Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω q απο το 2002 που μας πηγαν εκδρομη με το σχολειο στην infosystem και δεν την αλλαζω. Πρέπει να ειμαι απ τους χειροτερους πελάτες τους.ξοδευω 3€/μηνα (πακετο 100 λεπτα προς ολους με χρεωση ανα δευτερόλεπτο). Πριν καμια 10ρια χρόνια κερδισα 3ημερο στη μυκονο!πριν καναδυο χρονια πηρα δωρο 2 συσκευες (με ανανεωση 69€ αν θυμαμαι καλά!) και ακομη εχω υπολοιπο κανοντας την απαραίτητη ανανεωση 5 η 10 ευρω οταν ειναι να ληξει το νουμερο μου. Εχω και 2η sim cu φοιτητικο που μου δίνει 600mb και 600 λεπτά προς cu καθε μηνα δωρεαν. Πιο οικονομικός συνδυασμος δεν νομίζω να υπάρχει!

• Like 7
Δημοσ.

Aν όλοι εβαζαν q αυριο,θα βγαιναμε υπερβολικα οικονομικά.
Moνο που κανεις ανανέωση 10 ευρω,παιρνεις 1 giga και 1000 λεπτα προς Q,με χρεωση ανα δευτερολεπτο.(νομίζω υπερβολικός χρόνος για μέσο χρηστη,δεν τελειώνει).
Τους επομενους 2 μήνες,ξοδευεις τα 10 ευρω που σου εχουν μεινει στην κάρτα για να ενεργοποιησεις τα πακετα.
Χονδρικά,με 10 ευρω=3 μήνες

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο είπαμε ότι κοστίζει η απόκτηση αριθμού Q;

Η απόκτιση κάρτας sim Q είναι δωρεάν, μερικά καταστήματα Wind ίσως σε αναγκάσουν να βάλεις 5 ευρώ χρονο ομιλίας μέσα προκειμένου να σου την δώσουν, αυτό όμως ειναι καθαρά πολιτική του καταστήματος franchise. 

Στα Public τις δίνουν εντελώς δωρεάν χωρις προϋπόθεση αγοράς χρονου ομιλίας.

Δημοσ.

Aν όλοι εβαζαν q αυριο,θα βγαιναμε υπερβολικα οικονομικά.

Moνο που κανεις ανανέωση 10 ευρω,παιρνεις 1 giga και 1000 λεπτα προς Q,με χρεωση ανα δευτερολεπτο.(νομίζω υπερβολικός χρόνος για μέσο χρηστη,δεν τελειώνει).

Τους επομενους 2 μήνες,ξοδευεις τα 10 ευρω που σου εχουν μεινει στην κάρτα για να ενεργοποιησεις τα πακετα.

Χονδρικά,με 10 ευρω=3 μήνες

Αν είχαν όλοι / οι περισσότεροι Q, θα ήταν market leader οπότε κ δεν θα έπαιζαν αυτές οι τιμές.......Θα είχαν το καρπούζι κ το μαχαίρι, οπότε και θα επέβαλαν τους όρους του παιχνιδιού.......

Τώρα που ακολουθούν (κ με μέτριο δίκτυο 4G της Wind), προσπαθούν να πάρουν μερίδιο με τιμές / προσφορές / παροχές......

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχαν όλοι / οι περισσότεροι Q, θα ήταν market leader οπότε κ δεν θα έπαιζαν αυτές οι τιμές.......Θα είχαν το καρπούζι κ το μαχαίρι, οπότε και θα επέβαλαν τους όρους του παιχνιδιού.......

Τώρα που ακολουθούν (κ με μέτριο δίκτυο 4G της Wind), προσπαθούν να πάρουν μερίδιο με τιμές / προσφορές / παροχές......

Δεν έχεις αδικο.

Αλλα σίγουρα θα μπορούσαμε να ειμαστε περισσότεροι χωρίς να σταματήσουν τετοιου είδους προσφορές.(πριν να φτάσει να γινει μονοπωλιο εννοω)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις αδικο.

Αλλα σίγουρα θα μπορούσαμε να ειμαστε περισσότεροι χωρίς να σταματήσουν τετοιου είδους προσφορές.(πριν να φτάσει να γινει μονοπωλιο εννοω)

τσαμπέ θα τη βγάζαμε έτσι :)

Ιδού το link

Εξαιρετικό bonus

Δηλαδή έγινε μόνιμο? Αυτό καταλαβαίνω. Μακάρι

Δημοσ.

