Προς το περιεχόμενο

Star Wars : Episode 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι οι περισσοτεροι που ειναι star wars fans θα πανε να την δουνε σινεμα σημερα η αυριο η το πολυ σ/κ, για τους υπολοιπους υπαρχει ο κιλλικ να τους σποιλαρει

Ο αλλος που θα παει να δει την ταινια και μετα θα θελει να κανει κουβεντα γυρω απο αυτα που ειδε σε ποιο θεμα θα το κανει αυτο αν οχι στο συγκεκριμενο?

• Like 1
Δημοσ.

Ο αλλος που θα παει να δει την ταινια και μετα θα θελει να κανει κουβεντα γυρω απο αυτα που ειδε σε ποιο θεμα θα το κανει αυτο αν οχι στο συγκεκριμενο?

νομιζω μονο εγω την εχω δει εδω μεσα μιας και την ειχα μια μερα νωριτερα εδω στο βορα, εγω το μονο που βλεπω ειναι τον κιλλικ να σπαμαρει spoilers και κανεις δε συζηταει για την ταινια

Δημοσ.

τα εφε παντως δειχνουν εντυπωσιακα: :-D

f8434a2951911f49ff3ea0bacb2273e6e1a14efd

Δυστυχως το αποπανω ειναι το σποιλερ που εφαγα μαζι μ πολλους που διαβασαμε τη κριτικη του varietyfair...ευτυχως το μοναδικο but still..,

Btw εμμεσο αρνητικο σχολιο για τα εφε της ταινιας με quote μια φωτο σε κακη αναλυση τραβηγμενη με κινητο μαλλον...new level of low, even for you, τς τς τς...

Δημοσ.

δεν το λεω εγω, αλλοι που ειδαν την ταινια το λενε, οτι το συγκεκριμενο εφε δεν ηταν καλο. τα υπολοιπα εφε της ηταν μια χαρα.

Δημοσ.

Την Τρίτη θα πάω προσωπικά. Έλεγα για Παρασκευή ή Σ/Κ αλλά θα πέσει χαμός από μικρά Δημοτικού ( Disney ##$_&-+@ ) ή τίποτα "χούλιγκανς" με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω με την ησυχία μου τη ταινία. Στο TFA είχα παει 2 μέρες πριν την τελευταία προβολή.

Μέχρι τότε δεν ξαναδιαβάζω το τοπικ :-P

Ελπίζω μη κάψω τα 7.5 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο στο τοπικό σινεμά ( Κέρκυρα )

Δημοσ.

^ ακομη χειροτερα:

o Κylo παλευει στην ουσια ενα ολογραμμα που εκπεμπει ο Luke απο το νησι του μεσω της Force του. ο Luke δεν φευγει ποτε απο το νησι σε ολη την ταινια.

ο Kylo καταστρεφει το ολογραμμα και ο Luke πεθαινει μονος του στο νησι απο εξαντληση επειδη χρειαστηκε να χρησιμοποιησει ολη την Force του για το ολογραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

την ειδα χθες fulgore, δεν περιμενα να ηταν τοσο καλη, παραπανω απο οτι φανταζομουν και θα παω ξανα σαββατο    :-D αλλα ποιος ειμαι εγω να κρινω, να φανταστεις μου αρεσε το force awakens και το ειδα 3 φορες σινεμα

εδω εχει πεσει τρελο hype, στο σινεμα απο σημερα στις 1000 το πρωι εχει προβολες συνεχεια, ειχε και cosplay χθες και θα συνεχιστει, comics βιβλια μουσικη πανικος γινεται

Από εκεί και μόνο έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα. Οπότε δεν μπορείς να λες "αν δεν δεις μην εκφέρεις άποψη". Γιατί αυτό συνάδει με φασισμό. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ηταν καλη. Θα περιμενω να την δουν και αλλοι για να αρχισουμε την κουβεντα. Σαφως χειροτερη απο το 7, τερμα χειροτερη απο το rogue one. Αν συνεχισουν ετσι, το 9 θα ειναι βιασμος. 

Τελευταιο για σημερα: Αυτο δεν ειναι το σταρ γουορς με το οποιο μεγαλωσαν αυτοι που ειναι σημερα 30-40 χρονων. Αν πατε με αυτη την οπτικη, χαιρετισματα.

7/10 κυριως για εφε και καποιες μεμωνομενες σκηνες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...