saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη οταν βγαινει ενα καινουριο android δε μπορει να μπει σε ολα τα κινητα; ΔΕ κοροιδευω κανενα απλα δεν ασχοληθηκα ποτε περα απο μερικες αναζητησεις στο google. Και ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα. Νομιζα πως λειτουργουνε οπως τα πισι. Που μπορεις απλα να το κανεις φορματ και να βαλεις οποιο λειτουργικο θες εφοσον το "σηκωνει" το πισι. Αλλα και παλι αυτο που δε καταλαβαινω ειναι που λες οτι για το δικο μου δεν εχει βγει android. Αφου το android ειναι λειτουργικο και μπαινει λογικα σε ολα τα smartphone γιατι να πρεπει να βγει συγκεκριμενα για καθε ενα κινητο; Μπορει να κανω χαζες ερωτησεις με αυτονοητες απαντησεις αλλα πραγματικα δε ξερω τη φιλοσοφια πισω απτα κινητα και πως λειτουργουν. Εκανα το ροοτ αλλα ακομα δε καταλαβα σε τι χρησιμευει εντελει. Μπηκα στο λινκ το xda και δε καταλαβα τιποτα. Τεσπα, αρα αυτο που πρεπει να κανω οπως λες ειναι να περιμενω μηπως βγει ανδροιδ για το κινητο μου; Καλως τοτε.. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και την υπομονη σου! Οχι δυστιχως δεν ειναι ετσι στα android σαν το PC.Αμα θες να ξερεις μερικα πραγματα διαβασε εναν οδηγο, που εχω απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#
Pseudonumo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο που ζητας δεν γινεται, αλλα υπαρχει ενας τροπος...περιπου...Το android βασισμενο στο unix μπορει να ρυθμιστει σε οσες συσκευες το υποστηριζουν να χρησιμοποιει ως swap memory μερος της sd , οπως κανεις σε ενα pc. Το προβλημα ειναι οτι η sd ειναι πιο αργη απο τη Ram, οποτε αν εχεις πχ 1gb RAM + 1gb swap δεν ισοδυναμει με 2 gb ram.Χρειαζεται οπωσδηποτε root και ισως διαμορφωση εξωτερικης καρτας sd η μερος αυτης σε ext4.Σου εδωσα μια πιθανη λυση ομως δεν θα γραψω ολοκληρο οδηγο. Αν θες εκει ειναι το xda, κατσε ψαξε και διαβασε. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από Pseudonumo
dominotrix Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτο που ζητας δεν γινεται, αλλα υπαρχει ενας τροπος...περιπου...<br><br><br> Το android βασισμενο στο unix μπορει να ρυθμιστει σε οσες συσκευες το υποστηριζουν να χρησιμοποιει ως swap memory μερος της sd , οπως κανεις σε ενα pc. <br><br><br> Το προβλημα ειναι οτι η sd ειναι πιο αργη απο τη Ram, οποτε αν εχεις πχ 1gb RAM + 1gb swap δεν ισοδυναμει με 2 gb ram.<br><br><br> Χρειαζεται οπωσδηποτε root και ισως διαμορφωση εξωτερικης καρτας sd η μερος αυτης σε ext4.<br><br><br> Σου εδωσα μια πιθανη λυση ομως δεν θα γραψω ολοκληρο οδηγο. Αν θες εκει ειναι το xda, κατσε ψαξε και διαβασε. Πολυ ενδιαφερον αυτο. Δεν ηξερα οτι μπορει να γινει. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα