DiversionR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 να μη βγάλει και τις δύο ram μαζί γιατί τότε είναι που δεν θα του δείξει τίποτα (θα κάνει ένα μπιπ όλη την ώρα). Ας δοκιμάσει μία μία μπας και έχουν οι ram πρόβλημα.
kostasmak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτά που χετε προτείνει τα 'χω κάνει.Δεν καταλαβαίνω τι λέει ο φίλος να πατήσω το power button κάνα 5λεπτο. Επίσης σε απάντηση ότι αν βγάλω τις Ραμ θα κάνει μπιπ όλη την ώρα, εμένα δεν κάνει τίποτα.Σκετη νέκρα.Μόνο οι ανεμιστήρες γυρίζουν της gpu και τα fan.
DiversionR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτά που χετε προτείνει τα 'χω κάνει.Δεν καταλαβαίνω τι λέει ο φίλος να πατήσω το power button κάνα 5λεπτο. Επίσης σε απάντηση ότι αν βγάλω τις Ραμ θα κάνει μπιπ όλη την ώρα, εμένα δεν κάνει τίποτα.Νεκρά.Μόνο οι ανεμιστήρες γυρίζουν της gpu και τα fan. Α ναι;; ε τότε μάλλον δεν το κάνουν όλοι... τες πα.. Βεβαιώσου ότι όλα είναι κουμπωμένα σωστά και δεν βγαίνει κάτι απ τη θέση του. Αν για κάποιο λόγο κάτι δεν κάνει καλή επαφή ίσως να οφείλεται εκεί το όλο θέμα. Θα μου πεις βέβαια ότι οκ να μην έγινε καλή επαφή την πρώτη φορά αλλά και τη δεύτερη; -Ναι γιατί όχι, αν πχ στο καλώδιο του δίσκου έχει καλάσει το κλιπ και με το που κουνάς λίγο το pc φεύγει τότε γίνεται το κακό!! Αν και δύσκολο να είναι εκεί το θέμα για κοίταξε τα καλώδια και βεβαιώσου ότι είναι σωστά τοποθετημένα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά δοκίμασε την μητρική εκτός κουτιού μήπως βραχυκυκλωνει τίποτα, δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών η την ενσωματωμένη αν έχει, Λες ότι δοκίμασες το τροφοδοτικό πως το έκανες αυτό? Το μέτρησατε με πολυμετρο μήπως βγάζει λάθος τάσεις? Ξεκινά δοκιμές με 1μνημη την φορά σε διαφορετικά SLOT για να καλύψεις ενδεχόμενο να έχεις προβληματική μνήμη, προβληματικό SLOT μνήμης η συνδυασμό τον 2,αυτά αφού έχεις μια κάρτα γραφικών να ξέρεις ότι δουλεύει σίγουρα (δεν θεωρώ απίθανο να χάλασε η κάρτα σου μιας και μιλάμε για κάρτα 5ετιας τουλάχιστον Όσο για τον αν κάνει μπιπ στην εκκίνηση είσαι σίγουρος όταν έβαλες την νέα μητρική ότι συνδεσατε σωστά τα καλώδια του κουτιου?
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έτσι όπως ακούγεται το πρόβλημα μυρίζει κάποιος πυκνωτής από τροφοδοσία. Αν έχεις ένα άλλο τροφοδοτικό δοκίμασε να δεις αν το πρόβλημα επιμένει.
g0zekis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 .Δεν καταλαβαίνω τι λέει ο φίλος να πατήσω το power button κάνα 5λεπτο καθε φορτιο που υπαρχει στο κυκλωμα φευγει, συνηθως δουλευει.
kostasmak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά δοκίμασε την μητρική εκτός κουτιού μήπως βραχυκυκλωνει τίποτα, δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών η την ενσωματωμένη αν έχει, Λες ότι δοκίμασες το τροφοδοτικό πως το έκανες αυτό? Το μέτρησατε με πολυμετρο μήπως βγάζει λάθος τάσεις? Ξεκινά δοκιμές με 1μνημη την φορά σε διαφορετικά SLOT για να καλύψεις ενδεχόμενο να έχεις προβληματική μνήμη, προβληματικό SLOT μνήμης η συνδυασμό τον 2,αυτά αφού έχεις μια κάρτα γραφικών να ξέρεις ότι δουλεύει σίγουρα (δεν θεωρώ απίθανο να χάλασε η κάρτα σου μιας και μιλάμε για κάρτα 5ετιας τουλάχιστον Όσο για τον αν κάνει μπιπ στην εκκίνηση είσαι σίγουρος όταν έβαλες την νέα μητρική ότι συνδεσατε σωστά τα καλώδια του κουτιου? Λοιπόν το έβγαλα όλο το πράγμα από το κουτί.Γυμνό.Μετρησα με το πολύμετρο όπως σου είπα τις τάσεις που έδινε το τροφοδοτικό.Γειωσα πράσινο με μαύρο και άρχισα.(κίτρινο +12V, μπλε -12V , κόκκινο 5V κλπ κλπ).Απόκλιση να χε το πολύ 0.1V.Δηλαδή τίποτα στην ουσια.Εβγαλα τελείως τις Ram και έβαλα τις παλιές μου(4gb αντί για 8).Καμία διαφορα.Κάρτα γραφικών δεν έχω δοκιμάσει άλλη γιατί δεν έχω ευκαιρη. (Είχε φέρει ο φίλος μου όταν είχα την παλιά μοδερμπορντ που χε το θέμα και δεν άλλαξε κατι.).Κατά πάσα πιθανότητα ξανακαηκε ή καινούργια μητρική.Ή ερώτηση μου όμως είναι για πιο λόγο;Και να πάρω καινούργια από την εγγύηση μπορεί να ξανακάνει στο αψε σβησε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν το έβγαλα όλο το πράγμα από το κουτί.Γυμνό.Μετρησα με το πολύμετρο όπως σου είπα τις τάσεις που έδινε το τροφοδοτικό.Γειωσα πράσινο με μαύρο και άρχισα.(κίτρινο +12V, μπλε -12V , κόκκινο 5V κλπ κλπ).Απόκλιση να χε το πολύ 0.1V.Δηλαδή τίποτα στην ουσια.Εβγαλα τελείως τις Ram και έβαλα τις παλιές μου(4gb αντί για 8).Καμία διαφορα.Κάρτα γραφικών δεν έχω δοκιμάσει άλλη γιατί δεν έχω ευκαιρη. (Είχε φέρει ο φίλος μου όταν είχα την παλιά μοδερμπορντ που χε το θέμα και δεν άλλαξε κατι.).Κατά πάσα πιθανότητα ξανακαηκε ή καινούργια μητρική.Ή ερώτηση μου όμως είναι για πιο λόγο;Και να πάρω καινούργια από την εγγύηση μπορεί να ξανακάνει στο αψε σβησε.Εφόσον είναι καινούργια πάντως πίσω να την κοιτάξουν καλό είναι να δοκιμάσεις πρώτα μεγάλη κάρτα γραφικών κι μετά να την πας μήπως τα εφτυσε η κάρτα
g0zekis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν το έβγαλα όλο το πράγμα από το κουτί.Γυμνό.Μετρησα με το πολύμετρο όπως σου είπα τις τάσεις που έδινε το τροφοδοτικό.Γειωσα πράσινο με μαύρο και άρχισα.(κίτρινο +12V, μπλε -12V , κόκκινο 5V κλπ κλπ).Απόκλιση να χε το πολύ 0.1V.Δηλαδή τίποτα στην ουσια.Εβγαλα τελείως τις Ram και έβαλα τις παλιές μου(4gb αντί για 8).Καμία διαφορα.Κάρτα γραφικών δεν έχω δοκιμάσει άλλη γιατί δεν έχω ευκαιρη. (Είχε φέρει ο φίλος μου όταν είχα την παλιά μοδερμπορντ που χε το θέμα και δεν άλλαξε κατι.).Κατά πάσα πιθανότητα ξανακαηκε ή καινούργια μητρική.Ή ερώτηση μου όμως είναι για πιο λόγο;Και να πάρω καινούργια από την εγγύηση μπορεί να ξανακάνει στο αψε σβησε. πήγαινε να πάρεις καινούργια. αν το ξανακάνει φταίει το τροφοδοτικό. δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. edit μέσω εγγύησης πάντα.
arrows Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν το έβγαλα όλο το πράγμα από το κουτί.Γυμνό.Μετρησα με το πολύμετρο όπως σου είπα τις τάσεις που έδινε το τροφοδοτικό.Γειωσα πράσινο με μαύρο και άρχισα.(κίτρινο +12V, μπλε -12V , κόκκινο 5V κλπ κλπ).Απόκλιση να χε το πολύ 0.1V.Δηλαδή τίποτα στην ουσια.Εβγαλα τελείως τις Ram και έβαλα τις παλιές μου(4gb αντί για 8).Καμία διαφορα.Κάρτα γραφικών δεν έχω δοκιμάσει άλλη γιατί δεν έχω ευκαιρη. (Είχε φέρει ο φίλος μου όταν είχα την παλιά μοδερμπορντ που χε το θέμα και δεν άλλαξε κατι.).Κατά πάσα πιθανότητα ξανακαηκε ή καινούργια μητρική.Ή ερώτηση μου όμως είναι για πιο λόγο;Και να πάρω καινούργια από την εγγύηση μπορεί να ξανακάνει στο αψε σβησε. Kαι σωστές τάσεις να μέτρησες δεν λέει κάτι ή μάλλον είναι μια μονάχα ένδειξη, δεν ξέρεις τις διακυμάνσεις του ρεύματος υπο φορτίο όταν κάτι ζητάει amprere απο το κάθε rail ή κάθε συσκευή, να στο πώ αλλιώς είχα τροφοδοτικό στα χέρια μου που έδινε σωστές τάσεις αλλά όταν το άνοιξα είχε και τους δυο 200v πυκνωτές σκασμένους με τα λάδια τους να έχουν λούσει τον ανεμιστήρα του Πρέπει να αλλάξεις τροφοδοτικό και όχι να ψάχνεις λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, δεν σκάνε 2 μητρικές έτσι Eπίσης μήπως έχεις φορτώσει μια γραμμη με splitters, και δίνεις σε κάτι ενεργοβορό κλπ, σε κάθε περίπτωση το τροφοδοτικό φωνάζει απο μακριά στην περίπτωση σου 1
Dare-Devil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τι το ζορίζετε και του λέτε τι ίσως φταίει. Πήγε το tower στο πλαισιο και η διαγωνση ήταν μητρική. ΟΠΟΤΕ το ξαναπάει να το δούνε . Αν ήταν ελλατωματική η μητρική του την αλλάζουν αν ΔΕΝ ηταν μητρική το πρόβλημα και του κάναν λάθος διάγνωση τα λεφτά του πίσω .Ποιος ο λόγος να παιδευτεί μόνος του ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τι το ζορίζετε και του λέτε τι ίσως φταίει. Πήγε το tower στο πλαισιο και η διαγωνση ήταν μητρική. ΟΠΟΤΕ το ξαναπάει να το δούνε . Αν ήταν ελλατωματική η μητρική του την αλλάζουν αν ΔΕΝ ηταν μητρική το πρόβλημα και του κάναν λάθος διάγνωση τα λεφτά του πίσω . Ποιος ο λόγος να παιδευτεί μόνος του ; Εγώ άλλο καταλαβα, κάναν διάγνωση με γνωστό του αποφάσισαν ότι είναι μητρική και πήγαν μητρική επεξεργαστή για έλεγχο στο πλαίσιο όχι ολόκληρο Tower
Dare-Devil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ άλλο καταλαβα, κάναν διάγνωση με γνωστό του αποφάσισαν ότι είναι μητρική και πήγαν μητρική επεξεργαστή για έλεγχο στο πλαίσιο όχι ολόκληρο Tower Λέει στο αρχικό του ποστ "...Το παω στο Πλαίσιο και έβγαλαν διάγνωση ότι είχε καεί ή μητρική" . Για αυτό το λέω !
Pontikaskorinthos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πάντως, κι εγώ ρεύματα ψηφίζω. Κάτι βραχυκυκλώνει α) η μητρική κάθεται καλά; τα stands είναι στη θέση τους; β) μήπως ακουμπάει κάπου στην πλευρά του i/o shield; γ) μήπως έχει λυγίσει ή έχει χτυπηθεί κάπου το backplate ; (αν έχει) δ) περίεργο αυτό που θα πω αλλά μου έχει συμβεί ... Η κάρτα είναι λίγο βαριά, μήπως δεν κάθεται καλά στην PCI; μου έχει τύχει να καίγονται Boards από αυτό..... Και ανέφερες ότι έκανε κάτι περίεργα στην οθόνη πριν καεί τη δεύτερη φορά. 1
kostasmak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Τελικά παιδιά ήταν η 5850.Τα φάγε τα ψωμιά της.Ήταν το μόνο που δεν είχα ανταλλακτικό να χρησιμοποιησω.Τελικά βρήκα είχα ξεχασμένη μια Geforce 6600 GT κάπου και είμαι με αυτή τώρα. Δεν υπάρχει πολύ ρευστό για αγορά τώρα.Απλά με παραξένεψε γιατί κάηκε με διάφορα 2 μερών με μητρική.Τυχαίο μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα