπέρα σας......

Πριν μερικες ημερες αγορασα την 4Κ LG 49uf8407 .....όλα τελεια και καλα ...πολύ ευχαριστημένος εκτος από κατι που δεν καταφερα να κανω...

Ειδα πως εχει καπου στα μενου της να συνδεεις το κινητο σου με την τηλεοραση για να δειχνει -παιζει βιντεο ηχο κτλ στην ΤV μεσω wifι ότι παιζει κ το κινητο.Κατευασα μεσω QR barcode που δινει η τηλεοραση το App στο κινητο μου (iPhone) και δεν βλεπει την Τν μου το κινητο....επισης στο app εχει τις supported τηλεοράσεις αλλα όχι την δικη μου clear.png γιατι το δινει σαν επιλογή τοτε?....

Καμια ιδεα?μηπως μου διαφευγει κατι?

Ευχαριστω εκ των προτερων!​

Υπάρχουν 2 app  για τις LG τηλεοράσεις. Έχεις κατεβάσει στο iphone αυτό που αναφέρει πως είναι για WebOS?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...