Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω και πολλά από κινητά ίσως μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία.

Έχω πάρει το ZTE Blade VEC 4G με το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι smooth η περιήγηση, δε γκλιτσάρει, με όμορφο deisgn και χαρακτηριστικά. 10/10

Δυστυχώς όμως, όσο περνάει ο καιρός μένει "πίσω" και επειδή όπως είπα μου αρέσει το κινητό, θα ήθελα να το κάνω μια αναβάθμιση για να λειτουργεί σωστά. Γίνετε λοιπόν να αυξήσω τη RAM στα 2GB πχ; Τωρα έχει 1GB.

Αν δεν γίνετε θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Βάζοντας ένα λειτουργικό πιο πρόσφατο (Εχω Android 4.4) όπως το Lolipop ή κάποιο άλλο συμβατό, θα είναι καλύτερα; Οχι το λογισμικο θα είναι σιγουρα καλυτερο. Το κινητο ομως;;

Αυτη τη στιγμή απο  1GB RAM σε idle κατασταση και χωρις να τρεχει καποιο app, ειναι "πιασμενα" τα 700ΜΒ. Ε τι; Ενα Facebook και ενα Instagram να ανοιξεις εχει γεμισει η μνημη. 

Αν βαλω προσφατο λειτουργικο ή αν βαλω καποιο "σπασμενο" που θα ειναι σε light version πχ, ή τελος αν το κανω root (?) θα κερδισω κατι;

Συγγνωμη αν λεω χαζομαρες! Εχω βαλει πολλα apps που κανουν reset τη μνημη και δε λεω κατι κανει, αλλα ειναι εκνευριστικα ολα αυτα τα apps γιατι σπαμαρουν διαφορα ads. Αφηστε που νιωθω πως ειναι και απο μονα τους πολυ "βαρια" σαν applications και στην ουσια δε κερδιζω κατι επι της ουσιας.

Αυτα, συγγνωμη και παλι για το μεγαλο μηνυμα! Ευχαριστω εκ των προτερων όσους το διαβασαν!

Βαγγελης

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.

1) Δε μπορείς να αυξήσεις τη ram του κινητού

2) Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείς apps για reset μνήμης (άσε που έχει το android από μόνο του τέτοια επιλογή). Δεν κερδίζεις κάτι και όταν κάνεις reset μετά από λίγη ώρα η μνήμη ξαναφορτώνει με ακριβώς τα ίδια. Άρα καις πιο πολύ μπαταρία απ'ότι αν είχες αφήσει τη μνήμη στην ησυχία της. Εξάλλου, το ίδιο το android, μπορεί από μόνο του να κάνει διαχείριση μνήμης.

3) Για να περάσεις πιο καινούριο λογισμικό θα πρέπει να κάνεις root το κινητό και να περάσεις custom rom, η οποία θα περιέχει μια πιο πρόσφατη έκδοση android για το μοντέλο σου. Μπορείς να ψάξεις στο xda και να ξαναρωτήσεις εδώ, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω :)

Δημοσ.

Βαγγελη δεν προκειται να ανεβασεις την ram απο 1 σε 2 δεν γινεται!!!

Αλλο λογισμικο ουτε επισης υπαρχει.

Η λυση σου ειναι να το ρουταρης να κατεβασεις ενα apk σαν το Root Uninstaller να πεταξεις οτι σαβουρα εχει το κινητο απο προεγκατεστιμενες εφαρμογες και να βαλεις ενα Greenify για να μην σου τρεχουν η υπολοιπες στο παρασκηνιο και σου τρωνε την ram και την μπαταρια.

Και ενας οδηγος εδω: http://www.doctorandroid.gr/2014/10/how-to-make-your-device-fresh.html?m=1

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για αυτα που ειπατε!

Αν το κανω ροοτ δηλαδη θα εχω μονο το λειτουργικο και τιποτα αλλο μεσα; Αυτο θα ηταν τελειο, αλλα θα υπαρχουν και βασικες εφαρμογες οπως η αριθμομηχανη; το google store; το keep;

Αν ναι τοτε θελω να το κανω ροοτ! Αλλα πως το κανω γιατι μια φορα εκανα update ενα ταμπλετ και ενα κινητο και τα κατεστρεψα. Κριμα ειναι και αυτο το κινητο να το χαλασω. Τα εκανα που λενε brik.

