vocals_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 "They had time for me to milk that big alien but to show any human emotion? naah" χαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Την είδα και εγώ, και εμένα μου άρεσε και τη θεωρώ πολλά σκαλιά πάνω από το rogue one. Από εκεί και πέρα δεν κάθομαι να ασχοληθώ με υπεραναλύσεις σε μια ταινία τέτοιου τύπου. Την είδα, την ευχαριστήθηκα, κατάφερε να επαναφέρει το όνομα star wars να είναι αξιόλογο και από εκεί και μετά πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raptorex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι κομένες σκηνές αποδεικνύουν ότι εγινε συνειδητή επιλογή ο Luke να παρουσιαστεί στην τελείως αποτυχημένη έκδοση του.Η disney θέλει να σπρώξει τους φαν των παλιών ταινιών στους νέους ήρωες που προωθεί τους Reylo για αυτό το λόγο ξεφτιλίζει το luke στο the last jedi.H επίδραση του luke στην πλοκή της ταινίας είναι μηδενική.Είτε η Rey έβρισκε το luke ζωντανό είτε έβρισκε το τάφο του το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο,θα έπαιρνε τα βιβλία και θα έφευγε.O Mark Hamill είχε αντιδράσει από την αρχή όταν είδε ότι η disney αντιμετώπιζε το luke σαν αναγκαίο κακό. 23 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Την είδα και εγώ, και εμένα μου άρεσε και τη θεωρώ πολλά σκαλιά πάνω από το rogue one. Από εκεί και πέρα δεν κάθομαι να ασχοληθώ με υπεραναλύσεις σε μια ταινία τέτοιου τύπου. Την είδα, την ευχαριστήθηκα, κατάφερε να επαναφέρει το όνομα star wars να είναι αξιόλογο και από εκεί και μετά πάμε παρακάτω. Και εγώ είδα το τελευταίο fast and furious και το ευχαριστήθηκα για αυτό που ήταν μια fast food ταινία όμως για το star wars οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Raptorex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Την είδα χτες, τη Μ@λ@κι@ ήταν αυτή.σεβασμός μηδέν στον λουκ, ούτε μάχες με φωτοσπαθα της προκοπής.αισθηματική κομεντί έγινε μεταξύ kylo /Ray 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μια γυναικοκεντρικη σαλάτα / παραλήρημα ήταν το 8. Εν ολίγοις ακόμα και τα prequels που στους περισσότερους ίσως άφησαν μια μέτρια εικόνα φαντάζουν ταινιαρες. Κανένας σεβασμός στους παλιούς χαρακτήρες, σκηνές χωρίς νόημα, μεγάλη διάρκεια, χωρίς ουσία. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Meryl Streep για Princess Leia στο 9 με βαση τις φημες. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από KilliK 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, vrwmiaris είπε ούτε μάχες με φωτοσπαθα της προκοπής Ας είχε και ας ήταν μούφα, γιατί αν το σκεφτείς δεν είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ας είχε και ας ήταν μούφα, γιατί αν το σκεφτείς δεν είχε. but it subverts our expectations.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε Meryl Streep για Princess Leia στο 9 με βαση τις φημες. https://screenrant.com/star-wars-9-leia-meryl-streep-carrie-fisher/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ας είχε και ας ήταν μούφα, γιατί αν το σκεφτείς δεν είχε. Πες ότι είχε στην αίθουσα του σνουκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ακόμα και αυτή τη σκηνή, ενώ είχε προοπτικές στο τελικό αποτέλεσμα το σκατωσαν. Γενικά η ταινία είχε αρκετές καλές γενικά στιγμές, ιδέες αλλά άσχημη εκτέλεση των περισσοτέρων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Πες ότι είχε στην αίθουσα του σνουκ Λες για την σκηνή που πεθαίνει για την πλακα ο πιο op sith στο movie universe και οι δυο πιο op force users στο universe κόβουν για την πλακα επίσης τους reds, που περιμέναμε δεκαετίες να δούμε τι κάνουν, με κινήσεις τόσο αργές που είναι λες και κρατάνε zweihander lightsabers χωρίς ίχνος finesse (σε μια φάση νομίζω ότι ο Kylo κάνει AOE attack καρφώνοντας το saber στο πάτωμα ). Όχι, φωτοσπαθo δεν ακούμπησε φωτοσπαθo σε όλη την διάρκεια την ταινίας κάτι που την κάνει την μοναδική ταινία που δεν είχε lightsaber duel. Fuck this movie. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Λες για την σκηνή που Απόκρυψη περιεχομένων πεθαίνει για την πλακα ο πιο op sith στο movie universe και οι δυο πιο op force users στο universe κόβουν για την πλακα επίσης τους reds, που περιμέναμε δεκαετίες να δούμε τι κάνουν, με κινήσεις τόσο αργές που είναι λες και κρατάνε zweihander lightsabers χωρίς ίχνος finesse (σε μια φάση νομίζω ότι ο Kylo κάνει AOE attack καρφώνοντας το saber στο πάτωμα ). Όχι, φωτοσπαθo δεν ακούμπησε φωτοσπαθo σε όλη την διάρκεια την ταινίας κάτι που την κάνει την μοναδική ταινία που δεν είχε lightsaber duel. Fuck this movie. Ναι αυτή τη σκηνή εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Τα lightsaber duels ήταν πάντα πολύ περιορισμένα. Το αυθεντικό Star Wars το μόνο που είχε ήταν τον Darth Vader με τον Obi-Wan να "σκουντιούνται". Μόνο στα prequels έγιναν αυτές οι υπερβολές και προσωπικά με χάλασαν πάρα πολύ. Έγινε μια γελοιότητα το θέμα. Καλύτερα έτσι, επανήλθαμε εκεί που έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα