Dare-Devil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Εχω 2 μέρες που προσπαθώ να λύσω το εξής προβλημα .Τα αρχεία μου στον ssd που είναι το λειτουργικό (όλα μα όλα τα αρχεία) είναι σε read only κατάσταση.Βρήκα πως να αλλάξω τον κάτοχο των φακέλων και πως να δώσω δικαιώματα στο user account μου (το outlook mail account που λογκάρω στα 10άρια) για πλήρη έλεγχο φακέλων. Μετά απλά ξετίκαρα το πλαίσιο που λέει read only και εφαρμόστηκε σε όλους τους φακέλους ΌΜΩΣ, αμέσως ξαναγυρίζει σε κατάσταση read only . Εχω κάνει τα πάντα παιδία .Εχω διαβάσει άπειρα forums και πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα.Ξέρετε την λύση ; Το έχετε και σεις το θέμα αυτό;
p4nko Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Δοκίμασε λίγο οτι λεει εδω Οσες φορές είχα προβλήματα με δικαιώματα φακέλων και αρχείων με ενα δεξί κλικ και ήμουν ok.
Dare-Devil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Δοκίμασε λίγο οτι λεει εδω Οσες φορές είχα προβλήματα με δικαιώματα φακέλων και αρχείων με ενα δεξί κλικ και ήμουν ok. Ναι αυτό δεν είναι λύση είναι ημίμετρο . Όπως στα 7άρια και στα vista ώς onwer του λειτουργικού admninstrator μπορούσες να κάνεις τα πάντα στα αρχεία έτσι θέλω να γίνει και τώρα. Αυτό που λες ναι μεν τα βγάζει απο read only καταστασή αλλά το read only επαναφέρεται αμέσως ενώ είμαι administrator στο pc αυτό. Αν επαναφέρεται μου δημιουργεί πρόβλημα με προγράμματα όπου διαβάζουν και αλλάζουν συγκεκριμένα αρχεία . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ MICROSOFT ! @!$@!%@#%^@$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα