Προς το περιεχόμενο

[Printer/Laser] LEXMARK MS510DN @eshop crazysundays €140,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο γραφειο το 310, τον 410 και χτυπησα και αυτον γιατι μου φανηκε πολυ καλη η τιμη. Γενικα ειναι αξιοπιστα και γρηγορα μηχανηματα.

Δημοσ.

Για αυτούς που δεν θέλουν fax/wifi/scanner είναι εξαιρετική η τιμή για Laser εκτυπωτή. Για επαγγελματική χρήση ότι πρέπει.

Δημοσ.

Τον έχω απο την αντίστοιχη προσφορά του Νοεμβρίου. Τρομερή ταχύτητα, πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχει μαζί τόνερ των 6000 σελίδων θεωρητικά, που κοντεύει να μου τελειώσει. Υπολογίζω ότι θα φτάσει μέχρι τις 4500σελίδες. Απ'οτι βλέπω στο youtube είναι εύκολο να ξαναγεμίσεις το cartridge με τονερ. Εκεί θα φανεί τι αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για το heads up. Τον παρήγγειλα κι εγώ. Ζαχάρωνα τον E360DN ανακατασκευασμένο από Cosmodata στα 40+20 μεταφορικά αλλά μου τα μασούσαν για θέματα εγγύησης και την κατάσταση του drum... Οπότε πάμε για το καινούριο και από δίπλα μας :)

Δημοσ.

Αλήθεια, εσάς αυτά τα Lexmark δε σας εχουν κολλήσει ποτέ;

Πέρασαν αρκετά μοντέλα (και σε ποσότητες γιατί ένας προμηθευτής μας φαίνεται τα έφερνε σε καλή τιμή) και μια φορά το δίμηνο το κολληματάκι τους το είχαν.

Εκτυπώνουν όλο το tray με δυο τρεις σειρές χαρακτηρες ανά σελίδα, βάζοντας κι άλλες σελίδες οι συνάδελφοι (γυναίκες κυρίως) τις εκτυπώνει κι αυτές. Περιττό να πω τι άκουγα στο τηλέφωνο...

Όσο για το τύμπανο που λέρωνε από τα τονερ που ξερνούσαν, κάθε λίγο με βαμβάκια να το καθαρίζω και σε λίγες ημέρες πάλι από την αρχή. Και τονερ γνήσια, έτσι; Που να δείτε με τα ημιτασιόν τι γινόταν.

Hp και πάλι hp. Βρείτε κάπου τον hp 2300l. Εχω τρία μηχανάκια που εχουν εκτυπώσει τα πάντα για μια δεκαετία και δεν έπαθαν τίποτα.

Δημοσ.

Αυτά είναι errors στην επεξεργασία της postscript που στέλνεις στον printer. Σε μοντέλα HP που έχω, υπάρχει ρύθμιση για print errors, σε Lexmark θα μάθω μόλις τον πάρω :)

Συνήθως μπορούν να αναχθούν σε bugs του driver που παράγει την postscript στον Η/Υ ή λάθος του χρήστη. Τρανό παράδειγμα να στείλει κάποιος postscript  level 3 σε εκτυπωτή που καταλαβαίνει μέχρι level 2.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έχω τον e250d και είμαι γενικα ευχαριστημενος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι πλέον δεν εκτυπώνω πολλές σελίδες. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι το καλοκαίρι λειτουργεί μόνο αν έχω ανοικτό air condition στο δωμάτιο.

Δημοσ.

Αυτά είναι errors στην επεξεργασία της postscript που στέλνεις στον printer. Σε μοντέλα HP που έχω, υπάρχει ρύθμιση για print errors, σε Lexmark θα μάθω μόλις τον πάρω :)

Συνήθως μπορούν να αναχθούν σε bugs του driver που παράγει την postscript στον Η/Υ ή λάθος του χρήστη. Τρανό παράδειγμα να στείλει κάποιος postscript  level 3 σε εκτυπωτή που καταλαβαίνει μέχρι level 2.

Γενικά είναι θέμα των drivers... Το κακό είναι ότι το κάνει ο e260, λες θα εχει διορθωθεί στο 360, αλλάζει σειρά η εταιρία παίρνεις 310, 410, 510, πάλι τα ίδια...

Δημοσ.

Οι χρηστες,ουσιαστικα, ειναι υπευθυνοι για την σωστη και μακροχρονια λειτουργεια των (γενικα) εκτυπωτων!Τα λεξ....ειναι σκυλια σε βαρια χρηση.....αν αντεχεις το κοστος των αναλωσιμων και ανταλλακτικων!Και οντοπικ....το μηχανημα της προσφορας ειναι οντως αστερακι ;) ,το μονο που πρεπει να ψαξετε ειναι ,αν εχει οδηγους για τα 10αρια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον έχω απο την αντίστοιχη προσφορά του Νοεμβρίου. Τρομερή ταχύτητα, πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχει μαζί τόνερ των 6000 σελίδων θεωρητικά, που κοντεύει να μου τελειώσει. Υπολογίζω ότι θα φτάσει μέχρι τις 4500σελίδες. Απ'οτι βλέπω στο youtube είναι εύκολο να ξαναγεμίσεις το cartridge με τονερ. Εκεί θα φανεί τι αξίζει.

Τελικά το αρχικό toner έφτασε τις 5250 σελίδες. Ξέρει κανείς αν για το ξαναγέμισμα είναι απαραίτητο να αλλάξω και τσιπάκι?

Η αν βάλω σκέτο toner θα τυπώνει κανονικά (με μύνημα βέβαια στην οθόνη για άδειο cartridge)?

Υπάρχει μήπως καμιά δοκιμασμένη πρόταση για toner?

Δημοσ.

Επειδή το αρχικό toner είναι από το πρόγραμμα επιστροφής της Lexmark, αν διάβασα σωστά στο site τους, είναι για συγκεκριμένο maximum αριθμό σελίδων. Μπορεί λέει να περισσέψει λίγο η πολύ τόνερ μέσα αλλά θα βγάλει πχ. max 6000 σελίδες και μετά θα σταματήσει... υποθέτω αυτό το κάταφέρνει μέσω του τσιπ.

Αν ισχύει αυτό, τότε και να προσθέσεις σκόνη, θα πάει μέχρι τις 6000 σελίδες και μετά στοπ.

Άμα βρεις καλή πηγή για chip ενημέρωσε και εδώ, μια φορά που πήρα για τον παλιό μου τον OKI, @@ chip ήτανε.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...