Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ μεγαλος δεν ειναι ο νεος δεκτης ? Αυτος στη φωτο κατω απο τον υπαρχων δεν ειναι ?

Ταιριάζει ωραία με το xbox. Ίδια είναι ;)

Δημοσ.

Αυτό με την ΕΓΓΡΑΦΗ προγράμματος σε USB, μου το εξηγεί κάποιος; Πώς θα μπορώ να το κάνω; (Έχω μηνών αποκωδικοποιητή, όχι ολοκαίνουργιο)...

Γιατί η μικρή θα 'θελε να 'χε Disney Junior επεισόδια να τα ξαναβλέπει.

Θα κάνεις εγγραφη οποιο προγραμμα θες οποιαδηποτε στιγμη σε σκληρο εξωτερικο δισκο που θα ειναι συνδεδεμενος πανω στο δεκτη χωρητικοτιτας μεχρι 2 ΤΒ. ο usb δισκος φορμαρετε μεσω menu του δεκτη και το περιεχομενο που εχεις κανει εγγραφη μπορεις να το δεις μονο μεσω του δεκτη και το ειδικο υπομενου που εχει. εαν βγαλεις τον σκληρο για να τον κουμπωσεις σε pc δεν αναγνωριζεται το περιεχομενο και σου ζητει να φορμαριστει ο δισκος ειτε σε περιβαλον windows ειτε linux ειτε mac os.

Δηλαδη εμεις του δορυφορικου, μετα την αναβαθμιση, θα λειτουργησει η lan θυρα και μεσω αυτης (ιντερνετ) θα εχουμε τις παραπανω υπηρεσιες?

Ναι
Δημοσ.

το πότε θα μπορούμε να βλέπουμε από τον αποκοδηκοποιητή της τηλεόρασης μας χωρίς να έχουμε ξεχωριστό αποκοδεικοποιητή/τηλεχειρηστίριο δεν μας είπαν! Αυτό είναι σημαντικό.

Δημοσ.

ας βαλουν και κανα 3D καναλι. η νοβα νομιζω εχει ηδη,ή οχι?

Φίλε το 3D έχει πεθάνει, τα περισσότερο μπουκέτα το έχουν αφαιρέσει

το πότε θα μπορούμε να βλέπουμε από τον αποκοδηκοποιητή της τηλεόρασης μας χωρίς να έχουμε ξεχωριστό αποκοδεικοποιητή/τηλεχειρηστίριο δεν μας είπαν! Αυτό είναι σημαντικό.

Αυτό δε θα γίνει ποτέ

• Like 1
Δημοσ.

Απο τον ΟΤΕtv τουλαχιστον στο λεω 1000% ΠΟΤΕ.

Δημοσ.

Ωραια πραγματα, ελπιζω σε λογικες τιμες γιατι αλλιως δεν..να υποθεσω πως πρεπει να εισαι αποκλειστικα πελατης ote? (internet-phone)

Το κόστος του ote tv δεν αλλάζει.

Αν είσαι συνδρομητής δορυφορικής σύνδεσης ote-tv, θα μπορεί να σου δώσει μέσω internet κάποιες υπηρεσίες που δεν μπορεί μέσω δορυφόρου. Αυτό είναι όλο.

Ουσιαστικά γίνεται πιο διαδραστικό.

Δε χρειάζεται να έχεις internet οτε

Δηλαδή που βοηθάει το hybrid ακριβώς σε αυτούς που είχαν IP TV;

Λογικά οι υπηρεσίες αυτές δεν δίνονταν ούτε σε αυτούς που είχαν πιάτο , ούτε στο IPTV.

Άρα θα ενεργοποιηθούν και σε αυτούς

Αλλά όχι σε hybrid φυσικά, δεν υπάρχει πιάτο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με την ΕΓΓΡΑΦΗ προγράμματος σε USB, μου το εξηγεί κάποιος; Πώς θα μπορώ να το κάνω; (Έχω μηνών αποκωδικοποιητή, όχι ολοκαίνουργιο)...

Γιατί η μικρή θα 'θελε να 'χε Disney Junior επεισόδια να τα ξαναβλέπει.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το δορυφορικό, αλλά έχω IPTV από την αρχή και αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο σκληρό. Οι εγγραφές παραμένουν για πάντα τοπικά μέχρι να τις σβήσεις μόνος σου, αλλά δεν μπορείς να γράψεις (είτε άμεσα, είτε με προγραμματισμό) ό,τι θέλεις. Σε κάποια προγράμματα δεν γινεται. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και με τον δορυφορικό και τον εξωτερικό. Πάντως ό,τι γράφεται στον δίσκο δεν είναι προσβάσιμο από αλλη συσκευή.

Δημοσ.

Να επισημάνω ότι με το "υβριδικό" σύστημα πιθανώς να μπορείς να βλέπεις FHD στο μέλλον, αλλά 3-4 mbps τα θέλει το IPTV (πλέον του δορυφορικού σήματος

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να έχεις internet οτε

Αν δεν έχεις ΟΤΕ internet, τότε θα χρειάζεσαι 2 routers. Και που ακριβώς στα 2 χάλικινα συρματάκια θα βάλεις τον 2ο; Μάλλον ο τεως ΟΤΕ και νυν Deutsche Cosmote θέλει να φέρει πίσω συνδρομητές από άλλους providers με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

Λογικά οι υπηρεσίες αυτές δεν δίνονταν ούτε σε αυτούς που είχαν πιάτο , ούτε στο IPTV.

Όλες οι αναγραφόμενη υπηρεσίες είναι ήδη διαθέσιμες σε συνδρομητές OteTv μέσω ευρυζωνικής.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ΟΤΕ internet, τότε θα χρειάζεσαι 2 routers. Και που ακριβώς στα 2 χάλικινα συρματάκια θα βάλεις τον 2ο; Μάλλον ο τεως ΟΤΕ και νυν Deutsche Cosmote θέλει να φέρει πίσω συνδρομητές από άλλους providers με αυτόν τον τρόπο.

Γιατί να χρειάζεσαι 2 router;;;!

Δημοσ.

Ουσιαστικά οτι πληρώνεις, παίρνεις. Σε οτι αφορα τα πακέτα απλα δεν προσφέρουν κατι άλλο, οι ταινιες ομως ειναι φθηνότερες σχετικα επι πληρωμή με το Apple TV...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...