taniak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την ομάδα του insomnia και καλώς σας βρήκα! Θέλω την συμβουλή σας σχετικά με το ταμπλετ που αναφέρω,δεν το ενεργοποιήσαμε για κανα δίμηνο και τώρα δεν ανάβει.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από taniak
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βαλε το στην φορτιση για κανα διωρο και μετα δοκιμασε να το αναψεις.. Καλως ηρθες Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από tsilitheo1
taniak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το χω βαλει στον φορτιστη εδω και μια ωρα αλλα ουτα εικονιδιο μπαταριας βγαινει ουτε δειχνει σημεια ζωης. ΥΣ.δοκιμασα με 3 διαφορετικους φορτιστες οποτε σιγουρα το προβλημα δεν βρισκεται στον φορτιστη.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 https://m.youtube.com/watch?v=2I1bjttpul0 Δοκιμασε αυτο αν το "εχεις"..
taniak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω για το λινκ,το ειχα δει και γω ψαχνοντας για λυση.Δεν μπορω να βρω χαραμαδα για να το ανοιξω απο πουθενα...και φοβαμαι οτι θα το σπασω.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 https://www.google.gr/search?q=asus+memo+pad+7&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjljaHovLjKAhUBECwKHfU3B3oQ_AUIBygB&biw=360&bih=563#imgrc=p19-h-X79cXI5M%3A Η "χαραμαδα" που λες υπαρχει... Εκει ακριβως που συναντα η οθονη το πισω καλυμμα... Αν εχεις πενα απο μουσικο οργανο καλως, αλλιως με ενα λεπτο μαχαιρακι στην μεση του πλαινου... 1
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αν το "ξεκοιλιασες" προσεχε τι θα σκανταλεψεις εκει... Με προσοχη μην κοψεις καμια καλωδιοταινια
taniak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειδα βιντεακια και επιασα τι πρεπει να κανω ( βγαζω απο την θεση του εκεινο το μικρο κομματακι με τα καλωδιακια και το ξαναβαζω χωρις να ξεενωσω τα καλωδια) ειδα και την εξτριμ εκδοχη πως να ενεργοποιησω την μπαταρια ενωνοντας τα καλωδιακια του ξεκοιλιασμενου φορτιστη (μαυρο κοκκινο)απευθειας με τα καλωδιακια της μπαταριας,μα δεν μπορω να το ανοιξω!Επιστρατευσα κατσαβιδια,και αλλα αιχμηρα αντικειμενα αλλα δεν ανοιγει! Απ' οτι βλεπω την λυση θα την δωσει ο τεχνικος. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από taniak
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ειδες βιντεακια και επιασες τι πρεπει να κανεις... Αλλα δεν το κανεις... Δεν ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξει... Ξεκινα απο την μεση των πλαινων... Μεχρι να ακουσεις το πρωτο κλικ ειναι... Επειτα θα καταλαβεις το πως... Οταν και αν το ανοιξεις, αφαιρεσε το φισακι της μπαταριας(το μικρο κομματακι που λες με τα καλωδια) με προσοχη. Καθως αυτο ειναι βγαλμενο, κρατα πατημενο το power button μερικα δευτερα για να αποφορτισει. Επειτα ξανα κουμπωνεις και αφου φορτισει λιγο , δοκιμαζεις αν ανοιγει
taniak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το πηγα σε τεχνικο, ειχε σπασει στο ταμπλετ η υποδοχη που εμπαινε το βυσμα του φορτιστη και δεν ηταν θεμα μπαταριας.Οποτε θα μου βαλει καινουριο. Ευχαριστω παντως για την βοηθεια
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ησουν εκει οταν το ανοιξε;;;. Χλωμο το βλεπω να εσπασε το βυσμα καθως "κοιμοταν" επι δυο μηνες
coolerman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ενημερωτικά πόσο "κοστόλογισε" την ζημιά;;;
taniak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 5€ γιατι μου ξαναενεργοποιησε την μπαταρια/ταμπλετ και μου ειπε οτι μπορω να κανω καμια πατεντα μονη μου ωστε να πιεζετε το βυσμα στην υποδοχη και να κανει επαφη.Εννοειται πως δεν θα καθομουν να δω αλλα 10 βιντεακια "πως να μεινει το βυσμα στην θεση του"οποτε του ζητησα να μου βαλει μια νεα η οποια κανει 10€ .Συνολο 15€ 2
Marasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Στο ίδιο μήκος κι εγώ, έχω ASUS Memo Pad 7 και κολλάει στο σημείο της έναρξης, πριν μπει στο ''περιβάλλον'' του android. Δεν υπάρχει πρόβλημα φόρτισης, φορτίζει κανονικά. Επειδή κολλάει, κανω restart αλλά δεν ανοιγει και παλι. Για να αποφυγουμε λοιπον το...10ευρω σε καποιον ειδικό , εχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2016 από Marasss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα