Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα δηλαδη απο οτι καταλαβα δεν πας στο μαγαζι για ανανεωση αλλα παιρνεις καρτα απο περιπτερο κλπ και μονο τοτε παιρνεις αυτη την προσφορα ; Η καταλαβα λαθος ;

Δημοσ.

Αρα δηλαδη απο οτι καταλαβα δεν πας στο μαγαζι για ανανεωση αλλα παιρνεις καρτα απο περιπτερο κλπ και μονο τοτε παιρνεις αυτη την προσφορα ; Η καταλαβα λαθος ;

λογικα οπως και στο myf2g, δλδ ανανεωνεις online ειτε μεσω paypal ειτε μεσω καρτας(χρεωστικη κλπ)

Δημοσ.

Εγώ έκανα ανανέωση από το myq.gr με χρήση πιστωτικής κάρτας και πήρα μόνο τα 1000 λεπτά προς q και 1gb όπως κάθε φορά. Στη προσφορά λέει επιπλέον 1gb. Εκτός αν ξεκινάει από τον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

λάθος κατάλαβες.

η ανανέωση πρέπει να γίνει είτε μέσω του "απλικέσιου"  είτε μέσω της σελίδας τους

μπορεις link?

δεν έχω φίλος. Στο κινητό μου ήρθε, στην εφαρμογή της Q

πως μπορούμε να δουμε πότε λήγει το πακέτο της Q που έδινε 1GB κάθε μήνα για όλο το 2015?

δε μπορούμε.

επίσης αν δε κάνω λάθος, το 2015 τελείωσε :)

άρα από τσόντα το δίνει ακόμη

Εγώ έκανα ανανέωση από το myq.gr με χρήση πιστωτικής κάρτας και πήρα μόνο τα 1000 λεπτά προς q και 1gb όπως κάθε φορά. Στη προσφορά λέει επιπλέον 1gb. Εκτός αν ξεκινάει από τον επόμενο μήνα.

πότε την έκανες την ανανέωση;

λίγο πριν ανοίξω το θέμα μου ήρθε η ενημέρωση για την προσφορά της Q

Δημοσ.

Η ανανέωση έγινε περίπου 1 ώρα πριν. Αφού εννοείται μου ήρθε ενημερωτικό από την εφαρμογή. Στο application της Q φαίνεται στο inbox.

Δημοσ.

Ενημέρωση μέσα από τον λογαριασμό του Facebook της Q είναι, ότι το πρώτο gb θα αποδοθεί αρχές Φεβρουαρίου. Μόνο ανανέωση από myq app και myq.gr 10€ και άνω. Όχι από καταστήματα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...