vocals_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Σιγά ρε 'σεις κουβέντα κάνουμε να γκρινιάξουμε λίγο να γελάσουμε, να περάσει η ώρα. Πάντως τρομερή ευκαιρία έδωσαν με το Last Jedi, παιδιά κάποιος που ξέρει ας φτιάξει γκιφάκι με τον Λουκ που αρμέγει την θαλάσσια αγελάδα και να βάλει τις αντίστοιχες λεζάντες Disney και Star Wars. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Joseph Gordon-Levitt Wrote a 2000 Word Essay Defending ‘The Last Jedi’ το debate έχει περάσει σε άλλο επίπεδο... ακόμα και οι ηθοποιοί παίρνουν μέρος πλέον...
KilliK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 θα ζητιανευει για κανενα ρολο απο την Disney.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο συγκεκριμένος είχε κάνει το Brick και το Looper με τον Rian Johnson... οπότε μπορεί να υπάρχει και μια συμπάθεια... το Brick ήταν η πρώτη του επιτυχία νομίζω... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από DeadOrganPlayer
KilliK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 σωστα και επισης ο Rian δουλευει στην επομενη τριλογια. σιγουρα τωρα χαιρει και την εκτιμηση της Kennedy.
KilliK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 και μια ανταπαντηση http://allthestarwars.com/a-reponse-to-joseph-gordon-levitts-a-new-old-skywalker/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Trailer δεν έχουμε, να δούμε κι εκεί τι θα δούμε. Μπορεί να μας βγει παρολίγο gay o Han ή ο Chewie because, why not.
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 vegan chewie με ασσιάτισα wookie μητέρα και αφρικανό wookie πατέρα
mike299 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε ούτε κιχ για το Solo ακόμα? Για next christmass δεν είναι η πρεμιέρα? Δεν είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει ακόμα υλικό από τόσο νωρίς? Πάντως μετά το κράξιμο από TLJ, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ακούσουμε για reshoots
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 44 minutes ago, mike299 said: Για next christmass δεν είναι η πρεμιέρα? Δεν είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει ακόμα υλικό από τόσο νωρίς? Nope, Μάιο βγαίνει η ταινία... 1
mike299 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, ThReSh είπε Nope, Μάιο βγαίνει η ταινία... Τόσο κοντά λοιπόν. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα γιατί θυμώνουν ότι τα προηγούμενα SW προβλήθηκαν Χριστούγεννα οπότε θεώρησα ότι και αυτή θα κάνει το ίδιο. Πάντως ναι, για τόσο κοντινή κυκλοφορία πολύ ησυχία έχει πέσει. Προβλέπω αλλαγή ημερομηνίας λόγο reshoots και για να "καθίσει" η σκόνη που σήκωσε το TLJ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καθόλου απίθανο να φάει σπρώξιμο για μετά το καλοκαίρι...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Εγώ νομίζω η Disney θα κλείσει τελείως.
billiboo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 manuel δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος την ταινία ενώ αντικειμενικα ήταν κακή..... έχει γεμίσει το youtube videakia ''why tlj was bad'', εχει χάλια κριτικές στο rotten tomatoes και δεν ξέρω αν τα μάθατε αλλα απέτυχε παταγωδώς στην κίνα και μειώθηκαν τα σινεμά που την προβάλλουν κατά 92 % ..... Δεν λέει κανείς ότι δεν ήταν όμορφη από άποψη εφε, όλοι στέκονται στο πλοτ και στους κακογραμμενους χαρακτήρες..... πράγμα που μας λέει ότι ο κόσμος δεν θέλει σε όλες τις ταινίες eye candy και εκρήξεις για AMERICA FUCK YEA , θέλει να έχουν και ένα βάθος οι χαρακτήρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα