Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Προ μιας εβδομάδας μόλις ο υπολογιστής τα κακαρωσε κανονικά.Και αναλυω.Εκεί που παταω το τιμημένο το κουμπάκια παίρνει κανονικά μπρος αλλά σήμα 0 στην οθόνη.Κανονικά αναμμένος αλλά ή οθόνη μαύρη μαυριλα.Λέω ωραία εδώ είμαστε.Με τα πολλά αφού βοήθησε και ένας φίλος να δούμε τι φταίει, βγαλαμε βαλαμε αλλά εξαρτήματα να δούμε τι φταίει και καταλήξαμε στο μητρική ή επεξεργαστής.Το παω στο Πλαίσιο και έβγαλαν διάγνωση ότι είχε καεί ή μητρική.Ωραία λέω 5 χρονακια ήταν αυτά θα ήθελε αλλαγή.(Ή μητρική ήταν μια 890XA-UD3 της Gigabyte).Αλλαζω μητρική αγοράζω μια 970Α-UD3P της ίδιας εταιρίας.Την βάζω πάνω, βάζω τα εξαρτήματα όλα κομπλε παταω κουμπακι και άνοιξε το θηρίο. Όλα ρόδινα και όλα ωραία μετά από ένα 24ωρο σχεδόν ανοιχτό αποφασιζω να το κλείσω.Την άλλη μέρα παω να το ανοιξω, πάλι μαυριλα ή οθόνη.Λέω δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.Κάνω ρισετ μια φορά και ξεκίνησε κανονικά...Ε την τρίτη φορά που πήγα να το ανοιξω δεν άνοιξε ποτέ.Έκανα ρισετ πήγε να δείξει εικόνα στην οθόνη(έδειξε το σήμα της gigabyte και τα windows αλλά έκανε κάτι παράσιτα σαν να τρεμοπαιζε ή οθόνη)και μετά μαυριλα πάλι.(Δεν πρόλαβα να δω επιφάνεια εργασίας).Τεσπα με τα πολλά επειδή χρησιμοποιώ πολυμπριζο επειδή έχω κάτι εξωτερικούς σκληρούς συνδεμένος το βγάζω και βάζω μόνο οθόνη και κουτί σε πρίζες(όχι πολυμπριζο).Δεν έδειξε σήμα ποτέ.Ή ζημιά έγινε πάλι.Ή λογική ή δικιά μου λέει ότι το πολυμπριζο έκαψε ότι έκαψε.Αυτό που με καίει είναι άλλο όμως.Πάλι 100 ευρώ για μητρική δεν μπορώ να δώσω.Εγγύηση προφανώς έχω, αλλά μόνο για την μητρική.Θα κάνουν τίποτα από το πλαίσιο ή τα τσεπωσανε τώρα και ούτε που θα με ξέρουν.Πραγματικά είμαι να τα σπασω όλα σήμερα.Είμαι και σε περίοδο εξεταστικής και έχω διπλά νεύρα.Τι πιστεύετε ρε μάγκες;

Δημοσ.

εμένα το πρόβλημα σου με κάνει να πιστεύω οτι υπάρχει πρόβλημα στις μνήμες ram..δοκίμασε [με προσοχή πάντα] να τις βγάλεις και να τις ξανά βάλεις.Αν έχεις 2 δοκίμασε να βάλεις μόνο τη μια για να δεις αν έχει θέμα κάποια μνήμη..Ίσως και να μην φταίει αυτό αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις..

Δημοσ.

Πρόβλημα με το ρεύμα μου μυρίζει.. Κάνε κανένα διαγνωστικό στο τροφοδοτικό να δεις ότι δίνει σωστό ρεύμα σε όλα τα υποσυστήματα και άλλαξε πολύμπριζο με ένα ασφαλείας. Αν δεις ότι το τροφοδοτικό είναι κομπλέ ξεκίνα έλεγχο για τα υποσυστήματα (ram,cpu,gpu) κλπ..

• Like 2
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό το είχα ελέγξει την προηγούμενη φορά με την άλλη μητρικη, έδινε σωστά ρευμα. Όπως και όλα τα εξαρτηματα τα χα αντικαταστήσει με αλλά και πάλι δεν ξεκίναγε.Το πολυμπριζο σίγουρα θα το αλλάξω αλλά όπως έγραψα και παραπάνω δοκιμασία το pc με 2 μπριζες σπιτιού και πάλι δεν έδειχνε τίποτα.Ή εγγύηση καλύπτει την μητρική;Επίσης κάτι άλλο.Αν βάλω το κουτί στην τηλεόραση μόνο με hdmi(χωρίς οθόνη )θα έπρεπε να δείχνει κάτι ή όχι;

Δημοσ.

Αν το πολύμπριζο πρόλαβε να κάνει τη δουλειά του τότε όπου και να τον βάλεις στο τέλος δεν θα αλλάξει κάτι. Η εγγύηση πρέπει να καλύπτει τη μητρική (πες τους το έλαβα στην πρίζα, δούλεψε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια, δηλαδή τζάμπα χρήματα έδωσα;; Μόλις τους το πεις αυτό στην αλλάξανε μπαμ-μπαμ). Με hdmi δεν ξέρω τι παίζει αλλά αφού δεν δείχνει στην οθόνη του pc σου δεν νομίζω να δείξει ούτε στην tv.

Πόσα watt τροφοδοτικό έχεις;

Δημοσ.

ΑΑ μια χαρά είναι (φαντάζομαι πως δεν θα έχεις απάνω την titan να ρουφάει 1 κιλοβατώρα το λεπτό χαχα). Αλλάζεις πολύμπριζο λοιπόν και καλού κακού να κάνεις έναν έλεγχο στα υποσυστήματα μήπως κάποιο έχει πρόβλημα. Γιατί αν ξαναδημιουργήθηκε πρόβλημα θα σου κάψει ξανά κάτι!!

Δημοσ.

Επίσης θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο.Ή μητρική από την Παρασκευή που την έβαλα ολοκαινουργια και πήρε μπρος, δεν έκανε μπιπ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.Ούτε την πρώτη φορά που άνοιξε κανονικά ο υπολογιστής.Είναι φυσιολογικό;

Δημοσ.

Ψηφιζω τροφοδοτικο. Πολυ δυσκολο δυο μητρικες να καηκαν απο το ρευμα και το τροφοδοτικο να μη εσωσε κατι.

edit. Εγγυηση εχεις κανονικα. μπορει να ηταν και ελαττωματικού η μητρικη.,

• Like 1
Δημοσ.

Ψηφιζω τροφοδοτικο. Πολυ δυσκολο δυο μητρικες να καηκαν απο το ρευμα και το τροφοδοτικο να μη εσωσε κατι.

edit. Εγγυηση εχεις κανονικα. μπορει να ηταν και ελαττωματικού η μητρικη.,

Και εγώ αυτό σκέφτομαι.... Το pc τώρα φίλε λειτουργεί; δηλαδή αν πατήσεις το power ανάβει αλλά δεν βγάζει κάτι στην οθόνη;; ή δεν ανάβει καθόλου;

Δημοσ.

βγαλε πρίζα. βγαλε usb. μόνο καλώδιο οθόνης. βγαλε dvd. μονο σκληρο ασε. βγάλε και τις δυο ραμ

πατα κανενα 5λεπτο το power button. ξανασυνδεσε. λογικα θα δουλευει.

αν οχ

δοκιμαζεις αλλη gpu

μετα λογικα motherboard που θα την εκαψε το psu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...