Αυτό το link δεν παραπέμπει προς την προσφορά τριμήνου.
Μήπως επικοινώνησε κάποιος με την Q μέσω facebook ή τηλεφώνου γαι να επιβεβαιώσει εάν ισχύει κάτι τέτοιο για όλους ή όχι;

Δημοσ.

Μίλησα με τον αδελφό μου και μου είπε ότι του ήρθε μήνυμα στις 20 του μήνα που τον ενημέρωνε ότι έλαβε 1GB για τους επόμενους 3 μήνες. Έκανε ανανέωση τον Δεκέμβριο....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

F2G και Q είναι οι οικονομικότερες προτάσεις της αγοράς. Προσωπικά επιλέγω F2G γιατί κάνω σε διάρκεια μεγάλες κλήσεις αν έκανα το αντίθετο θα επέλεγα Q

• Like 1
Δημοσ.

F2G και Q είναι οι οικονομικότερες προτάσεις της αγοράς. Προσωπικά επιλέγω F2G γιατί κάνω σε διάρκεια μεγάλες κλήσεις αν έκανα το αντίθετο θα επέλεγα Q

H Q an κάνεις μικρές κλήσεις πραγματικά θεωρώ πως είναι μονόδρομος

• Like 3
Δημοσ.

Βάζεις την κάρτα σε κινητό και το χρησιμοποιείς ως ρούτερ με τόσο ίντερνετ που δίνει δωρεάν.

Κοίτα φίλε, Κάθε μήνα έχω Q 1gb. Και να το βάλω να κατεβάζει κάθε μέρα ότι υπάρχει στο τέλος του μήνα ούτε 100mb δεν θα φάω.

Δεν "πιάνει" πουθενά εδώ που είμαι, σέρνεται και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να φάω όσα mb μου χαρίζει.

Και 5gb να μου δώσει και 200mb μου είναι ακριβώς το ίδιο καθώς ΔΕΝ πιάνει πουθενά. Δεν αναφέρομαι στο δεν έχει σήμα, γιατί σήμα έχει. Αναφέρομαι στο δεν έχει "εύρος" διαθέσιμο να κατεβάσεις. Το δίκτυο της είναι κορεσμένο και λογικό με τοσο "τσάμπα" ιντερνετ. Το παρεχόμενο ιντερνετ είναι αργό έως πολύ μα πάρα πολύ αργό. Πιο αργό και από την καθυστέρηση.. πρακτικά δεν υπάρχει τουλάχιστον εδώ που είμαι εγώ (μεγάλη επαρχιακή πόλη με φοιτητές).

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα φίλε, Κάθε μήνα έχω Q 1gb. Και να το βάλω να κατεβάζει κάθε μέρα ότι υπάρχει στο τέλος του μήνα ούτε 100mb δεν θα φάω.

Δεν "πιάνει" πουθενά εδώ που είμαι, σέρνεται και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να φάω όσα mb μου χαρίζει.

Και 5gb να μου δώσει και 200mb μου είναι ακριβώς το ίδιο καθώς ΔΕΝ πιάνει πουθενά. Δεν αναφέρομαι στο δεν έχει σήμα, γιατί σήμα έχει. Αναφέρομαι στο δεν έχει "εύρος" διαθέσιμο να κατεβάσεις. Το δίκτυο της είναι κορεσμένο και λογικό με τοσο "τσάμπα" ιντερνετ. Το παρεχόμενο ιντερνετ είναι αργό έως πολύ μα πάρα πολύ αργό. Πιο αργό και από την καθυστέρηση.. πρακτικά δεν υπάρχει τουλάχιστον εδώ που είμαι εγώ (μεγάλη επαρχιακή πόλη με φοιτητές).

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αλλά γιατί δεν ενημερώνεις την εταιρεία; Όχι για να γκρινιάξεις. Για να ξέρει τί πρέπει να βελτιώσει και που.

• Like 1
Δημοσ.

K εγω δεν είχα κανένα προβλημα ,ποτέ.
Και γυρνούσα αρκετά λόγω επαγγέλματος στην ελλαδα,και όχι μονο σε αστικά κέντρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...