Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελα πουλάς? 

Πετάγεσαι και αποκαλείς τη γνώμη και τα οποια παράπονα που μπορεί να έχει κάποιος, ότι είναι καφενειακού επιπεδου, και εμμεσως πλην σαφως ότι είναι βλακείες k κανεις δε θα σε πάρει στα σοβαρά. Tι σε πείραξε δηλαδή ο  τρόπος που τα είπα, ουάου σοκαρίστηκες. 100 σχόλια εδώ μέσα τα 90 είναι ειρωνικά το δικό μου σε πείραξε,  Και μιλάς εσύ για ευγένεια??? WTF 
Kαι κατάλαβες ότι έχω k νεύρα, μάλιστα... για όλα μας είπες μονο γιαυτα που ρωτάω δεν απαντάς
Aσε ρε φιλε..

Δεν πρόκειται να κάτσω να απαντήσω σε ειρωνίες και σε "ουάου", οπότε μη χάνεις το χρόνο σου.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να κάτσω να απαντήσω σε ειρωνίες και σε "ουάου", οπότε μη χάνεις το χρόνο σου.

Δε περίμενα να απαντήσεις 
Την εξυπναδα σου ήθελες να πεις, μη μας το παίζεις του παρθεναγωγείου όμως
Δημοσ.

Δηλαδη εμεις του δορυφορικου, μετα την αναβαθμιση, θα λειτουργησει η lan θυρα και μεσω αυτης (ιντερνετ) θα εχουμε τις παραπανω υπηρεσιες?

Ακόμα το μελετάνε.

Φήμες λένε πως θα ενσωματώσουν την Cortana σε 3d απεικόνιση η οποία θα φοραει ενα ροζ στριγκακι αντί για κλασσικό μενού.

Ως γνωστόν εκει στον ΟΤΕ εχουν χάσει την μπαλα. ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ 24ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ. .μεσασε ενα μήνα εχουν ξηλώσει 3 φορές το καφαο. Ανέλαβε η ΟΤΕPLUS!!!

ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδιά μπορεί κάποιος να μ εξηγήσει πως γίνετε να δουλέψει, γιατι εχω μπερδευτεί.

Εχω ote tv δορυφορικό πως θα δουλέψει?

Πρεπει να κανω update τον αποκωδικοποιητή,και πως τον κάνω?

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδιά μπορεί κάποιος να μ εξηγήσει πως γίνετε να δουλέψει, γιατι εχω μπερδευτεί.

Εχω ote tv δορυφορικό πως θα δουλέψει?

Πρεπει να κανω update τον αποκωδικοποιητή,και πως τον κάνω?

Ευχαριστώ

+1

Επειδή αναφέρθηκε ότι θα γινόταν μέσω OTA update, κοιτούσα κι εγώ το μενού, αλλά δείχνει Software Download: Deactivated". 

[δεν θα περίμενα και κάτι καλύτερο σε αυτή τη κοινωνία]

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω αυτές τις οδηγείες που λες. Δεν υπάρχει τπτ σε κάποιο σχόλιο :/

Εδω είστε παιδιά:

http://www.insomnia.gr/topic/622986-ote-tv-plus-νέα-υπηρεσία-για-τη-συνδρομητική-τηλεόραση-τ/page-3?

Μπέρδεψα τα θέματα γιατί μερικοί γράψατε στο παλιό θέμα και όχι στο νέο που δημιουργήθηκε χθες.

Δημοσ.

Εδω είστε παιδιά:

http://www.insomnia.gr/topic/622986-ote-tv-plus-νέα-υπηρεσία-για-τη-συνδρομητική-τηλεόραση-τ/page-3?

Μπέρδεψα τα θέματα γιατί μερικοί γράψατε στο παλιό θέμα και όχι στο νέο που δημιουργήθηκε χθες.

Ωραιος εισαι φιλε!!!!

Thanks ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι, παίζει με όλους τους isp

Δηλαδη οσοι εχουμε τετοιο αποκωδικοποιητη μπορουμε να προσθεσουμε δικο μας server  για iptv?

Δημοσ.

H εγγραφή σε usb είναι εξαιρετική επιλογή!

χμ, εχω την εντυπωση οτι καλυτερη επιλογη ειναι το ethernet τελικα,

γιατι να εχω/παρω (γιατι δεν μου περισσευει) δισκο μονο για το otetv;

χωρια οτι γλιτωνεις την διαδικασια προγραμματισε/βαλε να γραφει και τις εγγραφες κλπ,

το 48ωρο με καλυπτει, το ιντερνετι μου καθεται συνηθως,

οποτε αν θελω να δω nba σ/κ π.χ. ξυπναω, βρισκω το καναλι και το βαζω και βλεπω

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ερώτηση . έκανα αλλαγή δεκτή ειχε προβλημα.ο εξωτερικος δισκος πρεπει να φαει παλι φορματ.δεν το βλεπω λογικο να χασω οτι ειχα γραψει μιας και δεν το ψαχνω να το δω σε αλλο μεσο.αλλα στον ιδιο δεκτη ( θεωρητικά )

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...