Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χαίρεται, καλή χρονιά και τα συναφή!

Ερώτηση, μάλλον χαζή αλλά την κάνω.

Έχω τέλεια λήψη σήματος από δυο wifi, μπορώ να συνδεθώ και στα δύο ταυτόχρονα, από το ίδιο pc και να κατεβάζω p2p?

Αν ναι πως; Έχω και 2ο wifi adapter αν χρειάζεται.

Δημοσ.

Στη γενική περίπτωση θα χρειαστείς ένα load balancer (ο οποίος μπορεί να τρέχει και στο δικό σου μηχάνημα, εξαρτάται τι λειτουργικό σύστημα τρέχεις) ο οποίος θα στέλνει τα πακέτα -με κάποιες παραμέτρους- από το ένα ή από το άλλο interface. Στα BSD μπορείς να το κάνεις με pf και route-to, στο Linux με iptables, στα windows με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό και αυτό (που δεν ξέρω αν παίζουν γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ).

Δημοσ.

Πειραματίστηκα με το speedify αλλά δε νομίζω να μου κάνει δουλειά..

Παραθέτω δύο φώτο από speedtest με speedify σε διαφορετικούς servers.

1o

2o

Και δύο wifi με διαφορά ορόφου ίδιας εταιρίας, Να σημειωθεί ότι στο 2ο wifi, η προηγούμενη εταιρία ήταν Hellas On Line και είχα ταχύτητες 11Mbps.

1ο

2ο

CYTA εώς 24Μbps και δίνουν 2,94Mbps. Απλά απαράδεκτοι σε όλα τους.

Για αυτό έψαχνα κάποια λύση να τα συνδιάσω τα δύο wifi μπας και έχω κάμποση καλύτερη ταχύτητα...

Κάθε δοκιμασμένη πρόταση δεκτή. Τουλάχιστον ξέρω πως το speedify τουλάχιστον σε εμένα δε.. Πιάνει την ταχύτητα του ελαχίστου για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Δεν συνδυαζονται ετσι απλα οι συνδεσεις

1+1=2 αυτο δεν υπαρχει

Υπαρχει ....ανοιγεις ενα βιντεο πχ παιρνει το 1 ανοιγεις αλλο ενα βιντεο παιρνει το αλλο 1

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συνδυαζονται ετσι απλα οι συνδεσεις

1+1=2 αυτο δεν υπαρχει

Υπαρχει ....ανοιγεις ενα βιντεο πχ παιρνει το 1 ανοιγεις αλλο ενα βιντεο παιρνει το αλλο 1

Ευχαριστώ για την κατατόπιση. Με το network manager δουλεύεις εσυ;

Δημοσ.

Στα τορρεντς θα δεις διαφορα και τα 2 αυτα που προτεινε ο κουκος δουλευουν μια χαρα, το speedify θελει ομως την αγοραστη εκδοση

Δημοσ.

Connectify Dispatch χρησιμοποιώ, στα torrents μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος.

Ναι, το speedify ειναι αυτο τωρα πια, ονομαστηκε ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...