Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν αποκάλεσα σκουπίδι κανέναν επεξεργαστή AMD ή Intel.

Ο καθένας έχει το αγοραστικό κοινό του.

Έχω και αρκετά AMD μηχανήματα εδώ, έχω A8, έχω FX 6300 και έναν FX 4πύρηνο FX 4100 αν θυμάμαι καλά ?

Αντίστοιχα έχω και 4770K και πρόσφατα έδωσα τον 5960X και πήγα στον Xeon e7 που έχει τρελλή διαφορά από οτιδήποτε έχω στην κατοχή μου ( λογικό με τέτοια τιμή, αριθμό πυρήνων και συχν. λειτουργίας ).

Αυτό που θα έδινε νέα ζωή στην AMD είναι να έκανε ένα θαύμα όπως έκανε με τους Athlon 64, που πραγματικά είχε ξεπεράσει την Intel σε επιδόσεις και ήταν κάτι το "καινοτόμο" για την εποχή του.

Τώρα είναι πιο δύσκολο αυτό βεβαίως, η Intel έχει παρα-γιγαντωθεί, έχει μαζέψει τεράστιο επιστημονικό προσωπικό, έχει απλώσει τα δίχτυα της σε όλα τα καλά πανεπιστήμια σε Αμερική, Ρωσία, Ισραήλ και Αγγλία, ότι καλό ή ελπιδοφόρο βλέπει το αρπάζει.

Και είναι και το θέμα των οικονομικών της AMD που δεν της επιτρέπει πολλά έξοδα σε R&D και recruiting.

Ένα είναι σίγουρο: εσύ πρέπει να έχεις πολλλαααά λεφτά... :-D

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ξοδεύω μην ανησυχείς.

Και πάνε σε μικρομάγαζα συχνά και σπανιότατα σε αλυσίδες.

Για να βγάζω ότι βγάζω, έχω ξοδέψει μεγάλα ποσά σε εξοπλισμό και σπουδές.

Δημοσ.

Τα ξοδεύω μην ανησυχείς.

Και πάνε σε μικρομάγαζα συχνά και σπανιότατα σε αλυσίδες.

Για να βγάζω ότι βγάζω, έχω ξοδέψει μεγάλα ποσά σε εξοπλισμό και σπουδές.

Δε λέει κάτι αυτό, και άλλοι έχουν ξοδέψει μια περιουσία σε σπουδές (μεταπτυχιακά, διδακτορικά) και είναι άνεργοι και με το ζόρι τα βγάζουν πέρα.

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι επί αυτού.
Ούτε εγω πέτυχα με την πρώτη προσπάθεια, ούτε εύκολα.

Είχα κάποια ποσά από αποταμιεύσεις από μικρός, βοήθησαν λίγο οι γονείς, πήρα και ένα δάνειο το οποίο έφυγε σε εξοπλισμό σχεδόν όλο.

Μέχρι να πάρει μπροστά η μπίζνα και να αρχίσει η απόσβεση υπήρχαν μήνες που ήμουν 18-19 ώρες μπροστά στο PC και στον δρόμο κάνοντας "PR" και κάποιες δωρεάν δουλειές "γνωριμίας" για να πάρει μπρός η δουλειά.

Και πάλι τώρα με την κρίση έχει πέσει κάπως η δουλειά, οι φορολογικές εισφορές ανέβηκαν... καλά για σύνταξη δεν το συζητάω, εγω και όλοι οι "νέοι" της γενιάς μου κι έπειτα θα πάρουμε τα τέτοια μας.

Θα πρέπει να αρχίσω κι εγω να κάνω στην άκρη ποσά σαν "σύνταξη" για το μέλλον, αλλιώς με βλέπω να δουλεύω και στα 75 μου :D

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι επί αυτού.

Ούτε εγω πέτυχα με την πρώτη προσπάθεια, ούτε εύκολα.

Είχα κάποια ποσά από αποταμιεύσεις από μικρός, βοήθησαν λίγο οι γονείς, πήρα και ένα δάνειο το οποίο έφυγε σε εξοπλισμό σχεδόν όλο.

Μέχρι να πάρει μπροστά η μπίζνα και να αρχίσει η απόσβεση υπήρχαν μήνες που ήμουν 18-19 ώρες μπροστά στο PC και στον δρόμο κάνοντας "PR" και κάποιες δωρεάν δουλειές "γνωριμίας" για να πάρει μπρός η δουλειά.

Και πάλι τώρα με την κρίση έχει πέσει κάπως η δουλειά, οι φορολογικές εισφορές ανέβηκαν... καλά για σύνταξη δεν το συζητάω, εγω και όλοι οι "νέοι" της γενιάς μου κι έπειτα θα πάρουμε τα τέτοια μας.

Θα πρέπει να αρχίσω κι εγω να κάνω στην άκρη ποσά σαν "σύνταξη" για το μέλλον, αλλιώς με βλέπω να δουλεύω και στα 75 μου :D

Αν είσαι τόσο απαιτητικός οκ καλά έκανες και πήρες αυτές τις CPU. Εγώ πάντως που το PC το έχω για προγραμματισμό και games ικανοποιημένος είμαι και νομίζω μεγάλες διαφορές απο έναν πχ i5-4690k δεν έχει.

Δημοσ.

Για κάθε χρήση υπάρχει και το κατάλληλο-επαρκές σύστημα.

Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις 980Ti για να παίξεις BF4.

κ.ο.κ.

Στο video compression πάντως, αν το κάνεις πολύ συχνά είτε για χόμπι, είτε για δουλειά, τίποτα δεν είναι αρκετό.

Θα ήθελα να κάνω την δουλειά μου σε ένα render farm των μεγάλων studios του hollywood :P

Δημοσ.

Τελικα ποιοι ειναι καλυτεροι οι Intel ή οι AMD? Και γιατι? Με επιχειρηματα παρακαλω.........

Δημοσ.

Τελικα ποιοι ειναι καλυτεροι οι Intel ή οι AMD? Και γιατι? Με επιχειρηματα παρακαλω.........

Συμπλήρωσε την φόρμα εσύ να σου πούμε επιτέλους τη να πάρεις.
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το crossposting δεν επιτρέπεται...

• Like 1
Δημοσ.

Το crossposting δεν επιτρέπεται...

για να παρω περισσοτερες και καλυτερες γνωμες μονο...... προσπαθησε να μη το μαρτυρησεις εσυ μαρτυριαρη.

Δημοσ.

και πάλι το ίδιο ισχύει :P

δλδ παραδεχεσαι οτι εσυ εισαι ο μαρτυριαρης εδω μεσα?

Τελικα τι cpu να βαλω?

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ παραδεχεσαι οτι εσυ εισαι ο μαρτυριαρης εδω μεσα?

Τελικα τι cpu να βαλω?

Party pooper ofc...

Περίμενε τον νέο 8core Broadwell-E

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...