Αν το παω στο Γερμανο και τους πω να το κανουν ροοτ; Ειναι νομιμο γι αυτους;

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για αυτα που ειπατε!

Αν το κανω ροοτ δηλαδη θα εχω μονο το λειτουργικο και τιποτα αλλο μεσα; Αυτο θα ηταν τελειο, αλλα θα υπαρχουν και βασικες εφαρμογες οπως η αριθμομηχανη; το google store; το keep;

Αν ναι τοτε θελω να το κανω ροοτ! Αλλα πως το κανω γιατι μια φορα εκανα update ενα ταμπλετ και ενα κινητο και τα κατεστρεψα. Κριμα ειναι και αυτο το κινητο να το χαλασω. Τα εκανα που λενε brik.

Αν το παω στο Γερμανο και τους πω να το κανουν ροοτ; Ειναι νομιμο γι αυτους;

Οχι ολες τις εφαρμογες!!!!!

Θα αφησης τουλαχιστων τις βασικες που θα τρεχει το κινητο...αλλιος οπως ειπες τελος μετα.

Ο Γερμανος δεν κανει τετοια!!!

Το root ειναι και δεν ειναι παρανομο...η αποψεις διιστανται

Δημοσ.

Οχι δε θελω να το κανω με το Greenify φιλε μου.

Θελω να το κανω φορματ και να εχει μεσα τις βασικες εφαρμογες μονο. 

Δηλαδη να περασω μεσα καινουρια εκδοση android (πως μπορω να μαθω ποια ειναι η πιο συμβατη?) και να μην εχει μεσα το κινητο τιποτε αλλο περα του λειτουργικου και των βασικων εφαρμογων.

Γινετε αυτο; Ή λεω μπουρδες;

Αν γινετε, πρεπει να το κανω ροοτ πρωτα ή μπορω απλα τσουπ να περασω μονο το λειτουργικο και τελος;

Δημοσ.

Με το MobileGo θα κανεις το ρουταρισμα.

Δες εδω:https://m.youtube.com/watch?v=P3fX8iikDvw

Και το κατεβαζεις απο εδω: http://www.androidphonetransfer.com/

Δεν υπαρχει τιποτα για το συγκεκριμενο,ολα τα αλλα που λες απλα δεν ισχυουν.

Στο δικο του λειτουργικο θα κανεις το ρουταρισμα και μετα θα αφαιρεσης της περιττες εφαρμογες.

Τωρα μαλλον εσυ θες να το κολλησης.... ;)

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα!

Δε ξερω αν το διαβαζει κανεις αυτο αλλα εβαλα το MobileGo και μετα απο πολυ ωρα το εκανα ροοτ. Οταν πηγα να αφαιρεσω System Apps μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχω προσβαση να το κανω αυτο. Δε με πειραζει τοσο.

Τωρα που το εκανα ροοτ, τι εχει αλλαξει; Εχει γινει πιο γρηγορο; 

Επομενο βημα ειναι να βαλω ενα πιο καινουριο Android (εχω το 4.4). Γνωριζει κανεις να μου πει ποια εκδοση ειναι η πιο προσφατη; Η τουλαχιστον να μαθω μεχρι ποια εκδοση υποστηριζει το κινητο μου.

Το ξερω οτι σας τυρραναω βρε παιδια αλλα απο που μπορω να κατεβασω android? Ολα τα λινκ ειναι ψευτικα σπαμ κλπ.

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Βαγγελης

Δημοσ.

Βαγγελη καλημερα.

Καλο αυτο το MobileGo το εχω δει.

Ακου να δεις τη θα κανεις και δεν σου σβηνει τις εφαρμογες.

Αφου το εκανες ροοτ κατεβασε απο το Play store το SuperSU και το Root Checker.

Με το που θα τα κατεβασεις θα μπεις στο SuperSU και θα σου ζητηση να κανεις αναβαθμισει το SU Binary και θα πατησης ναι.

Με το που θα τελειωση θα σου ζητηση να κανεις reboot.

Το κανεις.

Και μετα θα πας στο Root Checker να δεις αν εισαι root,θα σου βγαλει πρασινα γραμματα.

Αφου τα κανεις ολα αυτα θα κατεβασης την εφαρμογη Root Uninstaller θα της δωσεις δικαιομα root και μετα θα μπορεσεις να κανεις απεγκατασταση οτι θελεις.

