heavyrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν WD mypassport 1 terra. ξαφνηκα χαλασε, σταματησε να τον αναγνωριζει ο υπολογιστης, το λαπτοπ, η τηλεοραση και οποιαδηποτε συσκευη τον συνδεω. Οταν τον συνδεω ακουγεται ο ηχος οτι κατι συνδεθηκε και εγκαθιστα drivers αλλα δεν τον εμφανιζει στη λιστα με τους δισκους ουτε στη διαχειριση δισκων. Κατεβασα το WD utilities τον βλεπει καποιες φορες καποιες οχι,( σαν να μην κανει καπου καλα επαφη???) οταν παω να το κανω φορματ δεν με αφηνει kai διακοπτεται η διαδικασια. Ακουγεται οτι γυρναει ο δισκος μεσα, μετα απο λιγη ωρα κανει ενα τακ σαν να κολαει και ξαναπεριστρεφεται μετα. Καμια ιδεα τι μπορω να κανω; η αχρηστευτηκε;
SPANK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν αν ο δίσκος ειναι σε εγγύηση το πας πισω για έλεγχο και αλλαγή , αν δεν ειναι ομως άνοιξε το κουτάκι βγάλε τον δίσκο και σύνδεσε τον σαν εσωτερικό σε καποιο pc και δες αν δουλεύει. Στο λέω αυτο διοτι μπορεί να εχει χαλάσει η θήκη που ειναι ο δίσκος και οχι ο δίσκος
άδικος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές δεν έχει σημασία να βγάλεις τους δίσκους αυτούς από το case τους μιας η θήκη "δε χαλάει", αφού είναι ένα απλό εξωτερικό περίβλημα και τίποτα άλλο. Η διεπαφή του δίσκου (micro-usb) βγαίνει κατευθείαν έξω από το case χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιος ελεγκτής.
heavyrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 εγγυηση δεν εχει. τον εχω πανω απο 2 χρονια.Τον εχω ανοιξει ηδη, αλλα ειναι usb3 και η διαεπαφη του ειναι ενσωματωμενη, δεν εχει θυρες σατα να τον συνδεσω ως κανονικο.
άδικος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 [...] ειναι usb3 [...] Όχι πως θα σε βοηθήσει. αλλά να ξέρεις πως είναι backwards compatible με micro-usb 2.0.
heavyrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 το γνωρισω αυτο δεν εχει καμια σχεση ομως με το προβλημα μου δεν με καταλαβες... ειναι ενσωματωμενη η διεπαφη πανω στον 2,5αρι δισκο...δεν μπορω να το εξηγήσω πιο απλα... δεν εχει τις κλασσικες διεπαφες για σατα και ρευμα μου εχουν ολοι οι δισκοι
άδικος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ήδη ανέφερα πως δεν θα σε βοηθήσει το σχόλιο αυτό και ανέφερα εξαρχής στο ποστ #3 (προφανώς δε το διάβασες) αυτό που μόλις μου είπες.
heavyrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 το διαβασα ρε συ... ετσι ειναι εσωτερικα https://www.google.gr/search?q=wd+my+passport+internal&espv=2&biw=1526&bih=885&tbm=isch&imgil=BzuksUdAPEDZiM%253A%253BD9EODsYV7_YpPM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.legitreviews.com%25252Fwd-my-passport-2tb-usb-3-0-portable-hard-drive-review_1951&source=iu&pf=m&fir=BzuksUdAPEDZiM%253A%252CD9EODsYV7_YpPM%252C_&ved=0ahUKEwik27nu4LjKAhVBrSwKHURKB3wQyjcIKQ&ei=l66fVuSzG8HasgHElJ3gBw#imgrc=sSWnbiu0I10foM%3A
άδικος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε. Και που το διάβασες τι κατάλαβες; Ευτυχώς που έδειξες και φωτό γιατί εγώ άλλο ελεγά... σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα