Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλον ή εγώ δεν πιάνω κάτι...

(Δεν είμαι κανενός fanboy ιγώ) :D

Aπλά δεν σε έχω συνηθίσει να παίρνεις θέση έτσι δυναμικά σε θέματα τέτοιου είδους... και μάλιστα υπέρ της amd.

• Like 1
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μαν όταν 2 επεξεργαστές στην Χ δουλειά αποδίδουν το ίδιο αλλά ο ένας κοστίζει τα μισά τότε τι κάνει,δεν σκίζει;

Και όταν ο ένας κάνει τον γύρο στο Φιοράνο στα 56s και ο άλλος στα 1:24 αλλά με πιο φθηνό αμάξι δεν λέει κάτι.

Μιλάμε για το flagship της καθεμιάς.

Προσωπικά στα τέτοια μου αν ο μεγάλος της AMD κοντράρει τον τέταρτο καλύτερο της Intel σε 1-2 εφαρμογές.

Θέλω ο μεγάλος της AMD να περνάει ή να ισοδυναμεί με τον μεγάλο της Intel.

Εγω προσωπικά θέλω επιδόσεις.

Μπορεί να μου δώσει 10s radial blur + HDR merge σε 150MP panorama στο photoshop ?

Ξεπερνάει τον όποιο CPU έχω τώρα ? όχι.

Do not care.

( άσχετο ότι αν τον δοκιμάσεις π.χ. σε ένα μεγάλο πακέτο εφαρμογών + games υστερεί συνολικά και από τον 2600K ) ( σούμα, real-life test, σε audio editing apps, video encoding, a/v authoring, photoshop, autocad, mathlab, mathematica, winrar, AES encryption/decryption, Cinema4D, Maya, C++ compiling, physics simulations, SAP, MySQL databases, games, video upscaling & με 8x chroma/luma και δεν συμμαζεύεται )

Δημοσ.

Προσωπικά στα τέτοια μου αν ο μεγάλος της AMD κοντράρει τον τέταρτο καλύτερο της Intel σε 1-2 εφαρμογές.

Θέλω ο μεγάλος της AMD να περνάει ή να ισοδυναμεί με τον μεγάλο της Intel.

Μα δεν πάει έτσι.

Ο μεγάλος της AMD δεν έχει ούτε 300€ και ο μεγάλος της Intel έχει 3.000€. Τι να κάνουμε τώρα;

Δεν μετράμε τα epenis μας, γίνεται να το καταλάβεις αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Barbie,ολο μας παραθέτεις παραδείγματα και μετά λες δεν μου λέει κάτι,δεν με νοιάζει και μπουρου μπουρου!

Αν δεν σου λέει κάτι ότι το ένα φτηνο αμαξι όπως λες,κάνει ταχύτερο γυρο απ τη Φερράρι τοτε μάλλον έχεις πιαστεί κοροιδο απ την αντιπροσωπεία σου!

Αντε καλημέρα!

• Like 3
Δημοσ.
Δεν πάει έτσι,η μεγαλύτερη ανταγωνίστρια της Intel είναι η ίδια η intel (τα παλιότερα της μοντέλα)  ,για να ζήσει μια εταιρία πρέπει να κάνει πωλήσεις κάθε χρόνο και για να κάνει πωλήσεις κάθε χρόνο πρέπει να έχει και κάτι καινούργιο κάθε χρόνο διαφορετικά βρίσκεσαι στην κατάσταση της amd που αναγκάζεται να ρίχνει της τιμές της κάθε χρόνο μπας και σταυρώσει καμιά πώληση.

Διαφωνούμε.Η intel μπορεί,με το μαρκετινγκ που έχει,να σου πουλήσει ελαφρώς διαφοροποιημένα μοντέλα,για καινοτόμα,να σκάσει και αυτά που σκάει για μπεντς,και δημιουργήσει και μια "καινοτόμο" "τεχνολογία"(HyperThreading και Pentium πχ).

Επίσης αν μείνει μόνη στο παιχνίδι,δεν έχει να απολογηθεί που δε βγάζει και κάτι νέο στη τελική.Λίγο θα δίνει στα λειτουργικά,λίγο θα κλέψει απο τους αποβιώσαντες ανταγωνιστές....κατι θα βγάζει για να ταίζει τα θύματα του καταναλωτισμού.

