Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το βλέπουμε http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2015/-29-Adobe-Photoshop-CC,3720.html Αυτό βλέπουμε. Τι ήθελες; Να είναι καλύτερος ο 8350 από i7; 1
Formation Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το βλέπουμε http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2015/-29-Adobe-Photoshop-CC,3720.html Lower is better. Ο 8350 βλέπεις που είναι; Ανάμεσα σε ποιά cpu's και τι κόστους; Έχεις δει τι έχουμε πει για τους FX 83xx και εγώ και ο heatspreader; 1
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Lower is better. Ο 8350 βλέπεις που είναι; Ανάμεσα σε ποιά cpu's και τι κόστους; Έχεις δει τι έχουμε πει για τους FX 83xx και εγώ και ο heatspreader; Άσε το ανάμεσα... http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2015/-29-Adobe-Photoshop-CC,3720.html Καλά ρε παιδιά, τρολλάρετε; Μόνοι σας βρίζετε τα AMD, μόνοι σας βάζετε links που τους δείχνει καλύτερους και από ότι λέμε εμείς. 5
Formation Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Άσε το ανάμεσα... fx.JPG Καλά ρε παιδιά, τρολλάρετε; Μόνοι σας βρίζετε τα AMD, μόνοι σας βάζετε links που τους δείχνει καλύτερους και από ότι λέμε εμείς. Γελάνε και τα τσιμέντα. 2
barbiedoll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Άσε το ανάμεσα... fx.JPG http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2015/-29-Adobe-Photoshop-CC,3720.html Καλά ρε παιδιά, τρολλάρετε; Μόνοι σας βρίζετε τα AMD, μόνοι σας βάζετε links που τους δείχνει καλύτερους και από ότι λέμε εμείς. Τρομερό κατόρθωμα. Ο 8πύρηνος στέκεται κόντρα στον 4πυρηνο 3 γενιές πίσω Intel. Ο 6πύρηνος & 8πύρηνος Intel τι λέει ? καλά είναι ?
Formation Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τρομερό κατόρθωμα. Ο 8πύρηνος στέκεται κόντρα στον 4πυρηνο 3 γενιές πίσω Intel. Ο 6πύρηνος & 8πύρηνος Intel τι λέει ? καλά είναι ? Τελείωσε το show? Ωραία. Βάσει κόστους συγκρίνεις επεξεργαστές διαφορετικών κατασκευαστών (και κατ' επέκταση και διαφορετικής αρχιτεκτονικής) και όχι βάσει οτι σε βολεύει.. εεε συγνώμη.. και όχι βάσει πυρήνων. ΕDIT: Επίσης... για ποιόν 8πύρηνο ιντελ μιλάς ακριβώς; Μιλάς για επεξεργαστές των 1000 euros? Να ξέρω δηλαδή για να σουτάρω ένεση με arctic silver. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από Formation 3
MrLifeguard Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τρομερό κατόρθωμα. Ο 8πύρηνος στέκεται κόντρα στον 4πυρηνο 3 γενιές πίσω Intel. Ο 6πύρηνος & 8πύρηνος Intel τι λέει ? καλά είναι ? Μα και ο fx ειναι επεξεργαστης του 12,οποτε αν μια συγκριση ειναι δικαιη τοτε ειναι με cpu ιδιας χρονολογιας,παρα το οτι οταν βγηκαν ειχαν κ παλι μεγαλη χρηματικη διαφορα! 5
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τρομερό κατόρθωμα. Ο 8πύρηνος στέκεται κόντρα στον 4πυρηνο 3 γενιές πίσω Intel. Ο 6πύρηνος & 8πύρηνος Intel τι λέει ? καλά είναι ? Γιατί το παίρνεις οπαδικά; Δεν λέμε ποια εταιρία φτιάχνει τον καλύτερο επεξεργαστή. Τι να λέει; Φυσικά είναι καλύτεροι αφού είναι πάρα μα πάρα πολύ ακριβότεροι. Καταλαβαίνεις για τι μιλάμε εδώ; 2
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τρομερό κατόρθωμα. Ο 8πύρηνος στέκεται κόντρα στον 4πυρηνο 3 γενιές πίσω Intel. Ο 6πύρηνος & 8πύρηνος Intel τι λέει ? καλά είναι ? Οι FX βγήκαν το 2012 όπως βγήκαν και οι Ivy Bridge τότε και εδώ βλέπουμε τον 8350 των 180€ να αποδίδει το ίδιο με τον 3770K των 350€! Αλίμονο αν δεν παραδεχόμαστε πως για κάποιες χρήσεις οι FX σκίζουν. 9
barbiedoll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το "σκίζουν" μου αρέσει. Λες και είναι τα πρώτα βιολιά. Ναι, χαίρω πολύ, ανακαλύψατε την Αμερική!Στα συστήματα με περιορισμένο budget, συμφέρουν οι AMD FX. WOW! Πώς το σκεφτήκατε ρε παιδιά ?Μεγάλη ανακάλυψη!
Formation Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το "σκίζουν" μου αρέσει. Λες και είναι τα πρώτα βιολιά. Ναι, χαίρω πολύ, ανακαλύψατε την Αμερική! Στα συστήματα με περιορισμένο budget, συμφέρουν οι AMD FX. WOW! Πώς το σκεφτήκατε ρε παιδιά ? Μεγάλη ανακάλυψη! ...έχεις πάρει πρέφα τι κάθεσαι και συγκρίνεις ή τζάμπα μιλάμε; 3
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ρε μαν όταν 2 επεξεργαστές στην Χ δουλειά αποδίδουν το ίδιο αλλά ο ένας κοστίζει τα μισά τότε τι κάνει,δεν σκίζει; 4
Formation Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ρε μαν όταν 2 επεξεργαστές στην Χ δουλειά αποδίδουν το ίδιο αλλά ο ένας κοστίζει τα μισά τότε τι κάνει,δεν σκίζει; Δεν πιστεύω στα μάτια μου... Εσύ είπες τέτοια κουβέντα; Αύριο να δω από που θα πάρω ψωμί, θα έχει γκρεμιστεί ο φούρνος standard. 2
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλον ή εγώ δεν πιάνω κάτι... (Δεν είμαι κανενός fanboy ιγώ) 2
Andreas231 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ρε μαν όταν 2 επεξεργαστές στην Χ δουλειά αποδίδουν το ίδιο αλλά ο ένας κοστίζει τα μισά τότε τι κάνει,δεν σκίζει; 1/10 ,για το μισο δευτερολεπτο που πιστεψα οτι το εννοουσες Στα σοβαρα ενας i3 ειναι και πιο φτηνος και πιο γρηγορος απο ολους τους fx , οποιος θελει κοιταει benchmark , games κλπ και αγοραζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα