Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν λιγο ανακαλυψα οτι τωρα πια(απο τον Ιουνη) εαν για καποιο λογο δεν κανεις καποια ανανεωση στον αριθμο σου cosmote για τρεις μηνες οσα λεφτα εχεις μεσα απλα....τα χανεις.....ετσι απλα...απ'οτι μου ειπε και ο υπαλληλος που απευθυνθηκα.....ετσι απλα.....γινεται και σε αλλες εταιρειες αυτο?το βρισκετε.....απλο....?

Δημοσ.

Αν κάνεις ανανέωση εντός 3 μηνών κρατάς το (νέο) υπόλοιπο σου και κάνεις επέκταση για άλλους 3 μήνες. 

Δημοσ.

Εχουν κάνει κόμμα, ναι ειναι ολοι στο παιχνιδάκι που λεγετε "φατε οσα πιο πολλά μπορείτε" οχι μονο τα χανεις, αλλα το οριο παλιά ηταν ενας χρονος, το έκαναν εξη μηνες και τωραααααα απο οτι λες τρεις, ειναι ολοι, αντε να μην πω

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως ελπιζω να μποικοταρει ο κοσμος αυτο το μετρο και να κανουν αυξηση της διαρκειας εστω στις 120 μερες (απο 90 που ειναι σημερα) για να χρειαζεσαι 3 ανανεωσεις το χρονο αντι για 4. Παραειναι λιγες οι 90 μερες ειδικα με τετοια κριση, το ιδανικο βεβαια ητανε το 6-μηνο ανανεωσης

Δημοσ.

Δυστυχως ελπιζω να μποικοταρει ο κοσμος αυτο το μετρο και να κανουν αυξηση της διαρκειας εστω στις 120 μερες (απο 90 που ειναι σημερα) για να χρειαζεσαι 3 ανανεωσεις το χρονο αντι για 4. Παραειναι λιγες οι 90 μερες ειδικα με τετοια κριση, το ιδανικο βεβαια ητανε το 6-μηνο ανανεωσης

Αυτο εγινε μετα το καλοκαιρι(2015)δεν ειναι καινουριο!!

Εγω βαζω 6€ και περναω το μηνα μου με πακετο(200 προς ολους)παραπανω δεν βαζω δεν μου χρειαζοντε.

Αν γινει κατι το πολυ πολυ να χασω 0.50-1€

Δημοσ.

voda δε θυμάμαι. Q δεν ξέρω

κ η VF 90 μερες πλεον απλα αργησε να το εφαρμοσει κανα 2μηνο μετα την ανακοινωση της. Η Q λογικα ακολουθει την wind.......δηλαδη 6μηνο προς το παρων αν κ εχει ανακοινωσει κ αυτη την αλλαγη σε 90 μερες

Δημοσ.

κ η VF 90 μερες πλεον απλα αργησε να το εφαρμοσει κανα 2μηνο μετα την ανακοινωση της. Η Q λογικα ακολουθει την wind.......δηλαδη 6μηνο προς το παρων αν κ εχει ανακοινωσει κ αυτη την αλλαγη σε 90 μερες

Για την Cosmote λεω και γω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...