Driftas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θέμα που έχω ξεκίνησα ενα μεταπτυχιακό και στη σχολή έχουν ναι μεν δωρεαν ιντερνετ, αλλά για να συνδεθουμε χρειάζεται να έχουμε openvpn (κατεβάζουμε κάποια αρχεία προκειμένου να γίνει η πιστοποίηση). οσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω ουτε openvpn για windows phone, ουτε και με καποιο αλλο τροπο να μπορέσω να συνδεθώ (αν και τα windows phone 10 εχουν vpn το key που κατεβαζω δεν μπορω να το περασω). Μηπως καποιος εχει καμια ιδεα για το τι θα μπορούσε να γίνει, χωρις να αλλαξω κινητό φυσικά γιατί για ευνόητους λόγους δεν γίνεται... Μια εναλλακτική που έχω είναι να χρησιμοποιήσω ενα samsung fame που έχω. αλλά (όσοι το έχουν δουλέψει θα με καταλάβουν) το κινητό είναι πιο αργό και από τη καθυστέρηση, υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να πάρω το ασύρματο και να το κανω tethering μεσω bluetooth? (απο τις ρυθμίσεις του κινητού μόνο 3g μπορω να κάνω tethering και οχι wifι) σας ευχαριστω για το χρόνο σας
Belisarius Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Την μόνη σοβαρή λύση που βλέπω είναι να μαζέψεις χρήματα και να αγοράσεις μια σοβαρή android συσκευή αφού πρώτα συμβουλευτείς forums γιατί από την επιλογή fame και wp δεν το κατέχεις. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να έχει δουλέψει τα 10αρια και να σε βοηθήσει αν και χλωμό το κόβω simple users να έχουν ασχοληθεί με vpn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα