ubuntistas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά γειά σας και καλή χρονιά μιας και δεν έχω ποστάρει καθόλου τον καινούργιο χρόνο.Επειδή το λάπτοπ του φίλου μου δεν έχει θύρα hdmi και έχει display port έχει χρησιμοποιήσει κανεί ανταπτοράκι να μας πεί εάν δουλεύει?γιαί σε κάποια σχόλια κάπου είδα οτι σε μερικούς δεν δούλεψε.
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Πηγή: displayport to hdmi Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι για να δουλέψει.
ubuntistas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 έχει δοκιμαστεί απο κάποιον να μας πει?
White_Cat Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε ! Προσωπικά χρησιμοποίησα αυτό εδώ το καλώδιο πριν από κάποιο καιρό και μου δούλεψε κανονικά. Ήθελα να συνδέσω ένα παλιό Macintosh που η κάρτα του είχε αποκλειστικά Display Port με οθόνη η οποία είχε HDMI. Η περίπτωση είναι πανομοιότυπη με τη δική σου. http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=88967&skr=skr15946&cat_id=0144002919731944 Νιάααααααου ! Καλή χρονιά, Ο Άσπρος Γάτος
ubuntistas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 παίδες μακάρι να δουλέψει..thankss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα