johnmegarythmos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 καλημέρα ένας γνωστός μου έχει το εν λόγο κινητό και πρόβλημα με το ρολόι , πιο συγκεκριμένα λοιπόν όταν κλειδώνει το πληκτρολόγιο και το ξεκλειδώνει και βάζει μοτίβο να το ξεκλειδώσει έχει την σωστή ώρα μετά όταν το ξεκλειδώνει η ώρα που έχει δίπλα στην μπαταρία πάει λάθος και ενώ πάει στις ρυθμίσεις να την αλλάξει και ενώ αλλάζει δεν αλλάζει. τι πρέπει να κάνει? μπορεί να κάνει φορματ ? ή επαναφορά εργασιακών ρυθμίσεων να αποκατασταθεί η βλάβη? εγώ του απενεργοποιήσα την αυτόματη ζώνη ώρας και την ώρα από το δίκτυο και δεν άλλαξε κάτι. τι μπορεί να κάνει? σκέφτομαι μήπως είναι κανένα κόλλημα του συστήματος με ιό ή από καμία εφαρμογή από το μάρκετ, υπάρχει περίπτωση? επίσης κανόνικα δεν είναι Linux και δεν κολλάει ιούς έτσι δεν είναι? . μπορεί να σταματήσει το ρολόι να μην εμφανίζεται και να κατεβάσει κάποιο ρολόι από το market και να γλύτωσει το format? .
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το εχω ξαναδει αυτο σε αλλο κινητο αλλα νομιζω δεν εγινε κατι. Ισως ειναι bug του ρολογιου.... Για βαλτε αλλο απο το Play store να δειτε το κανει? Παντος για ιο δεν το νομιζω...
johnmegarythmos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 σε ευχαριστώ πολύ μου είπε ό γνωστός μου ότι έβγαλε την κάρτα μνήμης και έστρωσε το ρολόι και εγώ σκεφτόμουνα να κατεβάσει κάποιο ρολόι από το market .
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ωραια το ακουσαμε και αυτο..... Αφου ειναι ενταξει παλι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα