Wayward Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πρέπει να πουληθεί και καμιά κούκλα τι να κάνουμε... Επίσης πάντα είχε το universe cute παπαρίτσες, δεν είναι η πρώτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εμενα μου αρεσε που εχει πολλες αδυναμιες. Παντως πιστευω θα ξεπερασει τον Ανακιν γενικοτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βασικά αυτό θα ήταν τέλειο, δηλαδή όπως είπες να έκοβε το saber μέρος της μάσκας να έπεφτε στο χιόνι και μετά close up στα μούτρα με μιση φάση μάσκα και dark side red eye. Btw αυτό που είπε ο Wayward "confused, χαζό παιδί, wannabe evil" πως γίνετε?! Δεν υποτίθεται ότι είναι χρονια dark side και έχει κόψει άπειρους? Καταλαβαίνω τα συναισθήματα γιατί έχει να κάνει με οικογένεια αλλα τον βρήκα way under-powered για "raw force" user. Εγώ κατάλαβα πως είναι φρέσκος και δεν πιάνει όλο του το potential ακριβώς γιατί δεν ξέρει ακόμα τι θέλει και έχει μπερδεμένες φιλοδοξίες και επιρροές. Επίσης τι underpowered? Μάλλον δε θυμάσαι καλά... σταμάτησε blaster bolt στον αέρα, mind reading, force push για παράδειγμα και στο τέλος στη μάχη εναντίον Fin και Rey είχε φάει στο στομάχι bolt από το bowcaster του Chewbacca το οποίο πριν όποιον πέτυχε τον έστειλε αδιάβαστο πετώντας καμια δεκαριά μέτρα πίσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν έδειξαν και ποτε το true potential του Anakin, τουλάχιστον on-screen. Γενικά πέρα από Yoda πιο πολύ focus στα duels δίνουν παρα στα force abilities δύστυχος, Starkiller ftw! Εγώ κατάλαβα πως είναι φρέσκος και δεν πιάνει όλο του το potential ακριβώς γιατί δεν ξέρει ακόμα τι θέλει και έχει μπερδεμένες φιλοδοξίες και επιρροές. Επίσης τι underpowered? Μάλλον δε θυμάσαι καλά... σταμάτησε blaster bolt στον αέρα, mind reading, force push για παράδειγμα και στο τέλος στη μάχη εναντίον Fin και Rey είχε φάει στο στομάχι bolt από το bowcaster του Chewbacca το οποίο πριν όποιον πέτυχε τον έστειλε αδιάβαστο πετώντας καμια δεκαριά μέτρα πίσω. Ok το blaster shot stop (super cool) στο δίνω αλλα τα υπόλοιπα είναι νομίζω πολύ normal για Jedi master και γενικά Light side powers, που είναι τα force choke, lightning, kill, drain etc?! Θέλω πολλά i know 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μ'αυτά και μ'αυτά θα πάω σπίτι και θα ξαναβάλω στο pc Jedi Knight 2 δίάβολε!!!! Desann ftw! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μ'αυτά και μ'αυτά θα πάω σπίτι και θα ξαναβάλω στο pc Jedi Knight 2 δίάβολε!!!! Desann ftw! Και να δεις το force awakens 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν έδειξαν και ποτε το true potential του Anakin, τουλάχιστον on-screen. Γενικά πέρα από Yoda πιο πολύ focus στα duels δίνουν παρα στα force abilities δύστυχος, Starkiller ftw! Ok το blaster shot stop (super cool) στο δίνω αλλα τα υπόλοιπα είναι νομίζω πολύ normal για Jedi master και γενικά Light side powers, που είναι τα force choke, lightning, kill, drain etc?! Θέλω πολλά i know χαχαχα κοίτα όντως θες πολλά, επιπλέον αν θυμάμαι καλά πέρα του Palpatine, μόνο ο Count Dooku είχε δείξει έλεγχο σε force lightning. Το choke ok είναι ψιλο-signature του Vader, ενώ ο Kylo δείχνει πως έχει το freeze και το mind reading που δεν έχουμε πολυδει αν δεν κάνω λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι ούτε εγώ θυμάμαι mind reading, ίσως mind manipulation ο Sidious στον Anakin. Πάντως σαν το Force Repulse του Starkiller δεν έχει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ε τώρα μη μας κάνεις τους μισούς να πάμε σπίτι να εγκαταστήσουμε Force Unleashed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Το choke το έκανε πιο hands-on. Όσο για τα πιο πάνω, ναι, Force happiness = Jedi Knight games. Force uberhappiness = The Force Unleashed games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ρε σεις, υποτίθεται ότι ο ανακιν δεν ήταν ο περισσότερο op, όπως έλεγαν οι προφητείες; Πώς θα τον ξεπεράσει ο kylo; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 https://youtu.be/J470RnMBG-Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Όλη η ταινία χωρίς κράνος?! Shiiiiiiiiit... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Όλη η ταινία χωρίς κράνος?! Shiiiiiiiiit... "Put it back on! Put it back on!" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Λες Ghost να έχει επιλογή σαν το Andromeda?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα