spiros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 re paidia exw xathei! Estw oti thelw na balw adsl apo vivod (grammh kai ISP) poso telika tha plhrwnw to mhna??? (sorry alla exw pelagwsei!) :oops: :oops: :oops:
Dark_son20 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 pare tous tilefono kai prikse tous....einai poli eksipiretikoi...sta eksigoune ola...
LuNaTiC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 an thes gia 256/128 tha plironeis 59Euro to mina an thes gia alles taxitites koita to site tous de xero na sou po... ligo parapano omos
DimitrisKTM Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 58 τον μηνα θα πληρωνεις. 59 εχει αν βαλεις vivodi 256 μεσο ΟΤΕ.
Γηρυόνης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 57 και κάτι είναι (μαζί με ΦΠΑ) για 256/128 αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου ΜΗ βάλεις Vivodi (γραμμή + ISP). Έχω ένα μήνα που έκανα την αίτηση και όλο μου τα μασάνε. Περιμένουνε γραμμές από τον ΟΤΕ για να μπορέσουνε να μας εξυπηρετήσουνε. Από ότι κατάλαβα δεν έχουνε δικό τους δίκτυο αλλά πιθανώς θα μισθώνουνε γραμμές του ΟΤΕ. Πριν από πέντε λεπτά μιλούσα μαζί τους και τους είπα ότι αν δεν μου έχουνε δώσει γραμμή μέσα σε μία εβδομάδα θα ακυρώσω το συμβόλαιο. Ο τύπος που μίλησα ήτανε όλο "μα" και "μου" και τώρα περιμένω κάποιον άλλο να μου τηλεφωνήσει να δούμε τι θα γίνει. Κάλλιο δεκαπέντε ευρώ παραπάνω και τουλάχιστον να έχω γραμμή, έστω και από ΟΤΕ, παρά να περιμένω μήνες να βάλω vivodi. Τους καραγκιόζηδες.
Cristina Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Από ότι κατάλαβα δεν έχουνε δικό τους δίκτυο αλλά πιθανώς θα μισθώνουνε γραμμές του ΟΤΕ. Ακριβώς αυτό κάνουν. Μάλλον του ξέφυγε του παιδιού και μου το είπε
Γηρυόνης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Μάλλον έτσι είναι Χριστίνα... Θα πρέπει να περιμένουμε δεκαετίες ακόμα για κάποια άλλη εταιρία να αποκτήσει δικό της δίκτυο
dim_b Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Μα δεν είπε ποτέ η Vivodi ότι έχει δικό της δίκτυο. Το δίκτυο του ΟΤΕ χρησιμοποιεί αλλά οι γραμμές καταλήγουν σε δικά της DSLAMs.
Γηρυόνης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Ό,τι και να είναι το ζητούμενο παραμένει. Ο ΟΤΕ έχει μονοπώλιο και όλοι οι άλλοι εξαρτούνται από αυτόν.
DimitrisKTM Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Φιλε μου θα εισαι πολυ τυχερος αν στην περιοχη σου μπορεις να βαλεις Vivodi(γραμμή + ISP). Ρωτα εμενα που εχω.
spiros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 mporw na balw ISP kai grammh mias kai menw kentro a8hnwn... parolayta omws ton ipia giati ta 60 euro eine polla gia emena to mhna...
LuNaTiC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Giati exeis tin entiposi oti an ta mperdepseis Vivodi me Ote tha plironeis ligotera?
BlizardBill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Η vivodi δινει 10 ευρω στον Οτε, ΜΟΝΟ για ενα απλο καλωδιο απο το σπιτι σου μεχρι ενα σταθερο σημειο που εχει τον εξοπλησμο της και δεν πρεπει να απεχει καποια λιγα χιλιομετρα. Η γραμμη αυτη δεν ανοικει στον Οτε, αλλα στο Ελληνικο κρατος, που του εχει δωσει την διαχειρηση-συντηρηση. (δεν θα μπορουσε να επιτρεψει στον καθενα να βαζει κολονες, ουτε να μπερδευεται με τα καλωδια αλλων) Μπορει να εχει την αναγκη του Οτε ουσιαστικα γιατι αυτος της δημιουργει προβληματα αλλα δεν θα επρεπε θεωριτηκα. Οι αλλοι Isp περνουν την γραμμη του Οτε , ειναι υποχρεωμενοι να εχουν την τηλεφωνια και το dsl του Οτε, ενω εχουν και την ποιοτητα Οτε . (Τωρα εχουν αρχισει προβληματα με την ταχυτητα του dsl σε πολλες περιοχες, ενω σε αλλες εχουν γεμισει και δεν παρεχεται πλεον εδω και πολυ καιρο dsl) Κατι αλλο σημαντικο, ειναι οτι η Vivodi μπορει να κανει οτι θελει με το dsl, ενω αυτοι που εχουν το dsl του Οτε μαλλον οχι... Μπορει πχ να δωσει σε λιγο και τηλεφωνια... Δειτε κατι πολυ ενδιαφερον για το θεμα , που μολις ειδα. With the introduction of the DSL-Phoneservice, Allied Data Technologies and BBned find closure to a successful test period, in which Allied Dataʼs Voice-over-DSL solutions have been thoroughly examined on the DSL network of BBned. With this extra service, soon Service Providers will also be able to offer a DSL-phoneservice next to a regular DSL subscription. The DSL-Phoneservice offers end users cost-reduction, freedom in choice and ease in use. DSL-technology creates unprecedented opportunities for Service Providers (of all types) to maximize their revenues by offering new and exciting services. A clear example of this is the DSL-phoneservice, founded in the nationwide DSL network of BBned together with Allied Dataʼs DSL products that are interoperable with all DSL infrastructures offered in the Netherlands.
spiros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Giati exeis tin entiposi oti an ta mperdepseis Vivodi me Ote tha plironeis ligotera? kamia entipwsh den exw pleon... eixa thn entypwsh oti an eperna vivodi (ISP + line) htan 40 eyro to mhna... an eine 60 (pou toso eine) den me endiaferei to DSL na ton baloune ekei pou kseroune! :twisted: :twisted: :twisted: (kai i vivodi kai o OTE)
freelove Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 diladi i vivodi poses meres kanei gia na sou balei adsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.