Προς το περιεχόμενο

Star Wars : Episode 8

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά δεν βλέπω πού τα είδατε όλοι τα copy/paste.

ΑΤΑΤs στον οριζοντα, εκπαιδευση στην σπηλια, ο δισταγμος του Luke, τα pod-race looking οχηματα να ξυνουν την επιφανεια της ερημου, ολα αυτα τα εχουμε ξαναδει στις προηγουμενες ταινιες και κυριως στο ESB.

ποιος βαζει στοιχημα οτι θα εχουμε μια μεγαλη αποκαλυψη/twist για την πρωταγωνιστρια, η Rebel Alliance, σορυ, η Resistance θα βρεθει καταδιωκομενη και θα εχουμε ενα σκοτεινο cliffhanger? ηδη ο σκηνοθετης/σκυλακι της ταινιας δηλωσε οτι η Empire, σορυ, η New Order επιστρεφει πισω "in a big way". μμμ, τι μου θυμιζει αυτο.  :rolleyes:

Αυτο που με διασκεδαζει ειναι οτι τα fanboys υπερασπιζονταν το γεγονος οτι το TFA ηταν μια ξεδιαντροπη αντιγραφη του ANH, με τo να παπαγαλιζουν "they had to do it, because reasons". τωρα που απο οτι φαινεται η νεα ταινια θα ειναι rehash του ESB, ποια θα ειναι η δικαιολογια τους αυτη τη φορα; "they had to do it because more reasons?"

εντωμεταξυ, βαλανε παλι κινεζα η οποια θα ειναι μελος της ομαδας ως ενας ακομη "unwilling hero". ειναι τοσο αστειο να βλεπεις την Disney να προσπαθει με καθε τροπο, παρολο τις δυο τελευταιες αποτυχιες στην Κινα, να πετυχει την διεισδυση του franchise στην ασιατικη αγορα.

αν δεν τα καταφερει παλι, η συμβουλη μου ειναι να δωσει την επομενη SW ταινια στον Stephen Chow και να βαλει τον Jackie Chan ως Jedi, μονο ετσι θα θα πιασει εκει περα.  :-D

μπορείς να μη μας πρήξεις τα παπαρια μέχρι να βγει η ταινία;

οποιος δεν αντεχει την υπαρξη ποστς απο αλλους, μπορει να τους αγνοησει η ακομη καλυτερα να τους βαλει στην ignore list που διαθετει το φορα.

δημοκρατικα πραματα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΑΤΑΤs στον οριζοντα, εκπαιδευση στην σπηλια, ο δισταγμος του Luke, τα pod-race looking οχηματα να ξυνουν την επιφανεια της ερημου, ολα αυτα τα εχουμε ξαναδει στις προηγουμενες ταινιες και κυριως στο ESB.

Εννοείς ότι αυτό είναι pod race; Τρέχανε και τους διακόψανε, δηλαδή;

1EIdjR9.png

δεν ειπα οτι ειναι pod race, ειπα με τι μοιαζει η εικονα.

σκαφη με διπλη τουρμπινα ενωμενη με λεπτους συνδεσμους στον κεντρικο κορμο τους, να διασχιζουν την ερημο ξυστα, το ενα διπλα στο αλλο, αφηνοντας πισω τους σκονη.

αυτο ειναι iconography κατευθειαν απο το podrace, γιαυτο και αλλωστε σε πολλους θυμισε εκεινη την σκηνη οταν ειδαν το teaser.

Ήδη έχεις αρχίσει να κουράζεις. Πλέον αν κάτι θέλουμε να το βαφτίσουμε αντιγραφή απλά το κάνουμε και κοροϊδεύομε και τον εαυτό μας. Μην τυχόν και υπάρξει μια παρόμοια λεπτομέρεια και ας είναι σε τελείως διαφορετικό context. Η προκατάληψη των bandwagon haters σε όλο της το μεγαλείο.

• Like 10

axaxaxaxa ρε κιλλικ, εισαι θεος, πλεον δεν προσπαθεις πια καν για κατι εστω debatable ή μιας απειροελαχιστης λογικης παρατηρηση, μονο copy paste και μετα google translate για post εδω, post αμοιβαδων 12χρονων αμερικανακιων των ξενων φορουμς χωρις φιλτραρισμα :D :D :D

εγω δε ψηνω ignore γτ εισαι τερμα διασκεδαστικος αλλα πλιζ try harder, σε αλλα τοπικς κτλ ανα διαστηματα εχεις δωσει pure ανοθευτο αυθεντικο ξεκαρδιστικο πονο καλου τρολαρισματος, τωρα αυτα με podracing κτλ, οκ, πολυ μικρο για σενα, πολυ λιγο :D :D please try harder, please

στα του τρεηλερ, οκ, τηζερ ηταν, δεν εδειξε τπτ, παραταυτα εγω ψηθηκα και παλι για τη συνεχεια for some reason, είναι το ομορφο cinematography, ειναι η σκηνη δευτερολεπτων με τα πετραδακια, ειναι οτι ακουω ραην τζονσον και αναμενω κατι σπουδαιο, ειναι η μουσικη, δε ξερω...παντως μαρεσε χωρις να δειξει ουσιαστικα απολυτως τιποτα!

