Προς το περιεχόμενο

Samsung LED TV UE32J6300 32" Full HD Curved Smart 369

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή αλλά δεν ξέρω αν έχουν διορθώσει το πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους από NAS-DLNA λόγω Tizen λειτουργικού....

Δημοσ.

επειδή ψήνομαι να την πάρω μιας και βλέπω πολύ χαμηλή την τιμή, λογικά θα μπορώ να τη συνδέσω με λαπτοπ έτσι; αφού έχει wifi πάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είχα πάρει πριν 2-3 μήνες για το υπνοδωμάτιο! Στα γρήγορα γιατί λόγο δουλειάς μπορεί να μην απαντήσω ξανά πριν το βράδυ, η τηλεόραση μετά to calibration παίζει καταπληκτικά, συνδέεται πανεύκολα με κινητό-tablet αλλά με laptop για ασύρματη χρήση θέλει κάτι καινούργιες wifi κάρτες που το δικό μου δεν διαθέτει. Παίζει μεσώ wd σκληρού ασύρματα τις ταινίες και διαβάζει υπότιτλους (τουλάχιστον τους δικούς μου που έχουν ίδιο όνομα με τις ταινίες) και γενικά ήμουν πολυ ικανοποιημένος μεχρι ...

Πριν καμια βδομάδα που ''τραυματίστηκε'' η πλασμα που έχω στο σαλόνι και όσο την έχω στο αναρρωτήριο έβαλα αυτην. Οι γωνίες θέασης της είναι απαράδεκτες. Βέβαια είχω διαφορες plasma εδω και 15 χρόνια περίπου και μπορεί να έχω υψηλα στανταρ στο μάυρο και στις γωνίες αλλά απογοητευτηκα πολύ

Οπότε θα τη συνιστούσα για ευθεία βολή μόνο!

Υ.γ:Επειδη πολλα ειπα,αλλα απο ουσια τιποτα,νομιζω οτι ειναι προσφορα,ειναι σουπερ για lcd, αλλα θα βλεπετε αλλη τηλεοραση στο σκοταδι και απο ευθεια(οπως κανω στο υπνοδωματιο) και αλλη με φως υπο γωνια οπως θα ειναι οι μισες ωρες θεασης στο σαλονι.Προφανως ανεμενα διαφορες αλλα εδω μιλαμε οτι ειναι η μερα με τη νυχτα...Κυριολεκτικα!Αν αυτο ειναι παθηση ολων των lcd και ειστε προετοιμασμενοι τοτε ναι.Την παιρνεις και καθαριζεις!

Επεξ/σία από afinis2004
  • Like 3
Δημοσ.

ευχαριστω afinis. για την κρεβατοκαμαρα τη θέλω γιατί με έχει φάει η γυναίκα μου γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς τηλεόραση το βράδυ.... οπότε ετοιμάζομαι για πλαίσιο μάλλον

Δημοσ.

ευχαριστω afinis. για την κρεβατοκαμαρα τη θέλω γιατί με έχει φάει η γυναίκα μου γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς τηλεόραση το βράδυ.... οπότε ετοιμάζομαι για πλαίσιο μάλλον

Ευλογημένος ανθρωπος!Ενω εγω για να την πεισω να την παρω για το δωματιο σε αντικατασταση 24αρας,επρεπε να της αγορασω καινουργιο σιδερο(για τα μαλλια) και 1(ακομα) green pan την ιδια μερα απο τον Κωτσοβολο...

Καλες προβολες!

• Like 1
Δημοσ.

@afinis2004

Μήπως ξέρεις τι refresh rate έχει?

Μπάλα βλέπεις άνετα ή έχει θέματα με την κίνηση (ghosting κλπ)?

Δημοσ.

@afinis2004

Μήπως ξέρεις τι refresh rate έχει?

Μπάλα βλέπεις άνετα ή έχει θέματα με την κίνηση (ghosting κλπ)?

http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6300

Και νιπτω τας χείρας μου! 120z ''αληθινά έχει''.Οτι έχω δεί έχω μείνει ικανοποιημένος, αλλά κυρίως ταινίες βλέπω! Για την ιστορία έχει τραγικό soap opera effect το οποιο και προτείνω να είναι το πρώτο setting που θα απενεργοποιήσετε γιατι άλλα θα θέλει να πεί ο σκηνοθέτης και άλλα θα καταλαβαίνετε!

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα την συγκεκριμένη τηλεόραση προ 2 εβδομάδων στα 399€. Στις 4 γωνίες παρατήρησα ότι σε φωτεινές εικόνες (άσπρο χρώμα, κλπ) εμφανίζει κάτι σαν σκιές που δεν καταλαβαίνεις εάν είναι της εικόνας ή πρόβλημα της τηλεόρασης αλλά δεν είναι ενοχλητικό. Σας λέει κάτι αυτό το φαινόμενο?

Δημοσ.

Πήρα την συγκεκριμένη τηλεόραση προ 2 εβδομάδων στα 399€. Στις 4 γωνίες παρατήρησα ότι σε φωτεινές εικόνες (άσπρο χρώμα, κλπ) εμφανίζει κάτι σαν σκιές που δεν καταλαβαίνεις εάν είναι της εικόνας ή πρόβλημα της τηλεόρασης αλλά δεν είναι ενοχλητικό. Σας λέει κάτι αυτό το φαινόμενο?

Μάλλον μιλάς για grey uniformity που και αυτή και οι άλλες LCD της εποχής μας υποφέρουν. δεν ξέρω γιατί τεχνικός δεν είμαι, αλλά  μπορεί αν ρίξεις λίγο το οπίσθιο φωτισμό(χάνοντας φωτεινότητα σε όλο το panel προφανώς) αυτές οι ανομοιομορφίες να εξομαλυνθούν. Αν την έχεις αφήσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάνε το κόπο να βάλεις αυτές από εδώ

http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6300/settings

Εγώ είδα μεγάλη βελτίωση σε όλους του τομείς(μόνο το χρώμα θέρμανα λίγο παραπάνω και 2-3 τόνους τον οπίσθιο φωτισμό γιατί αυτοί τις testαρουν σε φουλ σκοτάδι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...