Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πρωτη φορα μπαινω εδω...θα ηθελα σας παρακαλω βοηθεια σχετικα με το κινητο μου...απο την μια στιγμη στην αλλη χωρις να πατησω τπτ μετα απο 2 ενημερωσεις που εκανε δε μου ανοιγει εφαρμογες , το  play store κανει εκατο χρονια να κατεβασει κατι ή δεν κατεβαζει...δεν μου στελνει με bluetooth δεν συνδεεται με τον υπολογιστη μου...δε ξερω τι επαθε....ξυπνησα ενα πρωι και απλα εγινε αυτο...σας παρακαλω μια βοηθεια γιατι δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για να το παω για service κλπ. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ποιο ειναι το κινητο και τι ενημερωσεις εκανε;;;. Μικρες ή μεγαλες;;;. Αν ηταν μεγαλη(απο κιτκατ σε λολλιποπ π.χ.) τοτε θελει hard reset

εκανε ενημερωση στο facebook και στο messenger....και ξυπνησα το πρωι πηγα να τα ανοιξω και τιποτα...... και απο εκεινη τη μερα κολλαει και δεν κανει τιποτα.....ειλικρινα βοηθεια γιατι τα χω παιξει....ολα κολλανε .... τι μπορω να κανω? :'(

Α... galaxy s4 mini ειναι το κινητο μου

Και το θεμα ειναι πως παντα εκανε μια χαρα ενημερωσεις κλπ...δεν καταλαβαινω τι επαθε τωρα... :(

Δημοσ.

Δεν είναι ότι καλύτερο οι συγκεκριμένες εφαρμογές για "παλιά" κινητά. Δοκίμασες να τις σβήσεις τελείως ;

Αλλοι εχουν και πιο παλια και μια χαρα τους λειτουργουν...και μενα μεχρι τωρα ηταν τελεια λειτουργουσαν μια χαρα...ξαφνικα χωρις καμια κινηση επαθε ολο αυτο... :( ναι το εκανα αυτο... και δεν ειναι το θεμα οτι κολλανε αυτες οι 2 και δεν ανοιγουν καν....αλλα τα επαιξε το κινητο....τι μπορω να κανω τωρα? :(

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα σώσε τις επαφές σου και τις φωτογραφίες σου και ότι άλλο έχεις μέσα που δε θες να χάσεις διότι θα ξαναπεράσεις το λειτουργικό από την αρχή σβήνοντας τα πάντα μέσα από το κινητό.

Μετά: 

1) κατέβασε το Smart Swich στον υπολογιστή σου από εδώ http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/πατώντας στο Λήψη για windows και κάνε εγκατάσταση

2) Σύνδεσε το κινητό σου με το usb στον υπολογιστή και περίμενε να το αναγνωρίσει το πρόγραμμα smartswich

3) Πάτα στη πάνω δεξιά γωνία στο "more" και μετά "Emergency software recovery and initialization" και ακολούθησε τα βήματα που σου λέει για να επιτύχεις ασφαλή επανεγκατάσταση λειτουργικού.

Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα θα χρειαστείς service ή καινούργιο κινητό γιατί και ενός φίλου μου το S4 mini μετά από δυο χρόνια του κάηκε η πλακέτα και πήγε και αγόρασε με 160 ευρώ το J5 που έχει πάνω κάτω παρόμοιες έως λίγο καλύτερες δυνατότητες.

Δημοσ.

Για αρχη μπες recovery mode και κανε wipe cache...

http://www.android.gs/how-to-enter-samsung-galaxy-s4-recovery-mode/

Πρώτα απ' όλα σώσε τις επαφές σου και τις φωτογραφίες σου και ότι άλλο έχεις μέσα που δε θες να χάσεις διότι θα ξαναπεράσεις το λειτουργικό από την αρχή σβήνοντας τα πάντα μέσα από το κινητό.

Μετά: 

1) κατέβασε το Smart Swich στον υπολογιστή σου από εδώ http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/πατώντας στο Λήψη για windows και κάνε εγκατάσταση

2) Σύνδεσε το κινητό σου με το usb στον υπολογιστή και περίμενε να το αναγνωρίσει το πρόγραμμα smartswich

3) Πάτα στη πάνω δεξιά γωνία στο "more" και μετά "Emergency software recovery and initialization" και ακολούθησε τα βήματα που σου λέει για να επιτύχεις ασφαλή επανεγκατάσταση λειτουργικού.

Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα θα χρειαστείς service ή καινούργιο κινητό γιατί και ενός φίλου μου το S4 mini μετά από δυο χρόνια του κάηκε η πλακέτα και πήγε και αγόρασε με 160 ευρώ το J5 που έχει πάνω κάτω παρόμοιες έως λίγο καλύτερες δυνατότητες.

Αυτο φιλε μου αν δεν κανω λαθος ,υποστηριζει μονο s6 και note μονο... Ακομα, τουλαχιστον...
Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά γιατί να τα κάνει όλα αυτά και δεν δοκιμάζει μια απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού;

Θα σώσει σε pc ο,τι χρειάζεται και θα κάνει την επαναφορά.

