Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μέσω SAT έχω τον αποκωδικοποιητή με το σκληρό και πληρώνω 4ε τον μηνά τώρα θα είναι δωρεάν? Η θα πρέπει να τον στείλω πίσω και να μου ξαναστείλουν τον ίδιο χωρίς δίσκο μέσα?

Δημοσ.

Ελπίζω να μην υπάρχει το τραγικό κουτάκι πάνω στο κουτάκι που φαίνεται στη photo. 2016 έχουμε...

ελεος ir extender ειναι.

γιατι πεθανε το 3D ρε παιδες?

και λεω να παω να παρω 3D tv που δεν εχω!

το 3d φυτοζωει..απλα βγαινουν 20-25 ταινιες το χρονο,απο αυτες οι μισες ειναι fake 3d δλδ με επεξεργασια,ενω οι αλλες ειναι τραβηγμενες με 3d καμερες,βαλε και απο αυτες οι περισσοτερες ειναι μουφες.

πολλες τηλεορασεις πλεον βγαινουν χωρις 3d.νταξει κακο δεν το λες.ειδικα σε προβολεα ειναι εντυπωσιακο.

Δημοσ.

Πολυ μεγαλος δεν ειναι ο νεος δεκτης ? Αυτος στη φωτο κατω απο τον υπαρχων δεν ειναι ?

Οχι αυτός είναι ο pvr δέκτης τον έχω 2 χρόνια.

Ερώτηση για όσους ξέρουν. Έχω τον pvr δεκτή και πληρώνω 4 ευρώ παραπάνω κάθε μήνα μόνο για αυτό. Με την αναβάθμιση μπορώ να κόψω αυτή την υπηρεσία και να βάλω δικό μου σκληρό πάνω?

Δημοσ.

Θα κάνουν ποτέ τα κανάλια της ευρυζωνικής TV με ανάλυση FHD 1080 όπως της δορυφορικής TV και όχι HD 720?

Φίλε μου συγγνώμη κιόλας αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις ένα βίντεο 720p με ένα 1080i.

Τα 2mbps όμως που θα χρειαστεί παραπάνω όταν κλειδώνεις στα 8-9mbps σίγουρα μπορείς να τα καταλάβεις.

Λογικά όταν θα αφήσουν τον ΟΤΕ να αξιοποιήσει τα VDSL καφαο και να ρίξει εκεί και τις ADSL τότε σίγουρα δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Πολύ ωραία υπηρεσία (κάτοχος ΟΤΕ μέσω δορυφόρου) και περιμένω πως και πως OTE TV GO στο laptop.Στο κινητό λόγω root δεν το χρησιμοποιώ καν...(απαράδεκτο)

Δημοσ.

Μπράβο στον OTE TV, καιρό το περιμένουμε!

Αυτό με το να μπορείς να βλέπεις όποτε θέλεις ότι έχει δείξει η τηλεόραση τις τελευταίες 48 ώρες το είχε εφαρμόσει πρώτη η On τότε και ήταν ένας από τους λόγους που είχα πάει τότε (ήταν και 3 ευρώ η επιβάρυνση μόνο για την υπηρεσία τηλεόρασης) βέβαια την πάτησε με τα κανάλια τότε ενώ ο OTE που είναι δικά του φαντάζομαι δεν θα έχει τέτοιο πρόβλημα.

Αλλά ενοικίαση με τόσο υψηλές τιμές;

Πόσο θα έπρεπε να τις νοικιάζουν για εσένα δηλαδή;

Οι νέες ταινίες έχουν κόστη, δεν τις παίρνουν από τον "θείο".

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους για multiview?θέλουν να μας πουν ότι είναι πιο σημαντικό για τον καταναλωτή το hybrid access από το multiview?ποιο πολλά θα βγάλουν από το multiview...

• Like 1
Δημοσ.
Δηλαδή έχεις οτε, πληρώνεις 50-60 ευρώ για ιντερνετ, τηλέφωνο, tv και για να δεις καμια σοβαρή ταινία πρέπει να πληρώσεις έξτρα 10-15 ευρώ το μηνα γιατί τα σινεμα κανάλια έχουν ταινίες επιπεδου star

Να δίνεις δηλαδή 70-80 ευρώ το μηνα, και μετά σου λέει γιατί γίνεσαι πειρατής..

