Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω UPS και πόσο μάλλον τώρα που ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος....

Σύστημα(PC):

i5 4460

Thermaltake Paris(650 Watt)

MSI gtx750 Ti 2GB

Gigabyte z97p-d3

Corsair Vengeance(2x4GB)

Οθόνη:

LG 24MT57D

Ηχεία:

Logitech z333

Έχω μπερδευτεί, τα UPS λένε π.χ. 700VA

Υπάρχει ισοτιμία του VA σε Watt... π.χ. 700VA=700Watt

Κοιτάω κάτι τέτοιο:

http://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html

Αν πιστεύεται ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για μένα, πείτε μου !

Επεξ/σία από Alevas1789
Δημοσ.

Το πόσα watt αντιστοιχούνε στα VA είναι ανάλογα την εταιρεία και το τύπο ups. Πολλαπλασιάζεις τα VA με το συντελεστή απόδοσης που από μοντέλο σε μοντέλο μπορεί και να διαφέρει. Στο συγκεκριμένο είναι 0,5 άρα βγάζει 475w. Για μένα χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο στην ίδια σειρά που κοίταξες σε VA, ας πούμε το 1100VA θα ήταν ικανοποιητικό. Αν και με τη δικιά μου κρίση που είναι λίγο υπερβολική θα έπαιρνα το 1400VA και για κάποια πιθανή αναβάθμιση πιο μετά, αλλά αυτό το ξέρει η τσέπη σου. Πάντως το ups είναι όπως το τροφοδοτικό και σου μένει και φρόντισε να είναι κάποιο αξιόπιστο για να μη έχεις κανένα πρόβλημα. Η APC για μένα είναι NO. 1. Εγώ έχω το 1400 και είμαι υπερευχαριστημένος.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται μεγαλύτερο απ' αυτό που κοίταξε, μια χαρά είναι για το σύστημα του. i5 κλειδωμένος με GTX 750Ti. Άνετος θα είναι και με οθόνη+ηχεία επάνω. Είναι πολύ καλό το APC που διάλεξες, αγόρασε το.

Δημοσ.

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο μέλλον πάρε το μικρότερο που βγάζει 330W. Το σύστημά σου δεν καταναλώνει παραπάνω από 100W.

Δημοσ.

Καλά όπως και το τροφοδοτικό έτσι και το ups δε πρέπει ποτέ να είναι οριακά πρέπει να έχει πολύ αέρα και για να σε καλύψει σε μετεγένεστερη αναβάθμιση αλλά και για να είσαι καλυμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...