Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα insomnia,

Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα με τον υπολογιστή μου.Τρώω καθημερινα 2ψήφιο αριθμό blue screen.Δοκίμασα και windows 7 και 10 και μου βγάζει σχεδόν τα ίδια.

Blue screen που έχω καταγράψει:

0x0000001a

0x0000003b

0x00000050

0x000000109

0x0000007e

Η ερώτηση μου είναι αν έχω κάποιο πρόβλημα με hardware,γιατί όσο και να προσπαθώ δεν σταματάνε.

Δημοσ.

Για αρχή τρέξε memtest για τις μνήμες. Ο ένας κωδικός αφορά τις μνήμες.

Έκανα memory test diagnostic και δεν μου έβγαλε πρόβλημα στις Ram. To memtest έχει κάποια διαφορά;

Δημοσ.

Μήπως πείραξες τίποτα στο Bios? Δοκίμασε ένα clear cmos

Το σκέφτηκα,αν και δεν το έχω κάνει ακομα. Γενικά δεν πειράζω bios γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου και φοβάμαι μην κάνω πατατα,αλλιώς θα είχα δοκιμάσει να τα κάνω και update. 

με λίγα λόγια είναι σίγουρα θέμα του software και δεν χρειάζεται να χαλάσω τα λεφτάκια μου;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πριν 1 μήνα τελείωσε η εγγύηση του υπολογιστή...

Δημοσ.

Μήπως αυτά τα tests σε βοηθήσουν;

http://www.mypchealth.co.uk/GuideTests.php

Θα το κοιτάξω αλλά όλα τα bs λένε ότι είναι πρόβλημα λογισμικού εκτός από ένα για RAM που τις τσέκαρα και δεν μου έβγαλαν πρόβλημα... 

ΥΓ +2 blu screens 

0x0000004E

0x000000A

και όταν bootαρει ο υπολογιστής κάνει παράσιτα η οθόνη(Μόνο στο boot,όταν ανοίξει είναι εντάξει)

Δημοσ.

βασικά τρέξε ότι υπάρχει από τεστ... ξεκινα με ραμ, συνέχισε με ένα στρες τεστ στην cpu και gpu (furmark πχ) και κατέβασε και ένα hd sentinel να τσεκάρει την υγεία του σκληρού. Τα πάντα όλα μπορεί να φταίνε σε ένα blue screen. Μετα από όλα αυτά ρίξε ένα καλό φορματ και δες τι παίζει.

Δημοσ.

Καθημερινά bluescreens και μετά από φορματ. Είχα παρόμοια προβλήματα και λύθηκαν με αλλαγή τροφοδοτικού αρχικά και αλλαγη θερμαγωγικης πάστα σε Northbridge και Southbridge.Το πρόβλημα ήταν τα chipset όπου είχε ξεραθεί τελείως η θερμαγωγικη πάστα και δεν είχα απαγωγή θερμότητας.

Δημοσ.

Πες μας αν μπορεις αναλυτικα ολα τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη. Επισης, απο ποτε ξεκινησε να σου πεταει τα μηνυματα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...