Εχω και μια ιδέα κύριοι του οτε, στα σπορ κανάλια να δείχνετε τη μούρθια και τη τσινταντελα και οποιος θέλει να δει μπαρτσελόνα γιουβέντους να πληρώνει 3 ευρώ εξτρα και μαζί με της ταινίες να πληρώνουμε 100 ευρώ το μηνα στρογγυλά να μην μπερδευόμαστε με ψιλά

Οσο υπάρχουν ιθαγενείς..

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή έχεις οτε, πληρώνεις 50-60 ευρώ για ιντερνετ, τηλέφωνο, tv και για να δεις καμια σοβαρή ταινία πρέπει να πληρώσεις έξτρα 10-15 ευρώ το μηνα γιατί τα σινεμα κανάλια έχουν ταινίες επιπεδου star
Να δίνεις δηλαδή 70-80 ευρώ το μηνα, και μετά σου λέει γιατί γίνεσαι πειρατής..
Εχω και μια ιδέα κύριοι του οτε, στα σπορ κανάλια να δείχνετε τη μούρθια και τη τσινταντελα και οποιος θέλει να δει μπαρτσελόνα γιουβέντους να πληρώνει 3 ευρώ εξτρα και μαζί με της ταινίες να πληρώνουμε 100 ευρώ το μηνα στρογγυλά να μην μπερδευόμαστε με ψιλά

Οσο υπάρχουν ιθαγενείς..

Εάν θέλεις να κάνεις σοβαρή κουβέντα με κάποιον, θα πρέπει να αφήσεις τα επιχειρήματα τύπου καφενείου.

Δημοσ.

Πόσο θα έπρεπε να τις νοικιάζουν για εσένα δηλαδή;

Οι νέες ταινίες έχουν κόστη, δεν τις παίρνουν από τον "θείο".

Αν σε ένα dvd-club μπορώ να το βρω στα 1,8-2 ευρώ δεν βρίσκω για ποιον λόγο θα έπρεπε να δίνω 2,5 ευρώ στον ΟΤΕ αν υποθέσουμε ότι ήμουν συνδρομητής.

Δημοσ.

Εάν θέλεις να κάνεις σοβαρή κουβέντα με κάποιον, θα πρέπει να αφήσεις τα επιχειρήματα τύπου καφενείου.

Για τη ταμπακιέρα έχεις να πεις κάτι?
από εξυπνάδες χορτάσαμε
Πληρώνεις η όχι το ποσο που αναφέρω αν νοικιάσεις 5-7 ταινίες το μηνα?
Πληρώνεις η όχι 4 ευρώ το μηνα για τον pvr δεκτη?
Θα πληρώνεις η όχι 10 ευρώ παραπάνω για το myltivue?
Ποια είναι του καφενειακού επιπεδου επιχειρήματα?
το ότι σου βάζουν μούφα ταινίες και σειρές για να σε αναγκάσουν να δωσεις περισσότερα χρήματα για να δεις ταινία της προκοπης
Εγώ όταν πληρώνω για κάτι θέλω να έχω ολοκληρωμένο πακέτο, πρεμιέρες και σειρές μου λεγανε, που είναι?
Πληρώνω 67 ευρώ το μηνα μου ζητάνε και αλλα 10-15 για να δω καμια ταινία τη στιγμή που στη nova το ondemand είναι δωρεάν 
Και βγαίνεις τώρα εσύ να μας πεις τι?  Oτι θα πρέπει να τους δινω 100 ευρώ το μηνα k να λέω k ευχάριστω

Ε λοιπόν το ξαναγράφω 
Οσο υπάρχουν ιθαγενείς
  • Like 2
Δημοσ.

