Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την ομάδα του insomnia και καλώς σας βρήκα!

Θέλω την συμβουλή σας σχετικά με το ταμπλετ που αναφέρω,δεν το ενεργοποιήσαμε για κανα δίμηνο και τώρα δεν ανάβει.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

Επεξ/σία από taniak
Δημοσ.

Το χω βαλει στον φορτιστη εδω και μια ωρα αλλα ουτα εικονιδιο μπαταριας βγαινει ουτε δειχνει σημεια ζωης.

ΥΣ.δοκιμασα με 3 διαφορετικους φορτιστες οποτε σιγουρα το προβλημα δεν βρισκεται στον φορτιστη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για το λινκ,το ειχα δει και γω ψαχνοντας για λυση.Δεν μπορω να βρω χαραμαδα για να το ανοιξω απο πουθενα...και φοβαμαι οτι θα το σπασω.

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=asus+memo+pad+7&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjljaHovLjKAhUBECwKHfU3B3oQ_AUIBygB&biw=360&bih=563#imgrc=p19-h-X79cXI5M%3A

Η "χαραμαδα" που λες υπαρχει... Εκει ακριβως που συναντα η οθονη το πισω καλυμμα...

Αν εχεις πενα απο μουσικο οργανο καλως, αλλιως με ενα λεπτο μαχαιρακι στην μεση του πλαινου...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα βιντεακια και επιασα τι πρεπει να κανω ( βγαζω απο την θεση του εκεινο το μικρο κομματακι με τα καλωδιακια και το ξαναβαζω χωρις να ξεενωσω τα καλωδια) ειδα και την εξτριμ εκδοχη πως να ενεργοποιησω την μπαταρια ενωνοντας τα καλωδιακια του ξεκοιλιασμενου φορτιστη (μαυρο κοκκινο)απευθειας με τα καλωδιακια της μπαταριας,μα δεν μπορω να το ανοιξω!Επιστρατευσα κατσαβιδια,και αλλα αιχμηρα αντικειμενα αλλα δεν ανοιγει!

Απ' οτι βλεπω την λυση θα την δωσει ο τεχνικος.

Επεξ/σία από taniak
Δημοσ.

Ειδες βιντεακια και επιασες τι πρεπει να κανεις... Αλλα δεν το κανεις... Δεν ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξει... Ξεκινα απο την μεση των πλαινων... Μεχρι να ακουσεις το πρωτο κλικ ειναι... Επειτα θα καταλαβεις το πως... Οταν και αν το ανοιξεις, αφαιρεσε το φισακι της μπαταριας(το μικρο κομματακι που λες με τα καλωδια) με προσοχη. Καθως αυτο ειναι βγαλμενο, κρατα πατημενο το power button μερικα δευτερα για να αποφορτισει. Επειτα ξανα κουμπωνεις και αφου φορτισει λιγο , δοκιμαζεις αν ανοιγει

Δημοσ.

Το πηγα σε τεχνικο, ειχε σπασει στο ταμπλετ η υποδοχη που εμπαινε το βυσμα του φορτιστη και δεν ηταν θεμα μπαταριας.Οποτε θα μου βαλει καινουριο.

Ευχαριστω παντως για την βοηθεια

Δημοσ.

5€ γιατι μου ξαναενεργοποιησε την μπαταρια/ταμπλετ και μου ειπε οτι μπορω να κανω καμια πατεντα μονη μου ωστε να πιεζετε το βυσμα στην υποδοχη και να κανει επαφη.Εννοειται πως δεν θα καθομουν να δω αλλα 10 βιντεακια "πως να μεινει το βυσμα στην θεση του"οποτε του ζητησα να μου βαλει μια νεα η οποια κανει 10€ .Συνολο 15€

• Like 2
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Στο ίδιο μήκος κι εγώ, έχω ASUS Memo Pad 7 και κολλάει στο σημείο της έναρξης, πριν μπει στο ''περιβάλλον'' του android.

Δεν υπάρχει πρόβλημα φόρτισης, φορτίζει κανονικά.

Επειδή κολλάει, κανω restart αλλά δεν ανοιγει και παλι.

Για να αποφυγουμε λοιπον το...10ευρω σε καποιον ειδικό :D, εχετε να προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Marasss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...