filipoOS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Παράταση bonus ανανέωσης προς Q συνδρομητές.29/02/2016 Πηγή : https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=410 Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε σε συνέχεια της από 7η Ιανουαρίου 2015, ανακοινώνει την παράταση του bonus της πρώτης ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 10€ που προσφέρει 500ΜΒ και 1000 λεπτά προς Q συνδρομητές για 30 ημέρες μέχρι και 31/3/2016. Επίσης, παρατείνεται η προσφορά του extra bonus (extra 524MB) στο βασικό “bonus ανανέωσης” της καρτοκινητής Q, που προσφέρει σύνολο 1GB και 1000΄προς Q, για ανανεώσεις μέσα από τα καταστήματα WIND, από το www.myQ.gr και myQ app (με χρήση πιστωτικής ή PayPal) μέχρι και 31/3/2016. H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND ( www.wind.gr ) ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καρτοκινητής Q card καλώντας στο 1222 από κινητό Q (με χρέωση 0,24€/κλήση)
@topos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το 1gb data που σου δινει ισχυει για ενα μηνα σωστα? Βασικα εχω δικαρτο με κυρια καρτα την cosmokarta και ψαχνομαι για πακετο ιντερνετ μονο..
Questioner Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το 1gb data που σου δινει ισχυει για ενα μηνα σωστα? Βασικα εχω δικαρτο με κυρια καρτα την cosmokarta και ψαχνομαι για πακετο ιντερνετ μονο.. Ναι. Έτσι το έχω κάνει και εγώ με τη μόνη διαφορά ότι έχω δύο συσκευές. Μου έχει γλυτώσει πολλά € η Q με τα mobile data της. Ένα μικρό παράπονο με την κάλυψη σε ελάχιστα σημεία της Αττικής αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
x_vagos_x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Παρακολουθώ το θέμα απ' όταν άνοιξε. Ψάχνομαι κι εγώ τώρα για μόνο ίντερνετ. Σε σχέση με το εν λόγω πακέτο της Q, φαίνεται να συμφέρει της F2G το πακέτο με 15 ευρώ τα 5gb. Αν και το έχω χάσει λίγο με την αναλογία €/gb με τις προσφορές της Q...
sepsekasan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Για πειτε βρε παιδια που κανω καταγγελια περι του θεματος παρακατω; Οποιος δεν καταλαβε η q εβαλε πρωτη του μηνα το bonus με αποτελεσμα απο το 1ο bonus να μη μπορω να καταναλωσω τα mb αν δεν καταναλωσω πρωτα το bonus αυτου του μηνα.Το 1ο bonus το εβαλε καθυστερημενα σε ολους μας δηλαδη οχι την 1η του μηνος αλλα στις 9/2/2016 αν θυμαμαι καλα ή 7/2/2016 παντως σιγουρα δεν ηταν 1/2/2016. 1
The_Judas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παρακολουθώ το θέμα απ' όταν άνοιξε. Ψάχνομαι κι εγώ τώρα για μόνο ίντερνετ. Σε σχέση με το εν λόγω πακέτο της Q, φαίνεται να συμφέρει της F2G το πακέτο με 15 ευρώ τα 5gb. Αν και το έχω χάσει λίγο με την αναλογία €/gb με τις προσφορές της Q... και γω το έχω χάσει... όμως τώρα η προσφορά είναι με 10 ευρώ, 1gb/μήνα για 3 μήνες. Το f2g είναι για ένα μήνα μόνο, ενώ τα 5gb πολύ σπάνια θα τα φτάσεις, εκτός και αν κατεβάζεις ταινίες...
powerup Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 και γω το έχω χάσει... όμως τώρα η προσφορά είναι με 10 ευρώ, 1gb/μήνα για 3 μήνες. Το f2g είναι για ένα μήνα μόνο, ενώ τα 5gb πολύ σπάνια θα τα φτάσεις, εκτός και αν κατεβάζεις ταινίες... Για να ισχυει η προσφορα για 1gb το μηνα για 3 μηνες με την ανανεωση των 10€ θα πρεπει η ανανεωση να γινει μεσω χρεωστικης η paypal ετσι δεν ειναι?