Ο κύριως ανταγωνιστής της,στο κύριο κομμάτι εσόδων της-ως ώρας,γιατί πλέον έχει καταμερίσει το ενδιαφέρον της και σε άλλα κομμάτια της αγορά- είναι η amd.Και γω δε λέω να παίρνουμε amd.Αλλά το να λέμε μπούρδες,όπως "δε βγάζει τεχνογνωσία","δεν αποδίδει για τον μέσο χρήστη","δεν φτάνει τους i3" κτλ κτλ,είναι ένα μπούμερανγκ που θα γυρίσει στους μπουρδολόγους.Δόξα τω θεω,οι σοβαροί χρήστες και γνώστες,ξέρουμε ποτε να πάρουμε τι απο την κάθε εταιρία.Και πάνω απο όλα ξέρουμε,οτι όσο υπάρχει ανταγωνισμός,έχουμε ελπίδες με 1000ευρώ να παίρνουμε όλο το κουτί και όχι έναν επεξεργαστή για να χαιρόμαστε με τα νούμερα που βγάζει στην οθόνη.

Υγ:Για να επιβιώσει μια εταιρία,πρέπει όταν έχει καταξιωθεί στήν αγορά,και έχει target group,να φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες του εν λόγω γκρουπ.Ε δεν αλλάζουν κάθε χρόνο αυτές,τώρα αν λόγω μάρκετινγκ,δημιουργούνται πλασματικές ανα εξάμηνο....ε είναι μεγάλη κουβέντα.Εγω προσωπικά με athlon 64 και Unix x64 έκανα τη δουλειά μου για 5 χρόνια.Μετά με intel core2duo και windows για 7.Και αυτό που παρατήρησα είναι οτι στην amd πλατφόρμα,η προοπτική αναβάθμισης ήταν φιλοσοφία,ενω στην intel,συγκυρία.

• Like 3
Δημοσ.

Γιαυτο τρεχεις futeremark,passmark και ολα καλα.Sysmark δεν εχω δει ποτε να χρησιμοποιειτε ουτε σε reviews ουτε σαν αναφορα για ποιος ειναι καλυτερος.

Απλα βρισκει ευκαιρια να κραξει η μια την αλλη

Δημοσ.

Μα δεν πάει έτσι.

Ο μεγάλος της AMD δεν έχει ούτε 300€ και ο μεγάλος της Intel έχει 3.000€. Τι να κάνουμε τώρα;

Δεν μετράμε τα epenis μας, γίνεται να το καταλάβεις αυτό;

Εσύ μπορεί να βολεύεσαι και με παπάκι.

Good for you.

Εγω προσωπικά θέλω όσο γρηγορότερες επιδόσεις γίνεται.

Μπορεί να μου το προσφέρει αυτή την στιγμή αυτό η AMD ?

Δημοσ.

Εσύ μπορεί να βολεύεσαι και με παπάκι.

Good for you.

Εγω προσωπικά θέλω όσο γρηγορότερες επιδόσεις γίνεται.

Μπορεί να μου το προσφέρει αυτή την στιγμή αυτό η AMD ?

Σε ποιο τομέα θες επιδόσεις ?

Δύο opterons 6386 βάλε σε g34 ...

Δημοσ.

Σε ποιο τομέα θες επιδόσεις ?

Δύο opterons 6386 βάλε σε g34 ...

PhotoShop CC 2015 με τεράστια αρχεία από φωτογραφικές 36MP, 80MP καθώς και panorama από αυτές που καταλήγουνε να είναι 150+ MP.

Video authoring με το After Effects CC & Premiere Pro σε 4k υλικό και συμπίεση με HEVC (h.265)

4k Timelapse creation με LR Timelapse + After Effects

Οι opterons που αναφέρεις σε σχέση με το τωρινό σύστημα στο PhotoShop θα είναι downgrade, στο video authoring μάλλον καλύτεροι λίγο, στο encoding δεν ξέρω, μάλλον ίδιο ή πιο αργοί.

