Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα την nova start pack 29,90 το συμβολαιο μου λιγη. Να μεινω στην nova με τα ιδια χρηματα +το novacinema1 +τα hd η να φυγω και τι να εχω??

Θελω τηλ σταθερο ιντερνετ και τν.

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα την nova start pack 29,90 το συμβολαιο μου λιγη. Να μεινω στην nova με τα ιδια χρηματα +το novacinema1 +τα hd η να φυγω και τι να εχω??

Θελω τηλ σταθερο ιντερνετ και τν.

Ευχαριστω

Αν είσαι ικανοποιημενος μείνε, αν όχι πάνε σε άλλες εταιρίες και ζητά προσφορές μήπως βρεις κάποιο πακέτο που θα σε βολεύει καλύτερα

Αν θες να μείνεις Nova παζαρεψε λίγο στο τηλέφωνο (έχοντας προσφορές από άλλες εταιρίες) και πες η τάδε εταιρία στα 30 ευρώ μου δίνει αλάτι κάτι παραπάνω κάντε μου μια καλύτερη προσφορά για να μείνω, Εγώ πχ στα 40 ευρώ έχω απεριόριστα κινητά (12 ώρες στην ουσία) απεριόριστα σταθερά, 2 ώρες εθνικά δυκτια, όλα τα Nova cinema, όλα HD και Nova sport 1,2

Δημοσ.

Το νοβα το εχω 18 μηνες τωρα το μονο που ηα ηθελα ειναι τα cinema αλλα μου τα δινουν με 40 ευρώ δεν μου τα κατεβαζουν αλλο.

Δημοσ.

Τηλεφωνία και ιντερνετ πάνω κάτω ίδιες παροχές θα βρεις παντού, από κει και πέρα δες τι περιεχόμενο σε ενδιαφέρει από τηλεόραση, αν και για μένα, αν δεν παρακολουθείς superleague, το που θα πας για τηλεόραση είναι μονόδρομος. Επίσης ζήτα προσφορές για να πετύχεις ό,τι καλύτερο μπορείς και λάβε υπόψην ποιότητα εξυπηρέτησης!

Δημοσ.

Όπως γράφουν και οι παραπάνω, να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ζητήσεις να μιλήσεις με το τμήμα διακοπών συνδρομών. Όταν σε συνδέσουν εκεί, ρώτησέ τους "ποιά είναι η διαδικασία διακοπής της συνδρομής μου" πχ για οικονομικούς λόγους (δεν βγαίνω ρε αδερφέ  :) ) ή για το περιεχόμενο που έχει το πακέτο σου.

Μου έκαναν πολύ καλή προσφορά για να παραμείνω (είχα NOVA full pack στα € 65 και μου το έδιναν στα € 35) ενώ παρόμοιες προσφορές πήραν και καναδυό φίλοι μου, όταν τους είπα την εμπειρία μου. Προσωπικά τους έκοψα και πήγα στον ΟΤΕ γιατί είχα θέματα με το ιντερνετ αλλά δεν με πολυχάλασε που πήγα και στον ΟΤΕTV. Αυτό έγινε τον Ιούνιο και ακόμη μου τηλεφωνούν για να μου κάνουν γελοίες προσφορές.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, εκτός από κανά 20λεπτο στην αναμονή για να βγάλεις γραμμή :)

Να έχεις υπ'όψη και την διάρκεια της χρονικής δέσμευσης που θα σου προσφέρει η κάθε εταιρία (12 μήνες, 18 - 24)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...