• Like 10

Δηλαδή, ο μόνος που ξέρει από jedi stuff πια, να μην είναι mentor, γιατί θεωρείται αντιγραφή. Οκ, πια δεν καταλαβαίνω τίποτα...

Τι μέντορ; Εδώ η ίδια έκανε Force block στον άλλον, νίκησε σε μάχη με φωτόσπαθο (!) τον Ρεν και έκανε mind control....και όλα αυτά χωρίς εκπαίδευση!!! Έτσι πως πάει το πράγμα, ρε μήπως μας δείξει κιόλας να εκπαιδεύει τον Λουκ στο 8;;; :)

Αντιγραφή μιλάω για το στόρυ της ταινίας και έλλειψη φαντασίας για τις τραγικές ομοιότητες με το new hope. Καλά, αν δεν το βλέπετε, πάω πάσο.

Όσο για το 6, εκεί τελείωσαν τα πράγματα - και εκει που λες, α ωραια, θα δουμε μια νέα γενιά τζεντάι στο 7, ξαφνικά σου πετάνε από το πουθενά εκ νέου νέα αυτοκρατορία, νέο death star, νέο ρομποτάκι με μυστικά έγγραφα/χάρτη, κτλ κτλ. Αυτα είναι τραγικά κατεμέ.

Για το 8, θα δούμε αλλά δεν περιμένω και πολλά. Αλλά μου βρωμάει πολύ μια αντιγραφή του Empires strikes back.

Μόνο το Rogue One κρατηθηκε σε καλά επίπεδα.

• Like 1

Ήδη έχεις αρχίσει να κουράζεις. Πλέον αν κάτι θέλουμε να το βαφτίσουμε αντιγραφή απλά το κάνουμε και κοροϊδεύομε και τον εαυτό μας. Μην τυχόν και υπάρξει μια παρόμοια λεπτομέρεια και ας είναι σε τελείως διαφορετικό context. Η προκατάληψη των bandwagon haters σε όλο της το μεγαλείο.

η εικονα του νεαρου, μαθητευομενου Jedi και του απογοητευμενου, γερου μεντορα του, οι οποιοι ειναι οι δυο τελευταιοι Jedi που εχουν απομεινει, τι διαφορετικο context εχει απο την αντιστοιχη στο ESB?

Killik το Last jedi θα έχει και μπλέ φωτόσπαθα. Μιλάμε για ξεδιάντροπη αντιγραφή του ESB

Ελα, πες την αλήθεια, κάτι έχουν οι νέες ταινίες που δεν σου αρέσει και σου φταίνε όλα. 

Τουλάχιστον περίμενε να βγεί πρίν θάψεις

• Like 3

εγω δε ψηνω ignore γτ εισαι τερμα διασκεδαστικος

Και εγώ που τον έχω στο ignore εδώ και μήνες τι κατάλαβα; Τον quote-άρετε συνέχεια και τα βλέπω αναγκαστικά...

Παντως, μιας και μιλούσα για πλοκη και φαντασία, θα γούσταρα να έβλεπα ένα τρέιλερ σαν αυτό (για το 7)

Είναι το Star Wars Battlefront που θα βγει 17 Νοεμβρίου του 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=Kae-JjbLsgA&t

• Moderators
Είναι το Star Wars Battlefront που θα βγει 17 Νοεμβρίου του 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=Kae-JjbLsgA&t

Star Wars Battlefront II (από ΕΑ, γιατί υπήρχαν και παλιότερα)

ποιος βαζει στοιχημα οτι θα εχουμε μια μεγαλη αποκαλυψη/twist για την πρωταγωνιστρια, η Rebel Alliance, σορυ, η Resistance θα βρεθει καταδιωκομενη και θα εχουμε ενα σκοτεινο cliffhanger? ηδη ο σκηνοθετης/σκυλακι της ταινιας δηλωσε οτι η Empire, σορυ, η New Order επιστρεφει πισω "in a big way". μμμ, τι μου θυμιζει αυτο.  :rolleyes:

Αυτο που με διασκεδαζει ειναι οτι τα fanboys υπερασπιζονταν το γεγονος οτι το TFA ηταν μια ξεδιαντροπη αντιγραφη του ANH, με τo να παπαγαλιζουν "they had to do it, because reasons". τωρα που απο οτι φαινεται η νεα ταινια θα ειναι rehash του ESB, ποια θα ειναι η δικαιολογια τους αυτη τη φορα; "they had to do it because more reasons?"