Υποψειν αν ειναι του συστηματος εφαρμογη θα σου βγαλει ΚΟΚΚΙΝΑ γραμματα.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙΣ!!!

Τωρα για αλλο λογισμικο ΔΕΝ θα βρεις εγω στο ειπα απο την αρχει.

Και με το root δεν γινεται πιο γρηγορο!!!

Δημοσ.
Και μετα θα πας στο Root Checker να δεις αν εισαι root,θα σου βγαλει πρασινα γραμματα.

Αφου το εχω κανει ροοτ γιατι να το κανω τσεκ;;

Δηλαδη δε μπορω να βρω να κατεβασω ενα android ? Τοτε τι το κανα το ροοτ αααααααα

Δημοσ.

Για να το επιβεβαιωσης μετα το διαγραφεις δεν σου χρειαζεται.

Νομιζω οτι η δεν καταλαβενεις τη σου γραφουμε η το παιζεις χαζως!!!

Σου εξηγήσαμε οτι ΔΕΝ προκειται να βρεις αλλο λογισμικο για το δικο σου.

Το ρουταρισμα το εκανες για να απεγκαταστησης οσες περισσοτερες εφαρμογες μπορεις απο το κινητο για να ξελαφρωσης λιγο την ram.

Εγω αυτα ειχα να πω....αν ξερει καποιος αλλος ας σου πει..

Δημοσ.

Σου εξηγήσαμε οτι ΔΕΝ προκειται να βρεις αλλο λογισμικο για το δικο σου.

Αυτο που λες δε το καταλαβαινω. Μη νευριαζεις εξηγησε μου. Δεν υπαρχουν Androind να κατεβασω; Πως γινετε αυτο; Καποιος δηλαδη αν θελει να κανει αναβαθμιση το κινητο του δε μπορει; 

Δημοσ.

Αυτο που λες δε το καταλαβαινω. Μη νευριαζεις εξηγησε μου. Δεν υπαρχουν Androind να κατεβασω; Πως γινετε αυτο; Καποιος δηλαδη αν θελει να κανει αναβαθμιση το κινητο του δε μπορει;

Οχι φιλε μου δεν νευριαζω αλλα ετσι οπως τα λες νομιζω οτι μας κοροϊδευεις.

Android(rom)υπαρχουν αλλα για το δικο σου δεν εχει βγει κατι αλλο εκτος απο αυτη που εχεις τωρα.

Αναβαθιση δηλαδη δεν γινεται αλλο.

Τη να κανουμε δινουν βαση σε αλλα κινητα.

Αν υπηρχε κατι δεν θα στο λεγαμε?

Εδω σου ειπαμε για το root.

Νομιζω τωρα να καταλαβες κατι.... ;)

Δημοσ.

Δηλαδη οταν βγαινει ενα καινουριο android δε μπορει να μπει σε ολα τα κινητα; ΔΕ κοροιδευω κανενα απλα δεν ασχοληθηκα ποτε περα απο μερικες αναζητησεις στο google. Και ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα. Νομιζα πως λειτουργουνε οπως τα πισι. Που μπορεις απλα να το κανεις φορματ και να βαλεις οποιο λειτουργικο θες εφοσον το "σηκωνει" το πισι.

Αλλα και παλι αυτο που δε καταλαβαινω ειναι που λες οτι για το δικο μου δεν εχει βγει android. Αφου το android ειναι λειτουργικο και μπαινει λογικα σε ολα τα smartphone γιατι να πρεπει να βγει συγκεκριμενα για καθε ενα κινητο;

Android(rom)υπαρχουν αλλα για το δικο σου δεν εχει βγει κατι αλλο εκτος απο αυτη που εχεις τωρα.

Μπορει να κανω χαζες ερωτησεις με αυτονοητες απαντησεις αλλα πραγματικα δε ξερω τη φιλοσοφια πισω απτα κινητα και πως λειτουργουν. Εκανα το ροοτ αλλα ακομα δε καταλαβα σε τι χρησιμευει εντελει. Μπηκα στο λινκ το xda και δε καταλαβα τιποτα. Τεσπα, αρα αυτο που πρεπει να κανω οπως λες ειναι να περιμενω μηπως βγει ανδροιδ για το κινητο μου; Καλως τοτε..

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και την υπομονη σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...