Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη έχω πείρα απο τα εν λόγω στικ, αυτά με τα win10 είναι οκ και επειδή λες ότι θέλεις κατεβαστηρι, τι να την κάνεις την δυνατότητα της αναβάθμισης gaming pc στήνεις ?

Σε ένα κατεβαστηρι είναι πολύ σημαντική η χαμηλη καταναλωση και τα στικ αυτά είναι σαν να δουλεύεις την ΔΕΗ ψιλό γαζι....

Τώρα αν θέλεις όπως είπα να την ενισχύσεις έχει καλως

Νομιζω οτι δε τα λες σωστά
Δημοσ.

σύστημα με pentium G840(65w tdp),3 σκληρούς,2 ssd και τρεις ανεμιστήρες καταναλώνει 37w χωρίς να το μετρήσω σε κατάσταση "ύπνου" των σκληρών...σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου (37w*24h*31d/1000)*0.11=3.30€ το μήνα...πες μου εσύ αν αυτό το ποσό των 3,30€ (40€ το χρόνο=max) αντικατοπτρίζει τις υπερβολές σου περί ΔΕΗ....

προς ts ένα σύστημα με am1,1hdd και ένα φουρφουρι μετρημένο σε φίλου μου pc =20w κάνε τους υπολογισμούς σου.... 

Δημοσ.

σύστημα με pentium G840(65w tdp),3 σκληρούς,2 ssd και τρεις ανεμιστήρες καταναλώνει 37w χωρίς να το μετρήσω σε κατάσταση "ύπνου" των σκληρών...σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου (37w*24h*31d/1000)*0.11=3.30€ το μήνα...πες μου εσύ αν αυτό το ποσό των 3,30€ (40€ το χρόνο=max) αντικατοπτρίζει τις υπερβολές σου περί ΔΕΗ....

προς ts ένα σύστημα με am1,1hdd και ένα φουρφουρι μετρημένο σε φίλου μου pc =20w κάνε τους υπολογισμούς σου.... 

δεν είπα ότι θα κλείσει και το σπιτικό του από την καταναλωση του ρεύματος......

Θορυβος - γκουμουτσα για κάτι που το μόνο που θα κάνει να εκτελεί χρέη download....

Τεσπα ο καθένας ότι γουστάρει... προσωπικά γουστάρω το στικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...