Για τη ταμπακιέρα έχεις να πεις κάτι?
από εξυπνάδες χορτάσαμε
Πληρώνεις η όχι το ποσο που αναφέρω αν νοικιάσεις 5-7 ταινίες το μηνα?
Πληρώνεις η όχι 4 ευρώ το μηνα για τον pvr δεκτη?
Θα πληρώνεις η όχι 10 ευρώ παραπάνω για το myltivue?
Ποια είναι του καφενειακού επιπεδου επιχειρήματα?
το ότι σου βάζουν μούφα ταινίες και σειρές για να σε αναγκάσουν να δωσεις περισσότερα χρήματα για να δεις ταινία της προκοπης
Εγώ όταν πληρώνω για κάτι θέλω να έχω ολοκληρωμένο πακέτο, πρεμιέρες και σειρές μου λεγανε, που είναι?
Πληρώνω 67 ευρώ το μηνα μου ζητάνε και αλλα 10-15 για να δω καμια ταινία τη στιγμή που στη nova το ondemand είναι δωρεάν 
Και βγαίνεις τώρα εσύ να μας πεις τι?  Oτι θα πρέπει να τους δινω 100 ευρώ το μηνα k να λέω k ευχάριστω

Ε λοιπόν το ξαναγράφω 
Οσο υπάρχουν ιθαγενείς

Καταρχήν φρόντισε να μην είσαι αγενής στον συνομιλητή σου όταν μιλάς. Το αν έχεις νευράκια είναι δικό σου θέμα και μόνο.

Όταν φροντίσεις για τα παραπάνω, εδώ είμαι να σου απαντήσω.

Αν σε ένα dvd-club μπορώ να το βρω στα 1,8-2 ευρώ δεν βρίσκω για ποιον λόγο θα έπρεπε να δίνω 2,5 ευρώ στον ΟΤΕ αν υποθέσουμε ότι ήμουν συνδρομητής.

Δεν σου ζητάει με το ζόρι να αγοράσεις. Εάν θέλεις τις αγοράζεις. Προφανώς και δεν μπορεί να τις δώσει δωρεάν ή κάτω του κόστους, προφανώς και δεν θα αγόραζα κι εγώ ταινία με 3 ευρώ. Άλλοι τα δίνουν. Οπότε είναι θέμα επιλογής του καθενός από εμας σε τι συμφωνεί και σε τι όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι δεν σε αναγκάζει να τις αγοράσεις, όμως εγώ είπα ότι σαν υπηρεσία είναι ακριβή και μου είπες ότι έχουν κόστη κλπ και ότι πόσο να ήταν η τιμή.

Αν ένα συνοικιακό μαγαζί μπορεί να σου δίνει την ταινία σε blu-ray ή dvd φτηνότερα αδυνατώ να πιστέψω ότι τα 2,5 ευρώ είναι το κόστος.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι δεν σε αναγκάζει να τις αγοράσεις, όμως εγώ είπα ότι σαν υπηρεσία είναι ακριβή και μου είπες ότι έχουν κόστη κλπ και ότι πόσο να ήταν η τιμή.

Αν ένα συνοικιακό μαγαζί μπορεί να σου δίνει την ταινία σε blu-ray ή dvd φτηνότερα αδυνατώ να πιστέψω ότι τα 2,5 ευρώ είναι το κόστος.

Στα συνοικιακά video-club γνωρίζεις πολύ καλά πως ρίχνουν το κόστος...

(ξεκινώ με την λέξη "αντιγραφή")

Δημοσ.

Καταρχήν φρόντισε να μην είσαι αγενής στον συνομιλητή σου όταν μιλάς. Το αν έχεις νευράκια είναι δικό σου θέμα και μόνο.

Όταν φροντίσεις για τα παραπάνω, εδώ είμαι να σου απαντήσω.

Τρελα πουλάς?

Πετάγεσαι και αποκαλείς τη γνώμη και τα οποια παράπονα που μπορεί να έχει κάποιος, ότι είναι καφενειακού επιπεδου, και εμμεσως πλην σαφως ότι είναι βλακείες k κανεις δε θα σε πάρει στα σοβαρά. Tι σε πείραξε δηλαδή ο τρόπος που τα είπα, ουάου σοκαρίστηκες. 100 σχόλια εδώ μέσα τα 90 είναι ειρωνικά το δικό μου σε πείραξε, Και μιλάς εσύ για ευγένεια??? WTF

Kαι κατάλαβες ότι έχω k νεύρα, μάλιστα... για όλα μας είπες μονο γιαυτα που ρωτάω δεν απαντάς

Aσε ρε φιλε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...