Τώρα είμαι με έναν Xeon e7-8857v2 ( 12πύρηνος Ivy Bridge-EX @ 3GHz ).

Στα λεφτά που βγαίνουνε οι Opteron βρίσκω 18πύρηνο Xeon e7.

Πολύ δύσκολο στα PhotoShop & After Effects που τα περισσότερα filters χρησιμοποιούνε στην καλύτερη 4 πυρήνες ( και αρκετά από τα άλλα είναι single threaded! ) να είναι πιο γρήγορος ο Opteron σε single thread performance.

Δημοσ.

Ο νέος extreme edition της intel αναμένεται στα €/$1500. Θα τον αγοράζεις και θα νιώθεις άλλος άνθρωπος με την τεχνολογία που θα έχεις.

Δημοσ.

PhotoShop CC 2015 με τεράστια αρχεία από φωτογραφικές 36MP, 80MP καθώς και panorama από αυτές που καταλήγουνε να είναι 150+ MP.

Video authoring με το After Effects CC & Premiere Pro σε 4k υλικό και συμπίεση με HEVC (h.265)

4k Timelapse creation με LR Timelapse + After Effects

Οι opterons που αναφέρεις σε σχέση με το τωρινό σύστημα στο PhotoShop θα είναι downgrade, στο video authoring μάλλον καλύτεροι λίγο, στο encoding δεν ξέρω, μάλλον ίδιο ή πιο αργοί.

Τώρα είμαι με έναν Xeon e7-8857v2 ( 12πύρηνος Ivy Bridge-EX @ 3GHz ).

Στα λεφτά που βγαίνουνε οι Opteron βρίσκω 18πύρηνο Xeon e7.

Πολύ δύσκολο στα PhotoShop & After Effects που τα περισσότερα filters χρησιμοποιούνε στην καλύτερη 4 πυρήνες ( και αρκετά από τα άλλα είναι single threaded! ) να είναι πιο γρήγορος ο Opteron σε single thread performance.

Γενικολογίες; ΠΟΙΟΣ ιντέλ είναι ταχύτερος από FX 8350 σε photoshop και πόσο κοστίζει; 

AMD fx 8350 vs intel i5 3570k 1080p rendering comparison

http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-vishera-review,3328-9.html

Our older Photoshop workload is composed of threaded filters able to tax each multi-core processor. Given the FX-8350’s first-place finish, it clearly scales to at least eight threads. The improvement over FX-8150 is quantifiable. Meanwhile, AMD’s older four- and six-core chips get left in the dust.

Kαι αυτά είναι απο CS6 που δεν έχει υψηλό parallelization όπως το CC.

http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-vishera-review,3328-8.html

Και πολύ ασχοληθήκαμε...

• Like 5
Δημοσ.

Το "σκίζουν" μου αρέσει.

Λες και είναι τα πρώτα βιολιά.

Ναι, χαίρω πολύ, ανακαλύψατε την Αμερική!

Στα συστήματα με περιορισμένο budget, συμφέρουν οι AMD FX.

WOW!

Πώς το σκεφτήκατε ρε παιδιά ?

Μεγάλη ανακάλυψη!

Δηλαδή εσύ όταν φτιάχνεις σύστημα, σκας 2-3 χιλιάρικα, έτσι στο χαλαρό, και δεν σε νοιάζει το value for money;

• Like 1
Δημοσ.

Ποιός Intel είναι ταχύτερος στο Photoshop από τον 8350 ?

2600K, 3770K, 4770K, 4790K, 6700K.

100€ μεταχειρισμένος ένας 2600K.

Βγάλε τις παρωπίδες και άνοιξε τα στραβά σου.

Δες τι επεξεργαστή έχω ήδη και ξεκόλλα με τον 8350.

Για τα υπόλοιπα όταν αγγίξεις photoshop έλα να μας πείς τι και πως.

Γενικολογίες; ΠΟΙΟΣ ιντέλ είναι ταχύτερος από FX 8350 σε photoshop και πόσο κοστίζει; 

AMD fx 8350 vs intel i5 3570k 1080p rendering comparison

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...