Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εδώ και 1-2 μήνες έχω παρατηρήσει πρόβλημα στην ADSL (Forthnet) γραμμή μου , έχω χαμηλές ταχύτητες και αρκετά disconnects. Αφου επικοινώνησα με forthnet ηρθαν 1-2 φορες μαζί με οτε. Να μην τα πολυλογώ το πόρισμα ειναι, οτι δεν μπορούν να το διορθώσουν και αν θέλω μπορώ να φύγω χωρίς καμια υποχρεώση (υπολοιπο συμβολαίου κλπ κλπ).

Τους το ζήτησα εγγράφως και εδω ειναι η απάντηση τους.

Forthnet.jpg

Οι ερωτήσεις μου ειναι για οποιον και αν καταλαβαίνει:

- Καταλαβαίνει κανείς "ποιος" ειναι υπεύθυνος για το πρόβλημα?

- Αν ειναι ο ΟΤΕ και ΟΝΤΩΣ δεν διορθώνεται, σε οποιον πάροχο και να πάω πάλι το πρόβλημα το ιδιο δεν θα ειναι? Άρα και σε ΟΤΕ να πάω δεν θα αλλάξει κάτι σωστά?

ΥΓ. Εχω αυτή την σύνδεση απο το 2004 και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. Δεν ειναι καινούρια

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ο οτε σου έλυσε το πρόβλημα απο οτι αναφέρετε, δηλαδη αλλαγη κεντρικου απερχομενου και η ταχύτητα ειναι το ιδιο χαμηλή προφανώς κατι αλλο ειναι

Πρόταση μου πήγαινε στον οτε να ησυχάσεις

• Like 1
Δημοσ.

Έψαξες μήπως φταίει κάτι στη δική σου καλωδίωση?Είχα το ίδιο πρόβλημα περίπου στην forthnet και μου είχαν πει ότι υπάρχει περίπτωση να μην φτιαχτεί ποτέ, οπότε και θα μπορούσα να φύγω.!

Εμένα τελικά αφού ήρθε ο οτε 3 φορές νομίζω, κ μετά από τεράστια πίεση από μέρος μου κ καθημερινά τηλέφωνα και πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ καιρο, φτιάχτηκε το πρόβλημα..!

Πάντως, ακόμα κ έτσι γύρισα στον οτε μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία και μου έγινε καλή προσφορά..Προς το παρόν δεν το μετάνιωσα..

Δημοσ.

Φυσικά το έψαξα, την πρώτη φορά που ηρθε ο τεχνικός την forthnet, εξυπηρετικότατος μπορω να μπω, εκανε μετρήσεις απο το κουτι με το καλώδιο στην εισοδο της πολυκατοικιας (σαν λεμε σχεδον εξω στο πεζοδρόμιο) μέχρι την πρίζα μου και μου λεει δεν υπάρχει προβλημα. Το πρόβλημα ειναι απο το κουτί του ΟΤΕ μέχρι την είσοδο του σπιτιου, αρα μου λεει ειναι του ΟΤΕ.

Παρεπιπτόντως το καφάο του ΟΤΕ ειναι στα 15 μετρα απο το σπιτι μου.

Για αυτο μου κανει εντύπωση η επισημη απάντηση της forthnet οτι δεν μπορει να γινει τιποτα. 2 πράγματα πάνε στο μυαλό μου.

1) Ειναι κάτι χοντρό και μηπως σε αυτες τις περιπτώσεις πρεπει η fothnet να δώσει καποιο μεγαλούτσικο ποσό για την επιδιορθωση/αλλαγή στα καλώδια (και κανουν την παπια)

2) Οντως δεν μπορει να φτιαχτεί αρα οπου και να παω ειμαι καταδικασμένος.

Δημοσ.

Αρχηγέ μου να ξέρεις ότι ανάλογα την περιοχή που είσαι μπορεί να μην υπάρχουν πολλά ελεύθερα κεντρικά ή απερχόμενα, οπότε ακόμα κ αν σε αλλάξουν να παίζεις το ίδιο ή χειρότερα απ ότι είσαι. Μπορεί αν γίνεις πελάτης οτέ κ το ανοίξεις ξανά το θέμα να φτιαχτεί μπορεί κ όχι. Η απόφαση είναι καθαρά δική σου. Είναι μεγάλη η μειωμένη ταχύτητα που έχεις πλέον;

Δημοσ.

Δεν ειναι περίεργο οτι "ξαφνικα" απεκτησα προβλημα? Οτι εδω και 11 χρονια παιζω μια χαρα?

Μεχρι προσφατα, ημουν μεταξυ 10-12 Mbps, τώρα βλεπω κατι 2...3... κανω κανα DC και μπορει να παει στο 6-7

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως αν πας στον οτε, θα μπορείς να τους "παίξεις" "μπαλίτσα" πιο εύκολα και να τους πιέσεις, αφού πλέον θα είσαι πελάτης τους + ότι μόλις δηλώσεις βλάβη την άλλη μέρα έρχεται τεχνικός.

Νομίζω ότι είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα να παω ΟΤΕ το θεμα μου ειναι πως μπορω να σιγουρεψω οτι θα ειμαι οκ και δεν θα συνεχισω να εχω το προβλημα. Αν θα το εζω δεν υπαρχει λογος να φυγω. Αν ρωτησω στον οτε κατα 99% θα μου πουν οτι θα ειμαι οκ προκειμενου να με παρουν πελατη

Δημοσ.

Από πριν δεν μπορείς να το ξέρεις, απλά θα έχεις την ευκαιρία να μιλάς άμεσα με τον διαχειριστή της γραμμής και τους τεχνικούς, με ότι αυτό συνεπάγεται, και όχι να περιμένεις τι θα πει η forthnet στον οτε κ ο οτε στην forthnet..!

Εννοείται πως αν ρωτήσεις στο εμπορικό τμήμα θα σου πουν ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ο μόνος που θα μπορούσε να σου πει την αλήθεια είναι κάποιος τεχνικός του οτε φαντάζομαι..!

Δημοσ.

Δεν ειναι περίεργο οτι "ξαφνικα" απεκτησα προβλημα? Οτι εδω και 11 χρονια παιζω μια χαρα?

Μεχρι προσφατα, ημουν μεταξυ 10-12 Mbps, τώρα βλεπω κατι 2...3... κανω κανα DC και μπορει να παει στο 6-7

Είναι τόσο περίεργο όσο το να αρρωστήσει ξαφνικά κάποιος ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μια χαρά και δεν είχε αρρωστήσει.

Το ότι κάτι δεν έχει συμβεί έως τώρα δεν αποτελεί και τεκμήριο ότι δεν θα συμβεί σήμερα, αύριο, μεθαύριο (μπορεί και ποτέ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...