εντωμεταξυ, βαλανε παλι κινεζα η οποια θα ειναι μελος της ομαδας ως ενας ακομη "unwilling hero". ειναι τοσο αστειο να βλεπεις την Disney να προσπαθει με καθε τροπο, παρολο τις δυο τελευταιες αποτυχιες στην Κινα, να πετυχει την διεισδυση του franchise στην ασιατικη αγορα.

αν δεν τα καταφερει παλι, η συμβουλη μου ειναι να δωσει την επομενη SW ταινια στον Stephen Chow και να βαλει τον Jackie Chan ως Jedi, μονο ετσι θα θα πιασει εκει περα.  :-D

οποιος δεν αντεχει την υπαρξη ποστς απο αλλους, μπορει να τους αγνοησει η ακομη καλυτερα να τους βαλει στην ignore list που διαθετει το φορα.

δημοκρατικα πραματα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το hype και το φανμποισμό επειδή αγαπάμε το franchise δεν σημαίνει ότι θα δεχόμαστε ότι σαβούρα μας σερβίρουνε ως γαμάτη star wars ταινία.

Είδα το fast & furious 8,ανάλαφρη περιπέτεια δράσης,πέρασε ευχάριστα η ώρα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι ταινία fast & furious.Εχει χάσει το αρχικό concept με τα αυτοκίνητα και εξελιχθεί σε ταινία για τις μάζες.Δώσε στο λαό αυτό που θέλει να δει για να πληρώσει εισιτήριο:κατασκόπους-υπερηωρες όλων των εθνικοτήτων με κλωτσομπουνίδια και ατάκες σε γυαλιστερά αυτοκίνητα.Sequels απλά για να βγάζουν λεφτά χωρίς όραμα,το ίδιο συμβαίνει και με τη disney.

O jj δεν ρίσκαρε να χρεωθεί μια αποτυχία και πλαγιάρισε το new hope (empire=new order,resistance=rebellion,death star=starkiller base,οι κακοί δεν λεγονται  sith αλλά είναι κάτι σαν dark jedi,dark acolytes)

Εφόσον το force awakens ήταν οικονομική  επιτυχία ο Jonson δεν έχει λόγο να ρισκάρει κάποια οικονομική αποτυχία με μια νέα ιδέα και θα ακολουθήσει τη πετυχημένη συνταγή του jj πλαγιαρίζοντας το empire strikes back.Με μια ανατροπή στο τέλος όπως να θυσιαστεί ο luke για να σωθεί η rey η να έχουμε και κάποια αποκάλυψη του luke:

1)είσαι η κόρη μου

2)o kylo σκότωσε τη μάνα σου

3)ήσουν εκπαιδευόμενη στο ναό και σου έσβησα τις αναμνήσεις και σε παράτησα για να μη σε βρουν

4)είσαι mary sue γιατί είχες περάσει βασική εκπαίδευση jedi

5)απομακρύνθηκα γιατί οι οικογένεια μου έχει κάνει τα τελευταία 50 χρόνια το γαλαξία ***τανα

6)συνδυασμοί των παραπάνω

Υστερα από 8 ταινίες,σειρές,κομικ το franchise δεν έχει πια το ίδιο ενδιαφέρον για εμένα .

Luke skywalker και **λακίες αν το new order θέλει να νικήσει θα πρέπει να καταστρέψει τα ewoks πρώτα

Εγώ δεν καταλαβαίνω

Δώσε στο λαό αυτό που θέλει να δει για να πληρώσει εισιτήριο:κατασκόπους-υπερηωρες όλων των εθνικοτήτων με κλωτσομπουνίδια και ατάκες σε γυαλιστερά αυτοκίνητα. Sequels απλά για να βγάζουν λεφτά χωρίς όραμα,το ίδιο συμβαίνει και με τη disney.

Προφανως και θα δωσεις στο λαο αυτο που θελει να δει για την μαζα προοριζονται τετοιες ταινιες οχι για τους 100hardcore που γραφουν τα δικα τους στα διαφορα forum.

Το οτι μια ταινια/σειρα κανει πωλησεις σημαινει οτι πετυχε τον στοχο της και αρεσε στον κοσμο. Δεν σ αρεσουν οι ταινιες αυτες, δεν ασχολεισαι/δεν τις βλεπεις και πιανεις τα οποια βιβλια/comic υπαρχουν και τελος.

Επισης τι παει να πει sequel απλα για να βγαλουν λεφτα,εχετε παρει χαμπαρι οτι εχει ενα Χ κοστος για να γυρισεις τετοιες ταινιες?

Τελος οταν διαβαζω τετοια σχολια περι οραματος το πιστευω οτι ο αλλος περιμενει σε ταινια φαντασιας ή υπερ ηρωων να δει τις οσκαρικες ερμηνειες και τους διαλογους για το νοημα της ζωης.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...