nikosfazer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 καλημερα δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να γραψω αυτο αλλα δεν ειδα κατι αλλου.εχω ενα pc και εχω και ενα γιο 4 χρονων και κανι τα δικα του πανω σε αυτο.δεν εχω την τρελη πειρα πανω σε pc μαλλον προς το ασχετος παω αλλα μαλλον εχω κολλησει τα παντα στο pc apo ekei poy mpainei.den μπορω να μπω σε σελιδες και μου βγαζει την σελιδα και μου βαζει διαφιμησεις η αλλες σελιδες.δεν ξερω τι να κανω.του εχω κανει αρκετες φορες επαναφορα συστηματος αλλα και παλι τιποτα.για αντιβαριους εχω το avast free αλλα μαλλον δεν κανει δουλεια.τι μπορω να κανω?ευχαριστω
Demon Lord Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλε μου. Δοκίμασε κάνοντας ένα scan με το adwcleaner για αρχή. Μόλις κάνει το έλεγχο, κάνεις καθαρισμό (clean), restart και μας λες τι έγινε (αν εξακολουθεί το πρόβλημα). https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ Έδιτ: αν δε μπορείς να το κατεβάσεις καθόλου δοκίμασε να το κατεβάσεις από άλλο pc και ν το μεταφέρεις στο "μολυσμένο" με ένα στικάκι.
nikosfazer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 demon το κατεβασα κανονικα και εκανα οτι ειπες.εκανε ρεσταρτ το pc και μου εβγαλε ενα σημειωματαριο με κατ ι που εσβησε.δεν ξερω αν εκανε δουλεια.ελπιζω να εκανε.αλλα απ[ο την αλλη το pc moy μετα που το παρελαβε και ο μικρος εχει γινει αρκετα αργος.λες να καταφερε τιποτα και εκει?
Demon Lord Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Χμμμμ δεν ξέρω. Ίσως έχει πολλά "άχρηστα" προγράμματα στην εκκίνηση, ίσως να ναι κάποιος ιός που να χρειάζεται κάποιο άλλο πρόγραμμα τύπου malwarebytes. Σε πρώτη φάση έκανε δουλειά το adwcealer;
S0f0s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Φίλε δοκίμασε να βάλεις το Ccleaner. Αν το κατεβάσεις μπορώ να σου πω τι να κοιτάξεις και να το κλείσεις. Μάλλον τρέχουν κάποια προγράμματα στο background τα οποία μπορεί να είναι κακογραμμένα ή οτιδήποτε άλλο. Απο εκεί μπορείς ευκολα ναα τα ελεγξεις. Επίσης καθαρίζει και επαναφέρει κάποια βασικά αρχεία του υπολογιστή. Μετα κοίτα και από χώρο στον σκληρό πως είναι το μηχάνημα.
nikosfazer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 demon κατι εκανε αυτο που ειπες.δεν μου ανοιγουν πλεον οι σελιδες και οι διαφημισεις.οσο για το αργος εκει μαλλον ειναι λιγο.σοφος εσυ λες να κατεβασω και το Ccleaner?ες να κανει δουλεια αυτο?
flik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το Ccleaner δεν θα σου κάνει πιο γρήγορο τον υπολογιστή. Είναι καλό πρόγραμμα, καθαρίζει άχρηστα/προσωρινά αρχεία του υπολογιστή. Επίσης βοηθάει να δεις μια πιο πλήρη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων, αν και συνήθως είναι τα ίδια που φαίνονται στον πίνακα ελέγχου. Επίσης, πιο χρήσιμο, βλέπεις ποια προγράμματα ξεκινούν με τον υπολογιστή. 1. Πρώτα, πρέπει να βγάλεις όλα τα προγράμματα που δεν είναι απαραίτητα. Συνήθως εκεί είανι το πρόβλημα, σε προγράμματα κακογραμμένα, ή που περιέχουν pup, toolbars, ενίοτε και adware. Κάντο απο τον πίνακα ελέγχου, ή απο ccleaner, η με πρόγραμμα που μετά σαρώνει και εναπομείναντα αρχεία απο τα προγράμματα, όπως το revo uninstaller, ή το GeekUninstaller. 2. Ήδη καθάρισες με AdwCleaner, εγώ θα σου έλεγα κατέβασε, βάλε την free έκδοση, όχι την trial του Malwarebytes και σκάναρε και με εκείνο. 3. Απο όσα προγράμματα έμειναν, με το ccleaner, ή απο το msconfig δες ποια προγράμματα ξεκινούν με τον υπολογιστή, και εκτός απο αυτά που θες απαραίτητα να ξεκινούν, και απο βοηθητικά προγράμματα που χρειάζονται τακτική ενημέρωση όπως το java update checker, flash update ή browser update που πιθανον να έχεις, απενεργοποίησε όσα μπορεις. Μπορείς μετά να ενεργοποιήσεις. Ή αν θες βάλε screenshot με την λίστα να σου πούμε. 4. Κράτα το σύστημα όσο πιο καθαρό μπορείς, το ίδιο και τους browsers. Βγάλε toolbars, addons όσα μπορείς απο browsers. Και ένα ελαφρύ antivirus, το avast αν είανι ενημερωμένο είανι καλό. Πρόσεχε στο subscription μην λήξει μόνο, ΄΄οταν λήξει κάνε ανανέωση συνδρομής, δωρεάν. 3
rfc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αφου το πισι ειναι αδιαφορο και για ψυχαγωγικη χρηση μπορεις να του κανεις ενα φορματ να τελειωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα