Προς το περιεχόμενο

Star Wars : Episode 8

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εεεεντάξει, εγώ είδα αυτό που ήθελα σε αυτό το βίντεο, για εμένα αυτό είναι το canon. :P

Καλά όμως πόσο υπέροχη ιδέα ήταν αυτή με τον Λουκ να σταματάει έτσι τα λέιζερ των ATAT; Και μετά να έβγαινε ο Kylo τσιτωμένος και να άκουγε καμιά ατάκα τύπου "ah my dear Ben, but I taught you that, always/still so impulsive/reckless", κι έτσι να δείχνει και πώς το έμαθε ο Kylo και ταυτόχρονα τη διαφορά σε δύναμη με τον master Luke. ΑΜΑΝ πια αυτή η ταινία με το wasted potential, δεν την ξανασκέφτομαι ποτέ. :ρ I'm out.

Spoiler

Επίσης ποτέ δεν φαντάστηκα τα αστεία Allahu Ackbar που θα προέκυπταν αν ήταν ο καμικάζι η στρατηγάρα της καρδιάς μας. :ph34r: (θα ήταν άσχημη φάση κακά τα ψέματα)

Επεξ/σία από vocals_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 14.2.2018 στις 11:18 ΠΜ, vocals_ είπε

εεεεντάξει, εγώ είδα αυτό που ήθελα σε αυτό το βίντεο, για εμένα αυτό είναι το canon. :P

Καλά όμως πόσο υπέροχη ιδέα ήταν αυτή με τον Λουκ να σταματάει έτσι τα λέιζερ των ATAT; Και μετά να έβγαινε ο Kylo τσιτωμένος και να άκουγε καμιά ατάκα τύπου "ah my dear Ben, but I taught you that, always/still so impulsive/reckless", κι έτσι να δείχνει και πώς το έμαθε ο Kylo και ταυτόχρονα τη διαφορά σε δύναμη με τον master Luke. ΑΜΑΝ πια αυτή η ταινία με το wasted potential, δεν την ξανασκέφτομαι ποτέ. :ρ I'm out.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επίσης ποτέ δεν φαντάστηκα τα αστεία Allahu Ackbar που θα προέκυπταν αν ήταν ο καμικάζι η στρατηγάρα της καρδιάς μας. :ph34r: (θα ήταν άσχημη φάση κακά τα ψέματα)

Ακριβώς αυτό εννοούσα ότι ο καθένας περιμένει και ελπίζει να δει διαφορετικά πράγματα. :-) Εμένα δε θα μου άρεσε καθόλου να δω μια τέτοια ταινία. Με έχουν κουράσει. Προτιμώ αυτό που πήραμε, που έχει κάτι το ιδιαίτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 2/7/2018 στις 3:15 ΠΜ, Manuel είπε

OH! MY! GOD!

Κάποιος με αγαπάει πάρα πολύ εκεί στη Disney. Αυτό θα ήταν τόσο τρελό όνειρο, που ούτε να το φανταστώ ποτέ δεν τόλμησα, και τώρα γίνεται πραγματικότητα;!

Σας παρακαλώ μην το ακυρώσετε, σας παρακαλώ μην το ακυρώσετε, σας παρακαλώ μην το ακυρώσετε... (συνέχισε μέχρι να βγούνε οι ταινίες)

μονο που το σεναριο του GOT εχει παρει την κατιουσα απο τοτε που εξαντλησαν τα βιβλια..

• Like 2

http://gr.ign.com/m/star-wars-generic/52065/news/o-harrison-ford-den-noiazotan-gia-te-metabase-tou-star-wars

Κάποιοι το είχαν πει τότε. Ότι φαινόταν σαν να ηθελε να τελειώνει με το θέμα Star Wars ο Φορντ.

Ο Ford ήθελε να σκοτώσουν το Han Solo στην επιστροφή των Jedi.25 εκατομμύρια δολλάρια πήρε για να επιστρέψει στο force awakens,,ήταν καθαρά μια επιχειρηματική κίνηση.Ειναι τυχερός που το Hollywood ανακυκλώνει συνεχώς παλιές ιδέες και σε μεγάλη ηλικία παίρνει  ακομα χοντρά λεφτά  για το the force awakens,blade runner 2 ,Indiana Jones 5.

ετσι ειναι, ο Ford ποτε δεν νοιαστηκε για τα franchises στα οποια συμμετειχε, γιαυτον ηταν μια επιταγη μονο.

απλως καλο ειναι να το γνωριζουν οσοι επεμεναν οτι ο θανατος του στο TFA ηταν μια γενναια καλλιτεχνη αποφαση. :rolleyes:

Επισκέπτης

Θα εξαρτηθεί από το σκηνοθέτη. Οι ίδιοι έχουν δώσει δείγματα γραφής πολύ ανώτερου επιπέδου από το Star Wars.

Την ειδα χθες με φιλους, σε home cinema, 65αρα οθονη 5.1 ηχος κτλ. Μεγαλυτερη ΦΟΛΑ δεν εχω ξαναδει. Οτι ναναι διαλογοι, οτι ναναι σκηνες, δεν ξερω σε τι κοινο απευθυνεται αλλα σιγουρα οχι σε εμας που η πρωτη επαφη με το συμπαν του Star Wars ηταν τη μακρινη δεκαετια του 80 με τις VHS κασσετες...

• Like 3
  • Thanks 1

επειδή αυτό το καιρό βλέπω rebels και καίγομαι -3η σεζόν μόλις μπήκα-, να πω ότι σε μια animated σειρά 20λεπτών το επεισόδιο που προβάλετε στο disney channel, βρήκα χαρακτήρες-σκηνικά-συναίσθημα που τα 2 νέα disney wars αλλά και το rogue one όχι απλά δεν διανοούνται να πλησιάσουν σε ποιότητα, αλλά συνθλίβονται με χαρακτηριστική ευκολία..θα μου πεις, Filoni εδώ, JJ/Johnon εκεί... και πάλι όμως, μόνο θλίψη προκαλεί αυτό το νέο κινηματογραφικό Star Wars, Disney Wars, whatever...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...