Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα παει σημερα μια ωραια εξορμηση στα χιονια και καταλαθος στο γυρισμο οπως ειχα συνδεσει κινητο με GoPro καταλαθος εσβησα οτι ειχε μεσα η καρτα! Καταφερα να επαναφερω τις φωτογραφιες αλλα οχι τα βιντεο! Για την ακριβεια επανεφερα βιντεο απο το Καλοκαιρι αλλα οχι τα σημερινα. Τα αρχεια που εχω ανοιγουν με το vlc ο δεικτης κουνιεται σαν να παιζει βιντεο αλλα δεν εχει ουτε εικονα ουτε ηχο. Καμια ιδεα?

Δεν εχει χρησιμοιποιηθει η καρτα απο οταν εγινε η ζημια

• Moderators
Δημοσ.

θα το δοκιμασω αν και δεν ελπιζω μετα απο αυτο που ειδα. Σε καποιο προγραμμα που δοκιμασα ειχε τα αρχει που βρηκε ολα τα βιντεο απο το καλοκαιρι που παιζουν τα ειχε τσεκαρισμενα με State : Excellent ενω τα σημερινα poor or very poor οποτε για καποιο λογο ειναι corrupted! :/

Δημοσ.

Δοκίμασε διάφορα προγράμματα ανάκτησης αν και γενικά είναι πολύ πιο δύσκολο να ανακτήσεις βίντεο σε σχέση με φωτογραφίες!

Δημοσ.

αυτο ναι αλλα και παλι ποτε δεν θα χεις τα ιδια!

Καλά ναι, ξέρω πως είναι να χάνεις αρχεία...τουλάχιστον έχεις τις φωτογραφίες! Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις 2-3 προγράμματα πάντως, στο deep scan. Κάτι μπορεί να βρουν!

• Moderators
Δημοσ.

Καλά ναι, ξέρω πως είναι να χάνεις αρχεία...τουλάχιστον έχεις τις φωτογραφίες! Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις 2-3 προγράμματα πάντως, στο deep scan. Κάτι μπορεί να βρουν!

τα αρχεια τα βρισκουν ολα τα προγραμμα απλα ειναι κατεστραμμενα οποτε δεν υπαρχει λογος

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Alex δεν εχει γινει γραφτει τιποτα. Με το που εγινε το λαθος εκλεισα την καμερα και το επομενο πραγμα ηταν η επαναφορα

Δημοσ.

Και δεν καταφερες τιποτα? Ασε το photorec προς το παρον στην ακρη. Ειναι δυσκολο προγραμμα σχετικα. Δοκιμασε το getdataback for fat. NTFS δεν νομιζω να ειναι η καμερα. Αν δεν καταφερεις τιποτα με το συγκεκριμενο, δεν θα καταφερεις με αλλο.

Ξερεις που θα το βρεις το program, αλλιως στειλε pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...