Sgmaster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Για πειτε βρε παιδια που κανω καταγγελια περι του θεματος παρακατω; Οποιος δεν καταλαβε η q εβαλε πρωτη του μηνα το bonus με αποτελεσμα απο το 1ο bonus να μη μπορω να καταναλωσω τα mb αν δεν καταναλωσω πρωτα το bonus αυτου του μηνα. Το 1ο bonus το εβαλε καθυστερημενα σε ολους μας δηλαδη οχι την 1η του μηνος αλλα στις 9/2/2016 αν θυμαμαι καλα ή 7/2/2016 παντως σιγουρα δεν ηταν 1/2/2016. Δυστυχώς μου το κανει και εμενα αυτο η Q. Καθε 1η του μηνος μου μπαινει 1gb απο την προσφορα/πακετο "1gb καθε μηνα για ενα χρονο με 8ευρω μια φορα" και οταν βαζω καρτα που παιρνω το 1gb καταναλωνει αυτα πρωτα και μετα τα αλλα... Και το αντστροφο. Δηλαδη καταναλωνει το πακετο δεδομενων που ενεργοποιηθηκε τελευταιο, και οχι αυτο που ληγει πιο συντομα... Δεν εχω βγαλει ακρη ακομα αν μπορει να λυθει. (Σημειωτεον η τηλεφωνικη υποστηριξη τους ειναι αθλια, ειτε δεν απαντανε, ειτε το σηκωνουν για να πληρωσεις και σου λεει δεν ειναι διαθεσιμη καμια γραμμη, ειτε απαντανε, τους λες το προβλημα σου, λενε οτι δεν μπορουν να το λυσουν μεσω τηλεφωνου και να πας σε καταστημα wind/public και οταν πας στο καταστημα σου λενε δεν εχουμε εικονα των καρτοκινητων, καλεστε την εξυπηρετηση πελατων...) Δεν λεω, ωραίες οι προσφορες τους, αλλα απο κει και περα, οτι ναναι.... :/
sepsekasan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ναι αλλα αμα δεν γινει καταγγελια σε ινκα & εεττ δεν θα δουμε ασπρη μερα.Τους εστειλα χθες στο facebook και δεν εχουν απαντησει ακομη αν και συνηθως απαντουν μετα απο 2-4 μερες.Το καλο ειναι πως δεν πληρωσα τιποτα μιας και απλα εβαλα καρτα 10 ευρω και μου τα δινει δωρο. Εσυ που πληρωσες και οσοι αλλοι πρεπει να τους τρεξετε.Φαντασου αυριο μεθαυριο να σου τα βαλει καμια εβδομαδα νωριτερα και να εχεις καταναλωσει μονο τα 500mb ουσιαστικα θα σε εχουν κλεψει 500mb εκτος και αν τα καταναλωσεις ολα μαζι.. δηλαδη γυφτιες...
ariannaki85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το 1gb data που σου δινει ισχυει για ενα μηνα σωστα? Βασικα εχω δικαρτο με κυρια καρτα την cosmokarta και ψαχνομαι για πακετο ιντερνετ μονο.. Βάζεις 10 ευρώ και σου δίνει 1 γίγα δώρο. Μετά αν θες μόνο ιντερνετ έχεις να ξοδέψεις αυτό το δεκάρικο (μειον) τους φόρους αγοράζοντας πακέτα-3€ 600 μβ μια χαρά βολεύει 1
Galaxia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Βάζεις 10 ευρώ και σου δίνει 1 γίγα δώρο. Μετά αν θες μόνο ιντερνετ έχεις να ξοδέψεις αυτό το δεκάρικο (μειον) τους φόρους αγοράζοντας πακέτα-3€ 600 μβ μια χαρά βολεύει Απλά βολεύει;;; Θεϊκό είναι!
The_Judas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εμένα πολλές φορές με την ανανέωση μου δίνει και 6.7 ευρώ δώρο. Πριν από ένα μήνα με 10 ευρώ μου έδωσε 1gb για 3 μήνες+6.7 ευρώ δωρο!
terry308 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Επειδή τελείωσα τα δωρεάν έβαλα μέσω PayPal 5€, έβαλα πακέτο 350+250ΜΒ και μου έδωσε κι άλλα 500ΜΒ μετά δωρεάν = 1.1gb σύνολο με 3€, καθόλου άσχημα
talos_2002 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εμένα πολλές φορές με την ανανέωση μου δίνει και 6.7 ευρώ δώρο. Πριν από ένα μήνα με 10 ευρώ μου έδωσε 1gb για 3 μήνες+6.7 ευρώ δωρο! Μήπως κάθε φορά που συμπληρώνεις 15€ ανανέωσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα