Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμιτες, χρειαζομαι την βοήθεια σας για να επιλεξω motherboard. Δεν θα ασχοληθω με το oc, θα χρησιμοποιησω i5 6500 επεξεργαστή, r9 380 ή 390 gpu καθώς και έναν 250gb ssd και έναν 1tb HDD. Δεν με ενδιαφέρει το crossfire και κοιτάζω αποκλειστικά για ένα μοντέλο με μαυρο-κοκκινο design και gaming features, το μπάτζετ μου κυμαίνεται γύρω στα 140€.

Είμαι ανάμεσα στα εξής τρία μοντέλα και δεν ξερω ποιο να διαλεξω.

-msi h170a gaming pro https://www.skroutz.gr/s/7479219/MSI-H170A-Gaming-Pro.html

-asrock fatal1ty h170 performance https://www.skroutz.gr/s/7397834/Asrock-Fatal1ty-H170-Performance.html

-msi h170 gaming m3 https://www.skroutz.gr/s/7472209/MSI-H170-Gaming-M3.html

Με ενδιαφερουν οι πρωτες δυο κυριως (asrock και msi gaming pro) μου αρέσει το backlighting της msi αλλά με χαλάει που είναι ακάλυπτο το io σε αντίθεση με την asrock. Θα πάρω κουτί με τζαμακι (nzxt s340) και αναρωτιέμαι εάν θα φαίνονται πολύ οι θύρες της msi. Πέρα από το design υπάρχει κάποια ουσιαστική διάφορα ανάμεσα τους; Ποια από τις δύο εταιρείες προσφέρει τα καλύτερα features και bios;

***Θέλω να ξερω εάν θα χρειαστεί να κάνω κάποιο bios update ή κάτι παρομοιο με τις παραπάνω mobo επειδή το pc θα το χτίσω μονος μου και φοβάμαι μην αντιμετωπισω κάποιο πρόβλημα. Οποίος ξέρει παρακαλώ να απαντήσει γιατί με ανησυχει πολύ.

Δημοσ.

Από τις 3 την Asrock

Λίγο ψηλότερα εδώ > http://www.skroutz.gr/s/7676435/Gigabyte-H170-Gaming-3-rev-1-0.html

η εδώ > http://www.skroutz.gr/s/7404583/Asus-H170-Pro-Gaming.html

γιατί να χρειαστείς bios  update ? Όλες είναι Skylake ready.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου, μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο να προτιμησω την asrock; Η gigabyte που μου προτεινες τι παραπάνω εχει;Η Asus έχει 8.1 κάρτα ήχου, θα δω κάποια σημαντικη διάφορα από τις άλλες που έχουν 7.1; Γενικότερα δεν καταλαβαίνω τι παραπανω προσφέρει το ένα μοντέλο από το άλλο, το site της κάθε εταιρείες τις παρουσιάζει όπως θέλει και δεν υπάρχουν κάποια αντικειμενικα κριτήρια. Τι πρέπει να λάβω υπόψην μου πριν κάνω την επιλογή μου;

Δημοσ.

Αξιοπιστία κατ'αρχην,δυνατότητες αμέσως μετά,χρόνος εγγύησης στην τελική.

Αξιοπιστία λοιπόν πρώτη η Αsus με την Gbyte αμέσως μετά και την Asrock να ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά η Msi κατά την γνώμη μου βγάζει καλές κάρτες γραφικών αλλά όχι αξιόπιστες μητρικές,άρα βγαίνει νωρίς από το παιχνίδι.

Δυνατότητες Πρώτη πάλι η Asus και μετά GByte - Asrock

Εγγύηση 3 χρονια οι δυο πρώτες με πάλι ποιοτική διαφορά υπέρ της Asus και 2 χρόνια η Asrock.

Απ'οτι κατάλαβες η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο στην συνείδηση μου όταν μιλάμε για μητρικές,αν και δεν πιστευω ότι είναι καμιά άσχημη από αυτές.. επίσης επειδή ενσωματώνουν τις DDR 4 η Asus δείχνει να το ψάχνει κ τελικά να το έχει καλύτερα αυτό το θέμα..

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή και εγώ ψάχνω για αναβάθμιση, αξίζει να δω μητρική με ddr4? Αγορά ddr3 τώρα θα κάνει το σύστημα να ξεπεραστεί γρήγορα;

Δημοσ.

Εγώ εχω δηλώσει οτι όσο βρίσκω 1150 θα χτίζω 1150 άρα δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα..

Αντικειμενικά όμως κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε όλες τις περιπτώσεις,π.χ

σε ενδεχόμενη αντικατάσταση της μητρικής θα βρεις πιο εύκολα να την αντικαταστήσεις,στο 1151.

στο 1151 ακούω προβληματάκια,χωρίς να μπορώ να τα επιβεβαιώσω όμως αφού δεν είναι στις επιλογές μου.

Τώρα το DDR 3 vs DDR 4 για εμένα που εχω και 2011-3 socket με DDR 4 k 1150 με DDR 3 πραγματικά αδιάφορο,δεν έχει σε αντιστοιχία το πέρασμα απο DDR 2 σε DDR 3 το βρίσκω αρκετά καταναλωτικό απλά,η μόνη διαφορά είναι ότι μπορεί κάποιος να φτάσει στο μέλλον 64GB ram έναντι 32GB.. αλλά μέχρι τότε θα έχουμε αλλάξει άλλα 2-3 socket.

Δημοσ.

+1 στην Asus H170 Gaming Pro

Αξιοπιστία κατ'αρχην,δυνατότητες αμέσως μετά,χρόνος εγγύησης στην τελική.

Αξιοπιστία λοιπόν πρώτη η Αsus με την Gbyte αμέσως μετά και την Asrock να ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά η Msi κατά την γνώμη μου βγάζει καλές κάρτες γραφικών αλλά όχι αξιόπιστες μητρικές,άρα βγαίνει νωρίς από το παιχνίδι.

Δυνατότητες Πρώτη πάλι η Asus και μετά GByte - Asrock

Εγγύηση 3 χρονια οι δυο πρώτες με πάλι ποιοτική διαφορά υπέρ της Asus και 2 χρόνια η Asrock.

Απ'οτι κατάλαβες η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο στην συνείδηση μου όταν μιλάμε για μητρικές,αν και δεν πιστευω ότι είναι καμιά άσχημη από αυτές.. επίσης επειδή ενσωματώνουν τις DDR 4 η Asus δείχνει να το ψάχνει κ τελικά να το έχει καλύτερα αυτό το θέμα..

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας παιδιά, θα λάβω υπόψην μου τις συμβουλές σας και θα ρωτησω και σε κάποιο άλλο φόρουμ (Tom's hardware λογικά) για να πάρω περισσότερες προτάσεις.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας παιδιά, θα λάβω υπόψην μου τις συμβουλές σας και θα ρωτησω και σε κάποιο άλλο φόρουμ (Tom's hardware λογικά) για να πάρω περισσότερες προτάσεις.

ρώτα στο Πλαίσιο καλύτερα.. :P :lol: :lol: εκεί θα ακούσεις σίγουρα καλά λόγια για τις MSI.

Σε πειράζω,να'σαι καλά φίλε μου, :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...