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά γιατί να τα κάνει όλα αυτά και δεν δοκιμάζει μια απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού;

Θα σώσει σε pc ο,τι χρειάζεται και θα κάνει την επαναφορά.

Φιλε μου αν διαβασες ολα τα ποστ , ηδη μιλησαμε και για hard reset ,αλλα διαβασε καλυτερα το αρχικο ποστ που λεει οτι δεν συνδεετε με κομπιουτερ...
Δημοσ.

Πολλές φορές, τρίτες εφαρμογές που κατεβάζονται από το Play Store, μπορούν να προκαλέσουν δυσλειτουργία στη συσκευή σας, όπως να επιβραδύνουν ή ακόμη και να διακόπτουν τη λειτουργίας της.

Προκειμένου να απομονώσετε την αιτία του προβλήματος και να διαπιστώσετε αν αυτό οφείλεται σε τρίτη εφαρμογή και δεν εστιάζεται σε πρόβλημα της συσκευής, χρησιμοποιήστε για 2-3 ημέρες τη συσκευή σε "ασφαλή λειτουργία" "για να δείτε αν η συσκευή λειτουργεί καλύτερα, χωρίς να εκτελούνται οι εφαρμογές που κατεβάσατε .

Η ασφαλή λειτουργία, δεν επιτρέπει σε εφαρμογές κατεβασμένες από το Play store να εκτελούνται. Εάν κατά τη διάρκεια της Ασφαλούς Λειτουργίας το κινητό σας δεν αργεί και δεν "κολλάει" τότε αυτό σημαίνει ότι η συσκευή σας δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα προκαλείται από κάποια τρίτη εφαμοργή που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας.

Για να δείτε πως να ενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία, επισκεφθείτε το σχετικό σύνδεσμo εδώ: http://skp.samsungcsportal.com/integrated/popup/FaqDetailPopup3.jsp?seq=1051615&cdsite=gr&status=A

Η Ασφαλής λειτουργία απενεργοποιείται με την απενεργοποίηση της συσκευής σας. Μόλις ενεργοποιήσετε και πάλι την συσκευή, αυτή θα επανέλθει στην κανονική λειτουργία.

Αφού βεβαιωθείτε καταργήστε τις εφαρμογές που ενδέχεται να προκαλούν τη δυσλειτουργία.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ασφαλούς λειτουργίας, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της Samsung για να την ελέγξει.

Και ενας οδηγος εδω: http://www.doctorandroid.gr/2014/10/how-to-make-your-device-fresh.html?m=1

Δημοσ.

Φιλε μου αν διαβασες ολα τα ποστ , ηδη μιλησαμε και για hard reset ,αλλα διαβασε καλυτερα το αρχικο ποστ που λεει οτι δεν συνδεετε με κομπιουτερ...

Υπάρχουν εφαρμογές για backup. Τα υπόλοιπα δεν θα τα καταλάβει, ούτε χρειάζεται να μπει σε recovery.

Δημοσ.

Παιδια διαβασα οσα λετε και χιλια συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειχα αγωνα....καταρχας συνδεω καλοδιο usb για να περασω φωτογραφιες ή κατι αλλο και δεν μου ανοιγει καν κατι.... επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πηγα να κανω αλλα δεν κανει....σε recovery mode κατι???? μπορω να κανω??? 

Σας παρακαλω.....αν ξερεις κανεις να μου πει βημα βημα τις οδηγιες για recovery mode και τι πρεπει να κανω...? μηπως φτιαξει ετσι...δε με νοιαζει να χαθουν δεδομενα...γιατι καποιες φωτογραφιες και μουσικη τα εχω στην SD...

Παιδια το εβαλα σε αφαλη λειτουργια....δοκιμασα να στειλω κατι με bluetooth και εστειλε αμεσως......αρα υπαρχει τροπος να φτιαχτει....

Και σε ασφαλη λειτουργια μου συνδεεται και κανονικα με τον υπολογιστη με καλωδιο..

Δημοσ.

Εάν κατά τη διάρκεια της Ασφαλούς Λειτουργίας το κινητό σας δεν αργεί και δεν "κολλάει" τότε αυτό σημαίνει ότι η συσκευή σας δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα προκαλείται από κάποια τρίτη εφαμοργή που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας.

Αφού βεβαιωθείτε καταργήστε τις εφαρμογές που ενδέχεται να προκαλούν τη δυσλειτουργία.

Αυτα τα γραφω στο τελος.

Οποτε ψαξε και βρες τις τελευταιες εφαρμογες που εκανες εγκαταστασει και βγαλτες και οτι αλλο νομιζεις εσυ οτι κατεβασες!!!

Δημοσ.

Παιδια το εφτιαξα!!! Το ανοιξα με ασφαλη λειτουργεια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ολα τωρα λειτουργουν αψογα!!! Σας ευχαριστω πολυ ολους!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...