Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ακούω διάφορους να λένε πως συνήθως ένα ποντίκι όσα περισσότερα DPI βγάζει τόσο καλύτερο είναι. Έχω εδώ και μήνες το Corsair m65 rgb το οποίο λατρεύω για πολλούς λόγους και το παιχνίδι που παίζω κατα κύριο λόγο είναι το battlefield 4 multiplayer. Έχω κατεβάσει πολύ το sensitivity in game γύρω στο 10% γιατί με βολεύει περισσότερο να αργεί το ποντίκι, και στο ποντίκι παίζω με 400dpi καθώς αν βάλω παραπάνω το χάνω...

Κερδίζω κάτι αμα παίζω με περισσότερα DPI ή είναι ακριβός το ίδιο και το μόνο που αλλάζει είναι η ταχύτητα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

λατρεύεις το ποντίκι;

αληθινό είναι;

Θεωρείς οτι είναι αστείο αυτό που λες ή έξυπνο? Αν γνωρίζεις κάτι και μπορείς να βοηθήσεις κάντο αλλιώς οτιδήποτε άλλο είναι offtopic και σπαμάρισμα! 

@nikoskalithea , σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου! Γνωρίζω για την ανάλυση κτλ. Στην πράξη έχει καμια διαφορά ingame πχ το να έχουμε λίγα ή πολλά dpi εκτός απο την προφανή ταχύτητα που αλλάζει ?

• Like 1
Δημοσ.

Αστο οπως το εχεις 400 τα περισσοτερα DPI δεν λενε τιποτα εκτος αν ειναι picky ο sensor και αποδιδει καλυτερα σε 800 ξερω γω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Ακούω διάφορους να λένε πως συνήθως ένα ποντίκι όσα περισσότερα DPI βγάζει τόσο καλύτερο είναι. Έχω εδώ και μήνες το Corsair m65 rgb το οποίο λατρεύω για πολλούς λόγους και το παιχνίδι που παίζω κατα κύριο λόγο είναι το battlefield 4 multiplayer. Έχω κατεβάσει πολύ το sensitivity in game γύρω στο 10% γιατί με βολεύει περισσότερο να αργεί το ποντίκι, και στο ποντίκι παίζω με 400dpi καθώς αν βάλω παραπάνω το χάνω...

Κερδίζω κάτι αμα παίζω με περισσότερα DPI ή είναι ακριβός το ίδιο και το μόνο που αλλάζει είναι η ταχύτητα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οι διαφοροι αυτοι προφανως και ειναι ασχετοι με το αθλημα και προσπαθουν να δικαιολογησουν τις αγορες τους ή για να πουλησουν μουρη.Κλασσικα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία , οπότε τα περισσότερα DPI δεν σημαίνουν τίποτα άλλο στην πράξη παρα μεγαλύτερη ταχύτητα του δέκτη...
Σας ευχαριστώ πολύ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...